Opslagruimte Spijkenisse nodig?

Wij halen je spullen gratis op

8,8(333) op klantenvertellen.nl

 

Direct persoonlijk advies? Bel 085 30 30 880

Kies nooit het verkeerde formaat
De gemakkelijkste keuze
Geen borg. Gratis verzekering

Opslagruimte Spijkenisse huren

Opslag huren in Spijkenisse is nu gemakkelijker dan ooit.

Zelf een busje huren, of heen en weer rijden naar een afgelegen opslagbox is er niet meer bij. Wij komen naar jou toe. Onze professionele verhuizers zorgen dat je spullen veilig vervoerd worden, en slaan ze op in onze warehouse. Daar kan niemand er bij: voel je veilig over jouw opgeslagen spullen!

Opslag Spijkenisse voor bedrijven en particulieren, met flexibele abonnementen die met je behoefte meegroeien. Wij weten hoe lastig het is om te bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt. Maar maak je geen zorgen! Blijkt bij het ophalen dat je meer of minder opslagruimte nodig hebt, dan passen we je maandbedrag hier gewoon op aan. Ook als er tussentijds iets aan je behoefte verandert. Zo betaal je nooit meer voor een half lege box. Simpel.

Heb je iets nodig uit de opslag? Laat het ons weten, en we komen het gewoon weer bij je brengen. Ook tussentijds. Ook als het maar om één doos gaat. Gratis.

Weet je niet hoeveel ruimte je nodig hebt?

Bereken het zelf
Liever iemand die meedenkt?

Bel mij terug

De ervaring van Tineke

Toen wij met het ophalen van onze spullen te maken kregen met Rene en zijn collega kregen wij het gevoel van DIT ZIJN ONZE HELDEN. Het is helemaal perfect gegaan. Professioneel, maar veel belangrijker – zeer klantvriendelijk. Wij zijn mensen op leeftijd, weinig spierkracht maar dat was met deze helden geen probleem. En dan het terugbrengen! Dezelfde helden hebben ons er helemaal doorheen gesleept. Alles staat weer op zijn plek. Dank Dank Dank!!

– Tineke, Utrecht (Op Klantenvertellen.nl)

Hoe kunnen we je verder helpen?

X Venster sluiten

Het verschil met een opslagbox in Spijkenisse

Ga je voor self storage Spijkenisse, of toch voor SmartStorage? Wij zetten de belangrijkste verschillen tussen onszelf en een opslagbox Spijkenisse voor je op een rijtje.

Bij ons betaal je niet voor een duur pand op een industrieterrein en locatiemanagers. Bij ons krijg je de beste prijs voor de volledige opslag. Van deur tot deur. Of je nu gaat verhuizen, verbouwen, of gewoon wat te weinig ruimte hebt.

Zo bespaar je tijd en geld: je hoeft geen busje of aanhanger te huren voor het vervoer van je spullen. Je hoeft niet zelf heen en weer te rijden of vrienden of familie te vragen om te komen helpen sjouwen. Jij zet de spullen klaar, wij halen ze op en jij kunt direct weer verder met je drukke leven.

Bij ons kun je niet fysiek je opslagbox bezoeken. Maar, uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen bijna nooit fysiek bij hun box aanwezig zijn. Voor die paar keer dat je iets op wilt halen of wilt toevoegen aan je opslagruimte, komen wij het daarom gratis bij je brengen. Zelfs als het maar om één doos gaat.

En je spullen staan ook nog eens veiliger dan bij gewone opslag Spijkenisse. De grootste risicofactor bij self storage zijn namelijk de medehuurders, die ook altijd toegang tot het pand hebben. Bij ons hebben alleen onze gescreende medewerkers toegang. Nog een voordeel dus, dat wij de spullen gewoon komen brengen!