Opslagruimte Amsterdam

Ontvang vrijblijvend jouw prijs; vul in!

Bel ons
8,8
(334) via klantenvertellen.nl
Inbox: wel zo makkelijk

Beste prijs, meeste gemak!

  • Gratis ophalen & thuisbezorgen
  • Gratis tussentijds bezorgen
  • Allen betalen voor wat je gebruikt
5 m3

v.a. 44,- p.m.*

8 m3

v.a. 56,- p.m.*

10 m3

v.a. 65,- p.m.*

Een opslagpakket bij Inbox bestaat uit:

Ophalen & Thuisbezorgen

Geen auto, geen busje. Wij komen naar jou en brengen waar een wanneer je het nodig hebt.

Servicepakket

Zelf klaar zetten en verpakken of alles door ons laten doen? De keuze is aan jou.

Veilige opslagruimte

Inbraakalarm, 24/7 videobewaking en een gratis basisverzekering voor je spullen.

Waarom Inbox?

Gratis ophalen en thuisbezorgen; dat is makkelijk!

Bepaal hoeveel opslagruimte je nodig hebt… boek je opslagpakket… spreek een datum en tijdstip af… en we komen je spullen ophalen. Je kunt je spullen zelf klaarzetten en verpakken, of dit door ons laten doen.

Onze chauffeur deelt de opslagruimte voor de deur in… maakt je spullen vervoersklaar… en vervoert ze naar onze warehouse, waar we ze veilig opslaan. Wel zo makkelijk!

Heb je tussentijds wat nodig, zoals ski’s en kampeerspullen? Maak een brengafspraak, dan komen we ze gratis brengen. Even meer of minder spullen bewaren? Dan wordt je opslagpakket automatisch aangepast.

Laat je je gegevens hierboven achter en ontvang jouw prijs.

Opslagpakket
  • Gratis ophalen en thuisbezorgd
  • Gratis tussentijds bezorgen
  • Gratis servicepakket
  • Gratis basisverzekering
  • Betaal alleen voor wat je gebruikt
O.b.v. 6 maanden ophalen & thuisbezorgen in Amsterdam

Hulp nodig met kiezen?

Soms kom je er gewoon even niet uit hoeveel ruimte je nodig hebt. Dat snappen we. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak.

Help mij kiezen!

Waarom opslagruimte van Inbox in Amsterdam

Woonruimte in Amsterdam is kostbaar, dus je wilt het maximale uit je woning halen. Heb jij teveel spullen in je appartement of grachtenpand? Wij kunnen je helpen met flexibele opslagruimte in Amsterdam. Zonder dat jij daar zelf de deur voor uit hoeft!

Wij zijn altijd de dichtstbijzijnde verhuurder. Je geeft gewoon vanaf de bank aan wat je wilt bewaren, en wij komen het bij je voordeur halen. Makkelijker ga je het niet vinden!Opslag in Amsterdam, met de beste service van “Noord” tot “Zuid” & “Oost” tot “West” Aan welke kant van het IJ je ook zit in Amsterdam, wij halen en bewaren je spullen op ieder adres in de Randstad. Dus of je nou in Nieuw-West woont of in Zuid-Oost: wij komen gewoon naar je toe als je opslagruimte nodig hebt. Van RAI tot Osdorp, de Pijp en de Kalverstraat. Ook als je naar een ander deel van de stad gaat, verhuist naar Amsterdam of er wegtrekt kun je je spullen door ons laten opslaan. Na je verhuizing op een ander adres de spullen weer komen brengen, is namelijk geen enkel probleem.Opslag aan de Pilotenstraat, Isaac Gogelweg en de Joan Muyskenweg.

Klaar voor de start?

We helpen je graag om verder te ontdekken welke opslag Amsterdam het beste bij jouw behoefte past. In een paar klikken kun je het - heel gemakkelijk - zelf berekenen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Vind jouw ideale opslagpakket