Opslagruimte Schiedam zonder gedoe

Wij halen je spullen gratis op.

Bel ons
Waarom Inbox?

Opslagruimte zonder gedoe, met meer service voor je geld

Bij Inbox krijg je meer dan bij reguliere aanbieders van opslagruimte. Meer service, meer veiligheid, en meer zekerheid dat je alleen betaalt voor wat je echt gebruikt.

Je huurt niet alleen de opslagruimte. Je regelt alles in één keer: van het vervoer van je spullen tot de verzekering. Blijkt bij het ophalen dat je toch minder ruimte nodig hebt? Dan passen we je maandbedrag aan, zodat je nooit te veel betaalt.

Opslagpakket
  • Je spullen gratis gehaald en thuisbezorgd
  • Gratis basisverzekering
  • Geen borg
  • Betaal nooit te veel
  • Altijd het juiste formaat opslag
O.b.v. 6 maanden regio Randstad

Een opslagpakket bij Inbox bestaat uit:

Vervoer

Je spullen opgehaald en thuisbezorgd. Ook tussentijds.

Verhuishulp

Wij helpen je bij het professioneel en veilig inladen van je spullen.

Veilige opslagruimte

Inbraakalarm, 24/7 videobewaking en een gratis basisverzekering voor je spullen.

Wil je graag persoonlijk advies?

Soms kom je er gewoon even niet uit hoeveel ruimte je nodig hebt. Dat snappen we. Ons team staat voor je klaar om samen met jou te bepalen welk opslagpakket het beste bij je past.

Plan een belafspraak
 Self storage
Opslag van je spullen (waarde: €94,- p.m.)
Ophalen spullen (waarde: €75,-)
Verhuishulp (waarde: €50,-)
Thuisbezorgen van je spullen (waarde: €75,-)
Borg (waarde: 1x maandhuur)
Slot (waarde: €15,-)
Maandelijks*€94,- p.m.+ 309,- eenmalige kosten€94,- p.m.Geen eenmalige kosten
* Op basis van opslagpakket M voor 6 maanden, regio Randstad

Toen wij met het ophalen van onze spullen te maken kregen met Rene en zijn collega kregen wij het gevoel van DIT ZIJN ONZE HELDEN. Het is helemaal perfect gegaan. Professioneel, maar veel belangrijker – zeer klantvriendelijk.

Tineke, Utrecht
Inbox Storage wordt beoordeeld met een 8,8 (schaal 1 tot 10) gebaseerd op 334 reviews op Klantenvertellen.nl!
FAQ

Veelgestelde vragen over onze opslag

Heb je een andere vraag?

Het verschil met self storage Schiedam

Opslag in Schiedam regel je – net als al het andere tegenwoordig – gewoon vanuit huis. We halen je spullen bij jou thuis op en brengen ze naar onze warehouse.

Je spullen staan veilig opgeslagen in onze opslagruimte. Niemand kan hier bij. Het spreekt voor zich dat de temperatuur en andere omstandigheden optimaal zijn.

En heb je iets nodig? Dan komen we het gewoon weer bezorgen. Ook dat doen we door heel Nederland. Eventueel op een ander adres dan waar we de spullen gehaald hebben. Handig als je gaat verhuizen!

Ook voor ondernemer van de Spaanse Polder met een gebrek aan opslag. Een garagebox huren is echt niet meer van deze tijd. Bij ons krijg je meer service voor je geld.

In de meeste gevallen, zul je zien dat dit veel beter aansluit bij hoe mensen hun opslag gebruiken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen gemiddeld maar één keer per kwartaal hun opgeslagen spullen bezoeken. Waarom dan toch betalen voor 24/7 toegang?

Die ene keer per kwartaal dat je toch bij je opslagruimte moet zijn, die krijg je van ons met een gratis tussentijdse brengafspraak.

Klaar voor de start?

We helpen je graag om verder te ontdekken welke opslag Schiedam het beste bij jouw behoefte past. In een paar klikken kun je het - heel gemakkelijk - zelf berekenen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Vind jouw ideale opslagpakket