Opslagruimte in Reeuwijk nodig?

Wij halen je spullen gratis op

8,8(333) op klantenvertellen.nl

 

Direct persoonlijk advies? Bel 085 30 30 880

Kies nooit het verkeerde formaat
De gemakkelijkste keuze
Geen borg. Gratis verzekering

Weet je niet hoeveel ruimte je nodig hebt?

Bereken het zelf
Liever iemand die meedenkt?
Bel mij terug

Spullen opslaan in Reeuwijk met de gemaksgarantie van Inbox

Uit ervaring weten we dat mensen vaak opslagruimte zoeken in een periode van verandering.

Ze gaan bijvoorbeeld verbouwen en moeten tijdelijk de inboedel opslaan van één kamer of verdieping. Of ze gaan verhuizen, maar kunnen niet direct terecht in de nieuwe woning. Sommige mensen willen gewoon hun rommelkamer vrij hebben om er een extra slaapkamer of thuiskantoor van te maken.

We snappen dat je in zo’n periode niet op extra gedoe zit te wachten. Inbox helpt je daarom met alles rond het opslaan van je spullen.

Bij ons huur je meer dan alleen de opslagruimte voor je spullen. Je huurt een totaaloplossing voor de opslag: van voordeur tot voordeur. Terugbrengen kan uiteraard ook op een ander adres.

Opslagruimte Reeuwijk gemakkelijk geregeld, zonder borg en met gratis basisverzekering.

Zo maken we opslag Reeuwijk gemakkelijk voor jou

  • Transport van je spullen inbegrepen in de maandprijs
  • Tussentijds iets nodig? Ook dat wordt gratis teruggebracht
  • Geen bijkomende kosten zoals borg, sloten of (verplichte) verzekering
  • Gratis basisverzekering
  • Overzichtelijke verzekeringspakketten voor extra zekerheid

Aanvullende informatie opslagruimte Reeuwijk

Doordat wij je spullen thuis op komen halen, zijn we altijd de dichtstbijzijnde aanbieder van opslagruimte. Behalve voor opslag Reeuwijk, zijn we dus ook beschikbaar voor:

Opslagruimte Boskoop
Opslagruimte Bodegraven
Opslagruimte Waddinxveen
Opslagruimte Haastrecht

Ook goed om te weten over onze opslagruimte Reeuwijk

Hieronder vind je een selectie van de veelgestelde vragen met betrekking tot het opslaan van je spullen bij Inbox. Staat jouw vraag hier niet tussen? Raadpleeg dan ook de volledige FAQ. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

Kan ik tussentijds een deel van mijn spullen laten bezorgen?

Ja! Binnen de randstad komen we gratis voor gereden om een deel van je spullen te brengen, ook voor een doos.

Hoe verschilt Inbox van self storage?

Inbox haalt, bewaart en brengt je spullen, wel zo gemakkelijk.

Bij klassieke self storage locaties moet je al je spullen inpakken, klaarzetten, een busje huren, naar de opslag rijden en alles in de gehuurde ruimte zetten. En het hele riedeltje weer opnieuw elke keer als je iets terug wilt hebben. Dit nemen we bij Inbox uit handen zodat je opslag hebt met 100% gemakgarantie.

Je spullen worden opgeslagen in ons centrale warehouse waar alleen onze medewerkers bij kunnen. Op afspraak zijn onze klanten welkom om hier een kijkje te komen nemen. Op deze manier kunnen we garanderen dat je spullen veiliger staan dan bij een self storage locatie.

Zijn mijn spullen verzekerd?

Je spullen zijn standaard verzekerd met ons basis verzekering. Dit zit bij je prijs inbegrepen. Extra bijverzekeren is ook mogelijk!

De basis verzekering heeft een gelimiteerde dekking. We bieden daarom een drietal extra pakketten aan om je spullen te verzekeren.

Je spullen veilig vervoeren begint met het inpakken. Kijk voor je haalafspraak even bij onze inpaktips zodat je zeker weet dat je spullen veilig vervoerd worden.

Hoe veilig is de opslagruimte?

Bij Inbox worden je spullen onder de veiligste condities opgeslagen.

Wist je dat het grootste risico op inbraak komt van mede huurders? Daarom hebben bij Inbox alleen geaccrediteerde sjouwhulpen toegang tot jouw spullen. Desondanks voldoen we ook aan de hoogste eisen die verzekeraars aan opslagbedrijven stellen. Onze gebouwen hebben inbraak-, camera-, toegangsbeveiliging en houden we de temperatuur en luchtvochtigheid iedere dag voor je in de gaten. Doordat we hier allemaal aan voldoen zijn we ook lid van de NSSA een branchevereniging waar alleen de beste aanbieders van opslagruimte bij zijn aangesloten. Door de combinatie van beide zijn we de veiligste keuze.