Beste prijs opslag van Nederland

Opslagruimte huren in Utrecht

Ben je op zoek naar een gemakkelijke opslagruimte in of rondom Utrecht voor de beste prijs? Wij halen je spullen op, hebben de veiligste en best geconditioneerde opslagruimte en brengen je spullen weer naar je toe als je ze nodig hebt. Handig tijdens een verhuizing of verbouwing of omdat je thuis of op je werk gewoon net even wat meer ruimte nodig hebt. Of je nu in de stad Utrecht of in een gemeente in de regio Utrecht woont, bij ons huur je de opslag die bij jou past; makkelijk, snel en alleen betalen voor de opslag die je nodig hebt.

Altijd direct jouw prijs!

Veiligste opslagruimte

Altijd opgehaald en thuisbezorgd

Berekenen jouw prijs!

Opslagruimte die het beste bij jou past

Opslag naar jouw wensen en behoeften

Terwijl de ruimte in de stad steeds schaarser wordt, wil jij je leefruimte behouden of zakelijk doorgroeien. Maak van je rommelkamer een nieuwe werkkamer en gebruik de bergruimte in je kantoor voor een extra werkplek.

Geef jezelf de ruimte

Geef jezelf thuis of op je werk de ruimte en huur een opslagruimte voor de spullen die je niet iedere dag nodig hebt. Bij ona huur je opslagruimte die bij je past en die met je meegroeit of krimpt. Supermakkelijk! Altijd bij jou opgehaald en thuisbezorgd ook tussentijds als je bijvoorbeeld je kerstdecoratie of sneeuwski's weer nodig hebt. Dat maakt wonen en werken in Almere net even wat makkelijker.

Wonen en werken in Utrecht

De Domstad bruist en barst van de geschiedenis. In de binnenstad loop je langs de grachten en grachtenpanden, waar zich talloze winkels en horecagelegenheden bevinden. Door de hele stad, van Lunetten tot Overvecht tot De Meern, vind je parken en dat geeft de stad een groen karakter. Utrecht is een jonge stad dankzij de vele studenten en jong werkenden die zich in de stad settelen.    Ook op zakelijk gebied heeft Utrecht veel te bieden. Het stationsgebied in Utrecht is inmiddels het op één na grootste zakencentrum van Nederland. Veel bedrijven vestigen zich hier door de goede bereikbaarheid. Station Utrecht Centraal is namelijk het middelpunt van het Nederlandse treinnetwerk. Vlakbij het station ligt de Jaarbeurs, waar jaarlijks zo'n 2,5 miljoen mensen komen voor beurzen, evenementen en congressen. Daarnaast ligt Utrecht sowieso centraal in ons land en komen veel verkeersaders uit op de ring Utrecht.

Kijk hoe we onze klanten helpen

Guide over zijn ervaring met Inbox Storage:

Prima geregeld, goed geholpen door Ruben. Spullen weer netjes volgens afspraak gebracht.

Meer klantverhalen zien?

Waarom kiezen voor Inboxstorage

Ga jij binnenkort verhuizen? Check dan onze betaalbare prijzen voor jouw persoonlijk beveiligde opslagruimte.

Tijdens het verhuizen kunnen er allerlei situaties voorkomen dat je opslagruimte nodig hebt. Ga je bijvoorbeeld tijdelijk in een kleiner huis wonen voordat je gaat verhuizen?

Tijdens het verhuizen kan extra opslagruimte maar net wat goed uitkomen. Ga je bijvoorbeeld tijdelijk in een kleiner huis wonen voordat je gaat verhuizen? Of wil je bepaalde spullen die je weinig gebruikt wel graag houden? Dan is het fijn dat je jouw inboedel een plek kunt geven.    Bij ons huur je gemakkelijk, snel en voor de beste een opslagruimte in Utrecht. Voor een lange of korte termijn; het wordt allemaal afgestemd op wat jij nodig hebt. En verandert je situatie, dan verandert je opslagruimte gewoon met je mee. Zo kies je nooit verkeerd en betaal je nooit voor opslagruimte die je niet gebruikt.

