Opslagruimte Amsterdam

Inclusief ophalen van je spullen en professionele verhuishulp

Vind jouw ideale opslagpakket


8,8(327) op klantenvertellen.nl

Opslagruimte Amsterdam met het gemak van nu

Je hebt opslag in Amsterdam nodig. Dan is het toch niet nodig om elke week te komen kijken of je bank nog recht staat, of wel soms? Juist. Die tijd kun je als moderne Amsterdammer wel beter besteden.

Daarom komen wij naar jou toe, zodat jij nooit meer naar een afgelegen opslaglocatie hoeft. Ook als je tussendoor iets nodig hebt!

Wel de voordelen van self storage Amsterdam, niet de nadelen.

Weet je al hoeveel ruimte je nodig hebt? Laat hieronder je gegevens achter, dan ontvang je van ons zo snel mogelijk een prijsvoorstel op maat!

  • Hoeveel m³ heb je ongeveer nodig?
  • Hoe lang heb je de opslag minimaal nodig?

Weet je niet hoeveel ruimte je nodig hebt?

Bereken het zelf
Liever iemand die meedenkt?
Bel mij terug

Het verschil met self storage Amsterdam

Meubels opslaan? Verbouwen of verhuizen? Wij zijn de opslagruimte die tot aan je deur komt. Je spullen staan op eigen warehouse units in onze centrale opslag. Alleen ons gescreende personeel heeft daar toegang. Ook mede-huurders hebben dus geen toegang tot het pand. Dat maakt ons warehouse veiliger dan de meeste self storage locaties.

Dat betekent echter ook dat je niet zelf je opslagruimte kunt bezoeken. Net even anders dus dan bij andere aanbieders, zoals Shurgard of Allsafe. Moet je wekelijks bij je opslag zijn, bijvoorbeeld omdat je als ondernemer je voorraden wilt opslaan? Dan ben je waarschijnlijk beter op je plek bij één van die klassieke aanbieders.

In de meeste gevallen, zul je zien dat wij eigenlijk veel beter passen bij de manier waarop mensen hun opslagruimte in de praktijk gebruiken.

Woonruimte in Amsterdam is kostbaar, dus je wilt het maximale uit je woning halen. Heb jij teveel spullen in je appartement of grachtenpand? Wij kunnen je helpen met flexibele opslagruimte in Amsterdam. Zonder dat jij daar zelf de deur voor uit hoeft!

Wij zijn altijd de dichtstbijzijnde verhuurder. Je geeft gewoon vanaf de bank aan wat je wilt bewaren, en wij komen het bij je voordeur halen. Makkelijker ga je het niet vinden!Opslag in Amsterdam, met de beste service van “Noord” tot “Zuid” & “Oost” tot “West” Aan welke kant van het IJ je ook zit in Amsterdam, wij halen en bewaren je spullen op ieder adres in de Randstad. Dus of je nou in Nieuw-West woont of in Zuid-Oost: wij komen gewoon naar je toe als je opslagruimte nodig hebt. Van RAI tot Osdorp, de Pijp en de Kalverstraat. Ook als je naar een ander deel van de stad gaat, verhuist naar Amsterdam of er wegtrekt kun je je spullen door ons laten opslaan. Na je verhuizing op een ander adres de spullen weer komen brengen, is namelijk geen enkel probleem.Opslag aan de Pilotenstraat, Isaac Gogelweg en de Joan Muyskenweg.

X Venster sluiten