Opslagruimte Spijkenisse

Wij halen je spullen gratis op.

Bel ons
8,8
(334) via klantenvertellen.nl
Waarom Inbox?

Opslagruimte zonder gedoe, met meer service voor je geld

Bij Inbox krijg je meer dan bij reguliere aanbieders van opslagruimte. Meer service, meer veiligheid, en meer zekerheid dat je alleen betaalt voor wat je echt gebruikt.

Je huurt niet alleen de opslagruimte. Je regelt alles in één keer: van het vervoer van je spullen tot de verzekering. Blijkt bij het ophalen dat je toch minder ruimte nodig hebt? Dan passen we je maandbedrag aan, zodat je nooit te veel betaalt.

Opslagpakket
  • Je spullen gratis gehaald en thuisbezorgd
  • Gratis basisverzekering
  • Geen borg
  • Betaal nooit te veel
  • Altijd het juiste formaat opslag
O.b.v. 6 maanden regio Randstad

Een opslagpakket bij Inbox bestaat uit:

Vervoer

Je spullen opgehaald en thuisbezorgd. Ook tussentijds.

Verhuishulp

Wij helpen je bij het professioneel en veilig inladen van je spullen.

Veilige opslagruimte

Inbraakalarm, 24/7 videobewaking en een gratis basisverzekering voor je spullen.

Wil je graag persoonlijk advies?

Soms kom je er gewoon even niet uit hoeveel ruimte je nodig hebt. Dat snappen we. Ons team staat voor je klaar om samen met jou te bepalen welk opslagpakket het beste bij je past.

Plan een belafspraak
 Self storage
Opslag van je spullen (waarde: €94,- p.m.)
Ophalen spullen (waarde: €75,-)
Verhuishulp (waarde: €50,-)
Thuisbezorgen van je spullen (waarde: €75,-)
Borg (waarde: 1x maandhuur)
Slot (waarde: €15,-)
Maandelijks*€94,- p.m.+ 309,- eenmalige kosten€94,- p.m.Geen eenmalige kosten
* Op basis van opslagpakket M voor 6 maanden, regio Randstad

Het verschil met self storage Spijkenisse

Ga je voor self storage Spijkenisse, of toch voor SmartStorage? Wij zetten de belangrijkste verschillen tussen onszelf en een opslagbox Spijkenisse voor je op een rijtje.

Bij ons betaal je niet voor een duur pand op een industrieterrein en locatiemanagers. Bij ons krijg je de beste prijs voor de volledige opslag. Van deur tot deur. Of je nu gaat verhuizen, verbouwen, of gewoon wat te weinig ruimte hebt.

Zo bespaar je tijd en geld: je hoeft geen busje of aanhanger te huren voor het vervoer van je spullen. Je hoeft niet zelf heen en weer te rijden of vrienden of familie te vragen om te komen helpen sjouwen. Jij zet de spullen klaar, wij halen ze op en jij kunt direct weer verder met je drukke leven.

Bij ons kun je niet fysiek je opslagbox bezoeken. Maar, uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen bijna nooit fysiek bij hun box aanwezig zijn. Voor die paar keer dat je iets op wilt halen of wilt toevoegen aan je opslagruimte, komen wij het daarom gratis bij je brengen. Zelfs als het maar om één doos gaat.

En je spullen staan ook nog eens veiliger dan bij gewone opslag Spijkenisse. De grootste risicofactor bij self storage zijn namelijk de medehuurders, die ook altijd toegang tot het pand hebben. Bij ons hebben alleen onze gescreende medewerkers toegang. Nog een voordeel dus, dat wij de spullen gewoon komen brengen!

Klaar voor de start?

We helpen je graag om verder te ontdekken welke opslag Spijkenisse het beste bij jouw behoefte past. In een paar klikken kun je het - heel gemakkelijk - zelf berekenen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Vind jouw ideale opslagpakket