opslagruimte huren in Waddinxveen

 

op zoek naar opslagruimte in Waddinxveen?

In Waddinxveen heeft Inbox Storage twee opties. Je kunt bij ons een opslagbox huren waar je bij kunt wanneer je wilt. Maar je kunt er ook voor kiezen om je spullen op te slaan met onze bewaar-app. Altijd digitaal toegang. Toevoegen of terugvragen wat je wilt. Advies op maat. En: je hoeft er de deur niet voor uit, want wij komen alles gewoon ophalen en terugbrengen. Of je nou in Groenswaard woont of in Zuidplas.

Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
halen

bewaren

brengen

hoe werkt het?

Opslagruimte huren bij Inbox Storage

hoe werkt het?

30 typen ruimte voor de opslag van je spullen

Elke situatie is anders, dus elke situatie heeft zijn eigen opslagruimte nodig. Bij Inbox Storage kies je daarom uit 30 verschillende boxen. We hebben units die variëren van 1m2 tot 150m2. De prijzen en afmetingen in kubieke meters vind je hiernaast. Voor de grootste ruimtes, mogelijk met eigen overhead deur, zijn de prijzen altijd op aanvraag. Je huurt bij ons al vanaf €22,50 per maand. De ruimtes zijn ideaal voor particulier gebruik of zakelijke opslag. Verhuizen, verbouwen, archiefopslag of voorraad beheer.

bereikbaarheid regio Waddinxveen

Je vindt ons op het bedrijventerrein de Goudse Poort. In het meest noordelijke puntje van Gouda, direct naast de A12. Prima bereikbaar dus vanuit Waddinxveen. Toch geen zin om zelf naar ons toe te komen? Hieronder lees je meer over onze bewaar-app voor je spullen.

de prijzen van opslagruimte Waddinxveen

kubieke meters: prijs per maand vanaf:
1 – 3 €22,50
4 – 8 €45,-
9 – 12 €75,-
13 – 18 €110,-
19 – 24 €135,-

Wij helpen je graag bij het kiezen van de opslagruimte die bij jouw behoeften past. Neem contact met ons op. Of laat ons je terugbellen via het formulier hierboven.

 • de voordelen van self storage
  Heb je veel toegang tot je spullen nodig? Dan is het huren van een self storage box voor jou de beste optie. Bij ons heb je dan 365 dagen per jaar van 06:00-23:00 gratis toegang tot je opslagruimte. Alle opslagruimtes hebben een eigen alarm. Het gebouw is daarnaast uitgerust met:  
  • Inbraakbeveiliging
  • Camera’s
  • Brandbeveiliging
  • Toegangscontrole
    Zes dagen per week zijn we bovendien zelf in het gebouw aanwezig.
 • of liever via de app?
  Heb je niet regelmatig toegang tot je opgeslagen spullen nodig? Of heb je gewoon geen zin om zelf met een busje heen en weer te rijden? Dan kun je ons de spullen ook laten ophalen. Onze ervaring leert dat mensen hooguit een paar keer per jaar fysiek bij hun opslagruimte komen. Daarom bieden wij nu ook de bewaar-app voor je spullen. 
 • wij halen, bewaren en brengen je spullen
  In plaats van te betalen voor fysieke toegang die je toch niet gebruikt, krijg je de extra service dat je spullen bij jou thuis worden opgehaald. Je houdt overzicht in onze app. En heb je je spullen weer nodig? Dan komen we ze gewoon weer terugbrengen. Voor die prijs kun je in ieder geval geen busje huren om je spullen zelf te vervoeren!
 • de bewaar-app voor je spullen
  Opslagruimte Waddinxveen regel je heel eenvoudig bij Inbox Storage. Wij halen, bewaren en brengen je spullen. Met de Inbox-app heb je daarna altijd digitaal overzicht van de opgeslagen spullen. Met een paar klikken vraag je iedere doos, lamp of kunstkerstboom terug. Inbox Storage is de bewaar-app voor je spullen. Simpel! Bekijk hoe het werkt, of kies direct je abonnement en voeg je spullen toe!

van opslagruimte tot motorstalling

wij halen, bewaren en brengen je spullen
Weten welk abonnement je nodig hebt?
bereken het zelf
 • app-only opslagruimte
 • overzichtelijk
 • simpel

klanten vertellen

De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam