opslagruimte Rijswijk meer weten?

Simpel en overzichtelijk met Inbox Storage

Opslagruimte Rijswijk nodig? Voortaan geen gedoe meer met het huren van een busje, heen en weer rijden en je spullen in een self storage box passen. Je geeft gewoon vanaf de bank aan wat je wilt bewaren, en wij komen het bij je voordeur halen.

We kunnen onze opslagruimtes efficiënter indelen dan klassieke self storage aanbieders. Daardoor krijg je bij ons meer service voor een concurrerend tarief.

hoeveel opslagruimte heb je nodig?

Wij vinden het belangrijk dat je alleen betaalt voor de opslagruimte die je ook echt gebruikt. Bereken het zelf of plan een telefonische adviesafspraak.

halen wij komen naar jou toe

wij halen je spullen

Opslagruimte rijswijk regel je – net als al het andere tegenwoordig – gewoon vanuit huis. We halen je spullen bij jou thuis op en brengen ze naar onze warehouse.

We rijden door heel Nederland.

bewaren eenvoudig via de inbox-app

wij bewaren je spullen

Je spullen staan veilig opgeslagen in onze opslagruimte. Niemand kan hier bij. Het spreekt voor zich dat de temperatuur en andere omstandigheden optimaal zijn.

Met je persoonlijke inlog voor de Inbox web-app kun je 24/7 je spullen inzien.

brengen doen wij wanneer het jou uitkomt

wij brengen je spullen

Vanuit de app plan je gemakkelijk je brengafspraak, waarna wij je spullen weer bij je thuis komen brengen.

Ook dat doen we door heel Nederland. Eventueel op een ander adres dan waar we de spullen gehaald hebben. Handig als je gaat verhuizen!

lees meer

hoe werkt het?

hoeveel ruimte heb je nodig?

Weet je nog niet precies hoeveel ruimte je nodig hebt? Wij denken graag met je mee. Zo voorkomen we dat je straks voor verrassingen komt te staan. Omdat wij niet in boxen denken, huur je bij ons nooit te veel of te weinig ruimte. Altijd precies de opslag die bij jou behoefte past.

Bereken het zelf via de calculator hieronder, of maak een telefonische afspraak met Jimmy voor vrijblijvend persoonlijk advies!

Welk abonnement heb je nodig?
Bereken het zelf

hoe kunnen wij je helpen?

klanten vertellen

10
De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft
10
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
wij halen
bewaren
brengen
Binnen twee minuten weten welk abonnement je nodig hebt? Bereken het zelf Ik wil advies