Opslagruimte in Schiedam nodig?

Wij halen je spullen gratis op

8,8(333) op klantenvertellen.nl

 

Direct persoonlijk advies? Bel 085 30 30 880

Kies nooit het verkeerde formaat
De gemakkelijkste keuze
Geen borg. Gratis verzekering

Opslagruimte Schiedam met het gemak van onze opslagpakketten

Voor opslagruimte Schiedam hoef je de deur niet meer uit. Inbox haalt je spullen gratis op en bezorgt ze waar en wanneer je ze weer nodig hebt. Ook als je één doos of je kunstkerstboom nodig hebt. Zo hoef jij nooit meer een opslaglocatie te bezoeken. Een gemakkelijkere manier om je spullen op te slaan ga je niet vinden!

Hoe kunnen we je verder helpen?

De ervaring van Tineke

Toen wij met het ophalen van onze spullen te maken kregen met Rene en zijn collega kregen wij het gevoel van DIT ZIJN ONZE HELDEN. Het is helemaal perfect gegaan. Professioneel, maar veel belangrijker – zeer klantvriendelijk. Wij zijn mensen op leeftijd, weinig spierkracht maar dat was met deze helden geen probleem. En dan het terugbrengen! Dezelfde helden hebben ons er helemaal doorheen gesleept. Alles staat weer op zijn plek. Dank Dank Dank!!

– Tineke, Utrecht (Op Klantenvertellen.nl)

X Venster sluiten

Opslagruimte Schiedam huren

Opslag in Schiedam regel je – net als al het andere tegenwoordig – gewoon vanuit huis. We halen je spullen bij jou thuis op en brengen ze naar onze warehouse.

Je spullen staan veilig opgeslagen in onze opslagruimte. Niemand kan hier bij. Het spreekt voor zich dat de temperatuur en andere omstandigheden optimaal zijn.

En heb je iets nodig? Dan komen we het gewoon weer bezorgen. Ook dat doen we door heel Nederland. Eventueel op een ander adres dan waar we de spullen gehaald hebben. Handig als je gaat verhuizen!

Ook voor ondernemer van de Spaanse Polder met een gebrek aan opslag. Een garagebox huren is echt niet meer van deze tijd. Bij ons krijg je meer service voor je geld.

Het verschil met self storage Schiedam

Meubels opslaan? Verbouwen of verhuizen? Wij zijn de opslagruimte die tot aan je deur komt. Dat betekent echter ook dat je niet zelf je opslagruimte kunt bezoeken.Net even anders dus dan bij andere aanbieders, zoals Shurgard of Allsafe. Moet je wekelijks bij je opslag zijn, bijvoorbeeld omdat je als ondernemer een opslagruimte zoekt voor je voorraden?

In de meeste gevallen, zul je zien dat dit veel beter aansluit bij hoe mensen hun opslag gebruiken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen gemiddeld maar één keer per kwartaal hun opgeslagen spullen bezoeken. Waarom dan toch betalen voor 24/7 toegang?

Die ene keer per kwartaal dat je toch bij je opslagruimte moet zijn, die krijg je van ons met een gratis tussentijdse brengafspraak.

Zo bespaar je tijd en geld: je hoeft geen busje of aanhanger te huren voor het vervoer van je spullen. Je hoeft niet zelf heen en weer te rijden of vrienden of familie te vragen om te komen helpen sjouwen. Jij zet de spullen klaar, wij halen ze op en jij kunt direct weer verder met je drukke leven.