Beste prijs opslag van Nederland

Opslagruimte huren in Rotterdam

Wil je opslagruimte huren in Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij ons huur je goedkope opslag en het vervoer ernaartoe voor tijdens je verhuizing, verbouwing of gewoon omdat je zakelijk of privé altijd een beetje extra opslagruimte nodig hebt. Of je nu in de stad Rotterdam of in een gemeente in de regio Rotterdam woont, wij zijn altijd de meest dichtstbijzijnde opslag oplossing. Namelijk bij jou aan de deur!

Altijd direct jouw prijs!

Veiligste opslagruimte

Altijd opgehaald en thuisbezorgd

Berekenen jouw prijs!

Opslagruimte die het beste bij jou past

Opslag naar jouw wensen en behoeften

Terwijl de ruimte in de stad steeds schaarser wordt, wil jij je leefruimte behouden of zakelijk doorgroeien. Maak van je rommelkamer een nieuwe werkkamer en gebruik de bergruimte in je kantoor voor een extra werkplek.

Geef jezelf de ruimte

Geef jezelf thuis of op je werk de ruimte en huur een opslagruimte voor de spullen die je niet iedere dag nodig hebt, Onze opslagruimte die bij je past en die met je meegroeit of krimpt. Supermakkelijk! Altijd bij jou opgehaald en thuisbezorgd ook tussentijds als je bijvoorbeeld je kerstdecoratie of sneeuwski's weer nodig hebt. Dat maakt wonen en werken in Rotterdam net even wat makkelijker.

Wonen en werken in Rotterdam

Rotterdam valt op door haar baanbrekende architectuur en heeft daardoor de bijnaam 'Manhattan aan de Maas' gekregen. Het stadscentrum en het stadsdeel Kop van Zuid staan vol met wolkenkrabbers en iconische (en eigenzinnige) gebouwen. Denk aan de Markthal, de Erasmusbrug en de Rotterdam, maar ook de kubuswoningen en Rotterdam Centraal station. De binnenstad van Rotterdam is na de Tweede Wereldoorlog vooral een zakelijk centrum geworden. Er hebben zich talloze bedrijven in de stad gevestigd. Daarnaast is het centrum een shop-walhalla met onder andere de Lijnbaan, de Koopgoot en de Meent.   De stad is de laatste jaren in populariteit gestegen doordat oudere stadsdelen als Delfshaven, Crooswijk, het Oude Noorden en Charlois grotendeels opgeknapt zijn, er meer horeca is en de evenementen- en culturele sector een boost heeft gekregen. Hierdoor trekt Rotterdam meer bewoners aan. In Rotterdam leven veel verschillende bevolkingsgroepen naast en met elkaar. Dat maakt de stad divers, levendig en interessant. 

Kijk hoe we onze klanten helpen

Hoe wij Petra snél hebben geholpen met het opslaan van haar keukenblok

De keuken zou donderdag opgehaald worden dit is niet gebeurd. De volgende dag gebeld en het werd meteen opgelost... om de spullen op te halen erg zorgvuldige en vriendelijke mannen.

Meer klantverhalen zien?

Waarom kiezen voor Inboxstorage

Ga jij binnenkort verhuizen? Check dan onze betaalbare prijzen voor jouw persoonlijk beveiligde opslagruimte.

Tijdens het verhuizen kunnen er allerlei situaties voorkomen dat je opslagruimte nodig hebt. Ga je bijvoorbeeld tijdelijk in een kleiner huis wonen voordat je gaat verhuizen?

Tijdens het verhuizen kunnen er allerlei situaties voorkomen dat je opslagruimte nodig hebt. Ga je bijvoorbeeld tijdelijk in een kleiner huis wonen voordat je gaat verhuizen? Dan is het fijn dat je jouw inboedel een plek kunt geven. Of is je woonsituatie tijdelijk zo anders dat je al je spullen kwijt wilt?   Bij ons regel je opslag huren makkelijk en snel. En verandert je situatie, dan verandert je opslagruimte gewoon met je mee. Zo kies je nooit verkeerd en betaal je nooit voor opslagruimte die je niet gebruikt.

