Opslagruimte in Waddinxveen nodig?

Wij halen je spullen gratis op

8,8(333) op klantenvertellen.nl

 

Direct persoonlijk advies? Bel 085 30 30 880

Kies nooit het verkeerde formaat

De gemakkelijkste keuze

Geen borg. Gratis verzekering

Heb je liever iemand die met je meedenkt?

Plan hieronder jouw gratis telefonische adviesafspraak. Samen bespreken jullie welk formaat het beste bij jouw behoefte past.


Je spullen opslaan in Waddinxveen, zonder extra gedoe

We leren onze klanten vaak kennen in een periode van verandering, want je spullen opslaan doe je niet zomaar. Je gaat bijvoorbeeld verbouwen of verhuizen, en kunt tijdelijk niet al je inboedel kwijt. Of misschien is er gezinsuitbreiding op komst en moet de rommelkamer vrij worden gemaakt.

Wat de reden ook is: wij snappen dat je niet op extra gedoe zit te wachten. Daarom ontzorgt Inbox je zoveel mogelijk rond de opslag van je spullen.

Daarom huur je bij ons meer dan opslagruimte voor je spullen. Je boekt een compleet opslagproces: van voordeur tot voordeur. Ook als die voordeur in de tussentijd verandert door een verhuizing.

Spullen die in de weg staan, gemakkelijk opgeslagen.

De beloftes van Inbox voor het gemakkelijk opslaan van je spullen

  • Transport van je spullen inbegrepen in de maandprijs
  • Tussentijds iets nodig? Ook dat wordt gratis teruggebracht
  • Geen bijkomende kosten zoals borg, sloten of (verplichte) verzekering
  • Gratis basisverzekering
  • Overzichtelijke verzekeringspakketten voor extra zekerheid

Aanvullende informatie opslagruimte Waddinxveen

Doordat wij je spullen thuis op komen halen, zijn we altijd de dichtstbijzijnde aanbieder van opslagruimte. Daarom zijn we in de regio Waddinxveen bijvoorbeeld ook beschikbaar voor:

Opslagruimte Gouda
Opslagruimte Boskoop
Opslagruimte Bodegraven
Opslagruimte Reeuwijk
Opslagruimte Haastrecht

Veel gestelde vragen over onze opslagruimte

Hieronder vind je een selectie van de veelgestelde vragen met betrekking tot het opslaan van je spullen bij Inbox. Staat jouw vraag hier niet tussen? Raadpleeg dan ook de volledige FAQ. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

Zijn mijn spullen verzekerd?

Je spullen zijn standaard verzekerd met ons basis verzekering. Dit zit bij je prijs inbegrepen. Extra bijverzekeren is ook mogelijk!

De basis verzekering heeft een gelimiteerde dekking. We bieden daarom een drietal extra pakketten aan om je spullen te verzekeren.

Je spullen veilig vervoeren begint met het inpakken. Kijk voor je haalafspraak even bij onze inpaktips zodat je zeker weet dat je spullen veilig vervoerd worden.

Hoe veilig is de opslagruimte?

Bij Inbox worden je spullen onder de veiligste condities opgeslagen.

Wist je dat het grootste risico op inbraak komt van mede huurders? Daarom hebben bij Inbox alleen geaccrediteerde sjouwhulpen toegang tot jouw spullen. Desondanks voldoen we ook aan de hoogste eisen die verzekeraars aan opslagbedrijven stellen. Onze gebouwen hebben inbraak-, camera-, toegangsbeveiliging en houden we de temperatuur en luchtvochtigheid iedere dag voor je in de gaten. Doordat we hier allemaal aan voldoen zijn we ook lid van de NSSA een branchevereniging waar alleen de beste aanbieders van opslagruimte bij zijn aangesloten. Door de combinatie van beide zijn we de veiligste keuze.

Kan ik tussentijds een deel van mijn spullen laten bezorgen?

Ja! Binnen de randstad komen we gratis voor gereden om een deel van je spullen te brengen, ook voor een doos.

Hoe verschilt Inbox van self storage?

Inbox haalt, bewaart en brengt je spullen, wel zo gemakkelijk.

Bij klassieke self storage locaties moet je al je spullen inpakken, klaarzetten, een busje huren, naar de opslag rijden en alles in de gehuurde ruimte zetten. En het hele riedeltje weer opnieuw elke keer als je iets terug wilt hebben. Dit nemen we bij Inbox uit handen zodat je opslag hebt met 100% gemakgarantie.

Je spullen worden opgeslagen in ons centrale warehouse waar alleen onze medewerkers bij kunnen. Op afspraak zijn onze klanten welkom om hier een kijkje te komen nemen. Op deze manier kunnen we garanderen dat je spullen veiliger staan dan bij een self storage locatie.