Opslagruimte huren in Amsterdam

 

Op zoek naar opslagruimte in Amsterdam?

Wij zijn de verlenging van je woning. Laat ons je spullen opslaan, dan kun jij je rommelkamer gebruiken voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski’s en kerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt bewaren wij wel voor je. Maak heel eenvoudig een afspraak met onze opslagspecialist. Hij kan je precies vertellen hoeveel ruimte je nodig hebt. Wij halen de spullen die je wilt opslaan gewoon bij je op. Als je ze nodig hebt komen we ze weer terugbrengen. Bekijk hieronder hoe het werkt, of lees meer over flexibele opslagruimte.

Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
halen

bewaren

brengen

hoe werkt het?

Opslagruimte huren bij Inbox Storage

hoe werkt het?
Weten welk abonnement je nodig hebt?
bereken het zelf
  • app-only opslagruimte
  • overzichtelijk
  • simpel

Woonruimte in Amsterdam is kostbaar, dus je wilt het maximale uit je woning halen. Heb jij teveel spullen in je appartement of grachtenpand? Wij kunnen je helpen met flexibele opslagruimte in Amsterdam. Zonder dat jij daar zelf de deur voor uit hoeft!

bewaar-app voor je spullen

Opslagruimte Amsterdam regel je heel eenvoudig bij Inbox Storage. Wij halen, bewaren en brengen je spullen. Met de app digitaal overzicht van de opgeslagen spullen. Met een paar klikken vraag je iedere doos, lamp of kunstkerstboom terug. Inbox Storage is de bewaar-app voor je spullen.

opslag in Amsterdam: eenvoudig en overzichtelijk

Verhuizen? Verbouwen? Dozen vol archief die in de weg staan? Met de Inbox bewaar-app kun je alles wat je niet nodig hebt, even vergeten. Gebruik je rommelkamer, berging of zolder voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski’s en kerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt? Die bewaren wij wel voor je. Kies het abonnement dat bij je past. Of plan een (online) intake met onze opslagspecialist. Hij vertelt je hoeveel ruimte je nodig hebt. Wij halen de spullen op. We komen ze terugbrengen waar en wanneer je ze nodig hebt. Bekijk het filmpje, of lees meer over de bewaar-app voor je spullen.

24/7 digitaal inzicht in je opgeslagen spullen!

van opslagruimte tot motorstalling

wij halen, bewaren en brengen je spullen

Klanten vertellen

De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam

waar moet je op letten?

Opslagruimte huren in Amsterdam: waar moet je op letten?
Verhuizen, verbouwen, uitpuilend archief, (tijdelijk) in het buitenland wonen… Er zijn ontelbare redenen waarom je op zoek kunt zijn naar opslagruimte Amsterdam. Wat jouw reden ook is: er zijn verschillende opties en mogelijkheden om rekening mee te houden.
Het is goed om van tevoren over deze dingen na te denken: dat kan je een hoop onnodige moeite schelen. Bijvoorbeeld wanneer de spullen weer uit de opslagruimte terug naar je eigen adres moeten.  Daarom hebben we bij Inbox Storage opslagspecialisten die je adviseren, zodat je altijd precies die opslagruimte huurt die het beste bij jou past. Zelfs als dat betekent dat bijvoorbeeld Shurgard of Allsafe beter bij je past dan wij.

wat heb je nodig?

Wat heb je nodig van een opslagruimte?
Het grote verschil tussen ons en klassieke aanbieders van opslagruimte, is de fysieke bereikbaarheid van de locatie. Het oude self storage systeem is ingesteld op het wanneer je maar wilt fysiek kunnen bezoeken van je storage unit. Ideaal als je altijd toegang tot je spullen wilt hebben, maar de ervaring leert dat mensen hier maar gemiddeld zes keer per jaar gebruik van maken. Zes bezoekmoment aan de opslagruimte per jaar, terwijl je het hele jaar betaalt voor ongelimiteerde toegang. Dat moet anders kunnen, vonden wij.
Boodschappen worden tegenwoordig tot in je koelkast bezorgd door Albert Heijn. Je avondeten komt naar je toe met Deliveroo, Foodora en thuisbezorgd.nl. Hetzelfde geldt voor boeken, games, films: alles wat je nodig hebt is tegenwoordig maar een paar klikken ver weg. Bij veel opslagruimtes moet je echter nog zelf heen en weer rijden met een busje om je spullen en inboedel op te slaan. Terwijl je juist in de situaties dat je opslagruimte nodig hebt vaak zit te springen om gemak. Laten we eens kijken naar de verschillende redenen dat mensen opslagruimte huren:
Vertrek naar het buitenland als expat of voor een lange reis
Plannen om te verhuizen of verbouwen
Het klaarmaken van de woning voor verhuur via airbnb
Studenten:
Afgestudeerd en studentenkamer uit moeten, maar nog geen nieuwe woning
Voor het eerst op jezelf en op die paar vierkante meter waar je terecht komt is niet voldoende ruimte voor al je spullen
Als je anti-kraak woont ben je op de hoogte van de tijdelijkheid, maar de opzegginsbrief kan je toch in een lastig parket brengen. (Lees bijvoorbeeld het verhaal van Sara, die haar antikraak woning in Rotterdam uit moest vlak voor ze op tournee ging)
Scheiding
Ontruiming van een woning, bijvoorbeeld na overlijden van een familielid
Vrij maken van ruimte door het onderbrengen van zomer- of winterspullen en gereedschap of het opruimen van rommelhok of zolder
Ondernemers kunnen opslagruimte gebruiken voor het archief of de voorraden

zelf ophalen of laten halen?

Zelf bij je opslagruimte, of spullen laten halen en terugbrengen?
Zoals gezegd geven de meeste klassieke aanbieders van opslagruimte, zoals marktleider Shurgard, de mogelijkheid om 24/7 de gehuurde storage unit te bezoeken. Om dit voor elkaar te krijgen moet Shurgard natuurlijk ook extra kosten maken, dus daar betaal je voor. Vraag je dus eens af of het voor jou nodig is de opslagruimte altijd zelf te bezoeken. Heb je een eigen onderneming en wil je voorraden opslaan, die dagelijks verkocht kunnen worden? Dan is het waarschijnlijk fijn om hier altijd direct toegang toe te hebben en zijn de toegankelijke locaties van bijvoorbeeld Shurgard – vaak direct aan de snelweg – voor jou de beste keus.

Daarmee wordt die 24/7 toegang een abonnement op de sportschool dat na de goede start in januari niet meer wordt gebruikt: wel de kosten, niet de opbrengsten.

Daarom is bij Inbox Storage halen en brengen van je spullen inbegrepen bij je abonnement. Elke credit is goed voor een breng- of haalafspraak, waarmee wij je spullen komen halen en terugbrengen. Door deze opzet zijn wij in staat onze opslagruimte efficiënter in te richten. Dat geven we terug aan de klant in de vorm van een service die beter op de behoefte is afgestemd. Die paar keer per jaar dat je iets nodig hebt uit de opslagruimte, of er iets aan wilt toevoegen, komen wij gewoon naar jou toe.