Je huurt al opslagruimte vanaf 4m3 tot meer dan 200 m3.

Als je veel spullen hebt, kun je zelfs terecht voor het huren van opslagruimte van meer dan 200 m3.

Bereken direct je prijs

Verbouwen

Heb je een verbouwing van je woning of bedrijfsruimte voor de boeg? Moet de hele benedenverdieping leeg zijn of wordt je zolder permanent een thuiskantoor?

Laat je spullen dan door ons ophalen, veilig opslaan en weer terugbrengen als je het weer nodig hebt.

Je huurt bij ons opslag voor minimaal een maand. En loopt je verbouwing onverwachts uit, dan wordt de huurperiode automatisch per maand verlengd. Daar hoef je niks voor te doen, wel zo makkelijk! Je huurt bij ons de opslag die bij jouw wensen past.

Bereken direct je prijs

Reizen naar het buitenland

Ga je de reis van je leven maken?

Of ga je naar het buitenland voor werk of studie?

Ga je de reis van je leven maken? Of ga je naar het buitenland voor werk of studie? Dan wil je je spullen met een gerust hart achterlaten. Bij Inbox halen we je spullen op, slaan ze veilig op in jouw eigen opslagunit en komen ze bij jouw terugkomst weer terugbrengen.

Dat is nog eens makkelijk, veilig en slim opslag huren. Besluit je toch in het buitenland te blijven dan kunnen we je spullen ook – in samenwerking met een partnerpartij – naar je verzenden. Als je je woning opzegt of onderverhuurt zonder meubilair moet je je inboedel ergens kwijt.

Ook in deze situaties hebben wij de opslagruimte te huur die precies bij jou past. Jij bepaalt de duur en de inhoud van de ruimte en je betaalt alleen voor wat je gebruikt.

Bereken direct je prijs

Zakelijke opslagruimte in Utrecht

Groei je sneller dan je bedrijfsruimte of heb je ieder jaar een seizoen waarin je een plek zoekt voor jouw seizoensvoorraad? Bij Inbox huur je de zakelijk opslagruimte die je tijdelijk of permanent nodig hebt. Met een opslagcapaciteit van 1m2 tot 10.000m2 hebben wij altijd de opslagruimte die je nodig hebt.

    Opslagcapaciteit van 1m2 tot 10.000m2
    Pallets en goederen labelen, batchen en verzendklaar maken
    Ook voor opslag van apparatuur, promotiemateriaal of werkplek benodigdheden

De mogelijkheid tot een snel en eenvoudig opslagruimte huren kan essentieel zijn voor jouw onderneming. Er zijn een tal van situaties binnen zakelijke groei te bedenken.

Zo kan bijvoorbeeld je magazijn te klein worden, heb je nog geen magazijn of is er iets vervelend gebeurt met je eigen opslagruimte. Dan kan je jouw voorraad in onze opslagruimte kwijt.

Hetzelfde geldt voor uitbreiding van je kantoor, bijvoorbeeld wanneer je moet je wachten op een verhuizing naar een grotere ruimte. Of juist wanneer er verbouwd wordt op kantoor.

Zakelijke opslag aanvragen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je opslagruimte nodig hebt voor een tijdelijk project. Denk aan het opslaan van apparatuur, promotiemateriaal of tijdelijke werkplekken en -benodigdheden.

Ook in de culturele sector kan tijdelijke opslagruimte een oplossing zijn voor bijvoorbeeld muziekinstrumenten, decorstukken voor een theaterproductie of de opslag van kunst.

Los van de opslag van jouw pallets en goederen kunnen we ze ook in ontvangst nemen, labelen en (per batch) weer naar jou vervoeren of verzendklaar maken naar je klant. Opslagruimte is bij ons veilig, makkelijk en snel; helemaal naar jouw wensen.

Met cookies kun je onze website makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Om dat goed te kunnen doen slaan we je gegevens - tijdelijk - op.

Klik op de knop "accepteren" om alle cookies te accepteren