Opslagruimte Purmerend

Inclusief ophalen van je spullen en professionele verhuishulp

Vind jouw ideale opslagpakket


8,8(327) op klantenvertellen.nl

De gemakkelijkste manier om je spullen in Purmerend op te slaan

Voor opslagruimte in Purmerend hoef je de deur niet meer uit. Wij komen naar jou toe. We halen je spullen gratis op en vervoeren ze naar onze centrale opslag. Daar worden ze veilig bewaard op warehouse units. Behalve ons gescreende personeel heeft er niemand toegang, ook je mede huurders niet. Veel veiliger dus dan self storage.

Heb je iets nodig? Dan wordt het gewoon weer thuisbezorgd. Ook tussentijds, ook als je één doos of item nodig hebt. Wel zo gemakkelijk!

Hoe kunnen we je verder helpen?

De ervaring van Tineke

Toen wij met het ophalen van onze spullen te maken kregen met Rene en zijn collega kregen wij het gevoel van DIT ZIJN ONZE HELDEN. Het is helemaal perfect gegaan. Professioneel, maar veel belangrijker – zeer klantvriendelijk. Wij zijn mensen op leeftijd, weinig spierkracht maar dat was met deze helden geen probleem. En dan het terugbrengen! Dezelfde helden hebben ons er helemaal doorheen gesleept. Alles staat weer op zijn plek. Dank Dank Dank!!

– Tineke, Utrecht (Op Klantenvertellen.nl)

Opslagruimte voor jouw spullen, gemakkelijk geregeld.

Dit is hoe Inbox het opslaan van je spullen gemakkelijker maakt

  • Transport van je spullen inbegrepen in de maandprijs
  • Geen bijkomende kosten zoals borg, sloten of (verplichte) verzekering
  • Tussentijds iets nodig? Ook dat wordt gratis teruggebracht
  • Gratis basisverzekering
  • Overzichtelijke verzekeringspakketten voor extra zekerheid

FAQ over onze opslagruimte Purmerend

Hieronder vind je een selectie van de veelgestelde vragen met betrekking tot het opslaan van je spullen bij Inbox. Staat jouw vraag hier niet tussen? Raadpleeg dan ook de volledige FAQ. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

Zijn mijn spullen verzekerd?

Je spullen zijn standaard verzekerd met ons basis verzekering. Dit zit bij je prijs inbegrepen. Extra bijverzekeren is ook mogelijk!

De basis verzekering heeft een gelimiteerde dekking. We bieden daarom een drietal extra pakketten aan om je spullen te verzekeren.

Je spullen veilig vervoeren begint met het inpakken. Kijk voor je haalafspraak even bij onze inpaktips zodat je zeker weet dat je spullen veilig vervoerd worden.

Hoe veilig is de opslagruimte?

Bij Inbox worden je spullen onder de veiligste condities opgeslagen.

Wist je dat het grootste risico op inbraak komt van mede huurders? Daarom hebben bij Inbox alleen geaccrediteerde sjouwhulpen toegang tot jouw spullen. Desondanks voldoen we ook aan de hoogste eisen die verzekeraars aan opslagbedrijven stellen. Onze gebouwen hebben inbraak-, camera-, toegangsbeveiliging en houden we de temperatuur en luchtvochtigheid iedere dag voor je in de gaten. Doordat we hier allemaal aan voldoen zijn we ook lid van de NSSA een branchevereniging waar alleen de beste aanbieders van opslagruimte bij zijn aangesloten. Door de combinatie van beide zijn we de veiligste keuze.

Kan ik tussentijds een deel van mijn spullen laten bezorgen?

Ja! Binnen de randstad komen we gratis voor gereden om een deel van je spullen te brengen, ook voor een doos.

Hoe verschilt Inbox van self storage?

Inbox haalt, bewaart en brengt je spullen, wel zo gemakkelijk.

Bij klassieke self storage locaties moet je al je spullen inpakken, klaarzetten, een busje huren, naar de opslag rijden en alles in de gehuurde ruimte zetten. En het hele riedeltje weer opnieuw elke keer als je iets terug wilt hebben. Dit nemen we bij Inbox uit handen zodat je opslag hebt met 100% gemakgarantie.

Je spullen worden opgeslagen in ons centrale warehouse waar alleen onze medewerkers bij kunnen. Op afspraak zijn onze klanten welkom om hier een kijkje te komen nemen. Op deze manier kunnen we garanderen dat je spullen veiliger staan dan bij een self storage locatie.

X Venster sluiten