Je huurt al opslagruimte vanaf 4m3 tot meer dan 200 m3.

Als je veel spullen hebt, kun je zelfs terecht voor het huren van opslagruimte van meer dan 200 m3.

Bereken direct je prijs

Verbouwen

Heb je een verbouwing van je woning of bedrijfsruimte voor de boeg? Moet de hele benedenverdieping leeg zijn of wordt je zolder permanent een thuiskantoor?

Laat je spullen dan door ons ophalen, veilig opslaan en weer terugbrengen als je het weer nodig hebt.

Je huurt bij ons opslag voor minimaal een maand. En loopt je verbouwing onverwachts uit, dan wordt de huurperiode automatisch per maand verlengd. Daar hoef je niks voor te doen, wel zo makkelijk! Je huurt bij ons de opslag die bij jouw wensen past.

Bereken direct je prijs

Reizen naar het buitenland

Ga je de reis van je leven maken?

Of ga je naar het buitenland voor werk of studie?

Ga je de reis van je leven maken? Of ga je naar het buitenland voor werk of studie? Dan wil je je spullen met een gerust hart achterlaten. Bij Inbox halen we je spullen op, slaan ze veilig op in jouw eigen opslagunit en komen ze bij jouw terugkomst weer terugbrengen.

Dat is nog eens makkelijk, veilig en slim opslag huren. Besluit je toch in het buitenland te blijven dan kunnen we je spullen ook – in samenwerking met een partnerpartij – naar je verzenden. Als je je woning opzegt of onderverhuurt zonder meubilair moet je je inboedel ergens kwijt.

Ook in deze situaties hebben wij de opslagruimte te huur die precies bij jou past. Jij bepaalt de duur en de inhoud van de ruimte en je betaalt alleen voor wat je gebruikt.

Bereken direct je prijs

Zakelijke opslagruimte in Rotterdam

Groei je sneller dan je bedrijfsruimte of heb je ieder jaar een seizoen waarin je een plek zoekt voor jouw seizoensvoorraad? Bij Inbox huur je de zakelijk opslagruimte die je tijdelijk of permanent nodig hebt. Met een opslagcapaciteit van 1m2 tot 10.000m2 hebben wij altijd de opslagruimte die je nodig hebt.

    Opslagcapaciteit van 1m2 tot 10.000m2
    Pallets en goederen labelen, batchen en verzendklaar maken
    Ook voor opslag van apparatuur, promotiemateriaal of werkplek benodigdheden

De mogelijkheid tot een snel en eenvoudig opslagruimte huren kan essentieel zijn voor jouw onderneming. Er zijn een tal van situaties binnen zakelijke groei te bedenken.

Zo kan bijvoorbeeld je magazijn te klein worden, heb je nog geen magazijn of is er iets vervelend gebeurt met je eigen opslagruimte. Dan kan je jouw voorraad in onze opslagruimte kwijt.

Hetzelfde geldt voor uitbreiding van je kantoor, bijvoorbeeld wanneer je moet je wachten op een verhuizing naar een grotere ruimte. Of juist wanneer er verbouwd wordt op kantoor.

Zakelijke opslag aanvragen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je opslagruimte nodig hebt voor een tijdelijk project. Denk aan het opslaan van apparatuur, promotiemateriaal of tijdelijke werkplekken en -benodigdheden.

Ook in de culturele sector kan tijdelijke opslagruimte een oplossing zijn voor bijvoorbeeld muziekinstrumenten, decorstukken voor een theaterproductie of de opslag van kunst.

Los van de opslag van jouw pallets en goederen kunnen we ze ook in ontvangst nemen, labelen en (per batch) weer naar jou vervoeren of verzendklaar maken naar je klant. Opslagruimte is bij ons veilig, makkelijk en snel; helemaal naar jouw wensen.

Met cookies kun je onze website makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Om dat goed te kunnen doen slaan we je gegevens - tijdelijk - op.

Klik op de knop "accepteren" om alle cookies te accepteren