Goedkope opslagruimte? Prijzen zeggen niet alles!

Laat je in je zoektocht naar de beste deal niet blind leiden door de prijsvechters uit de markt. Houd ook rekening met bijkomende kosten. Bij veel aanbieders van self storage betaal je bijvoorbeeld:

  • Borg
  • (Verplichte) aanschaf van een slot
  • (Verplichte) verzekering
  • Huur van een bus of aanhanger om je spullen naar de box te vervuren

Doordat wij het vervoer van je spullen voor je regelen, ben je uiteindelijk vaak goedkoper uit dan bij self storage. Het scheelt je ook nog eens veel tijd, doordat we de spullen bij je voordeur komen ophalen. En die tijd kun je tijdens een verbouwing of verhuizing wel beter gebruiken, toch?

Kortom: SmartStorage staat voor meer service voor je geld.

Opslagruimte huren zonder gedoe

Inbox is de bewaar-app voor je spullen. Het ideale alternatief voor die rommelkamer, zodat je daar wat leukers mee kunt doen.

Geen extra gedoe, gewoon opslag meer ruimte

Verbouwen, verhuizen, scheiding, samenwonen of rigoureus opruimen: Inbox leert haar klanten vaak kennen in tijden van verandering. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is extra gedoe. Daarom maken wij opslagruimte huren eenvoudig, met advies op maat en het halen, bewaren en brengen van je spullen. Zo geregeld via de app!

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Je weet voor welke spullen je opslag zoekt, maar weet je ook hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt? Hoeveel kubieke meters wil je eigen opslaan? Bij Inbox heb je de keuze uit een aantal abonnementen, van extra small tot extra (extra) large. Onze ruimteadviseur helpt je graag met advies op maat. Dat kan op verschillende manieren:

Door dit persoonlijke advies krijg je altijd de juiste opslagruimte en betaal je nooit voor meer ruimte dan je nodig hebt. Hetzelfde geld voor de verhuizing van je spullen: jij bepaalt hoeveel inpak- en sjouwhulp je nodig hebt.

Wij denken graag met je mee en hebben heel veel handige inpaktips en -tutorials online staan, waarmee je zoveel mogelijk zelf kunt doen.

Hoe meer je zelf doet, hoe meer je kunt besparen!

Voor iedereen een verhuizing op maat dus.

Hoe zit het met de beveiliging van onze opslag?

Wij werken vanuit 1 centrale warehouse, waar alleen ons geaccrediteerde personeel toegang toe heeft. Net even anders dus dan aanbieders van self storage opslagboxen, waar naast jou ook de (vaak) paar honderd medehuurders toegang tot de loods hebben.

In de praktijk blijken deze medehuurders de grootste bedreiging voor je spullen. Inbraak van binnenuit, schade door verkeerd gebruik van de box naast die van jou…

Dat was voor ons de reden om te kiezen voor een andere aanpak, waarbij huurders nooit meer in de buurt van hun opslagbox hoeven te komen.

Hoe ziet ons warehouse eruit?

We slaan je spullen op in metershoge, stevige stellages. Sterk vergelijkbaar met de voorraadloods waar je aan het einde van een middagje Ikea je nieuwe meubels ophaalt.

En ook in onze warehouse staat de voorraad opgeslagen van een aantal grote meubelwinkels. Zoals je begrijpt: die moeten er ook na de opslag nog spik en span uitzien.

De hele opslagruimte is dan ook voorzien van braak- en brandalarmen, en wordt bovendien voortdurend gemonitord op temperatuur en luchtvochtigheid.

Verzekering van opgeslagen spullen

In 90% van de gevallen, zijn je spullen met je gewone inboedelverzekering ook gedekt wanneer zij (tijdelijk) elders worden bewaard. We raden dus altijd aan om dit eerst goed te controleren bij je huidige verzekeraar, zodat je niet ten onrechte een extra verzekering afsluit.

Hoor jij bij de overige 10%? Geen nood! Bij ons kun je tegen een voordelig tarief een extra dekking voor je spullen afsluiten, zodat ze ook tijdens het vervoer en de opslag verzekerd zijn tegen schade.