Opslagruimte in Zoetermeer nodig?

Wij halen je spullen gratis op

8,8(333) op klantenvertellen.nl

 

Direct persoonlijk advies? Bel 085 30 30 880

Kies nooit het verkeerde formaat
De gemakkelijkste keuze
Geen borg. Gratis verzekering

Opslagruimte Zoetermeer met 100% gemaksgarantie

Voor opslag in de buurt hoef je de deur niet meer uit. Waar andere aanbieders stoppen, gaan wij verder. Wij halen je spullen op, en bezorgen ze waar en wanneer je ze weer nodig hebt. Ook als je één doos of je kunstkerstboom nodig hebt. Zo hoef jij nooit meer een opslaglocatie te bezoeken. Gegarandeerd de gemakkelijkste manier om opslagruimte Zoetermeer te huren.

Hoe kunnen we je verder helpen?

Weet je niet hoeveel ruimte je nodig hebt?

Bereken het zelf

Liever iemand die meedenkt?

Bel mij terug

Het verschil met self storage Zoetermeer

Het grote verschil tussen self storage en SmartStorage, is dat je bij ons de deur niet meer uit hoeft voor je opslag. Alles wordt tegenwoordig bij je deur afgeleverd. Eten, elektronica, vermaak: je bestelt het inmiddels allemaal online of via een app. Nu kan dat dus ook met opslagruimte. Wij komen de spullen bij mensen thuis halen, zodat zij niet zelf naar de opslaglocatie hoeven.

Bij self storage huur je een eigen opslagbox of een container. Je krijgt een eigen slot, en kunt je opslag dus wanneer je maar wilt bezoeken. Hiervoor hebben deze aanbieders veel verschillende vestigingen, verdeeld over het land. Vaak zitten die vestigingen – voor de bereikbaarheid – op dure locaties aan de snelweg.

We zijn dus niet gebonden aan dure, goed bereikbare locaties. Daarom kunnen we meer service aanbieden voor een concurrerende prijs.Zo bespaar je tijd en geld: je hoeft geen busje of aanhanger te huren voor het vervoer van je spullen. Je hoeft niet zelf heen en weer te rijden of vrienden of familie te vragen om te komen helpen sjouwen. Jij zet de spullen klaar, wij halen ze op en jij kunt direct weer verder met je drukke leven.

X Venster sluiten