Opslagruimte Oosterhout zonder gedoe

Wij halen je spullen gratis op.

Bel ons
Waarom Inbox?

Opslagruimte zonder gedoe, met meer service voor je geld

Bij Inbox krijg je meer dan bij reguliere aanbieders van opslagruimte. Meer service, meer veiligheid, en meer zekerheid dat je alleen betaalt voor wat je echt gebruikt.

Je huurt niet alleen de opslagruimte. Je regelt alles in één keer: van het vervoer van je spullen tot de verzekering. Blijkt bij het ophalen dat je toch minder ruimte nodig hebt? Dan passen we je maandbedrag aan, zodat je nooit te veel betaalt.

Opslagpakket
  • Je spullen gratis gehaald en thuisbezorgd
  • Gratis basisverzekering
  • Geen borg
  • Betaal nooit te veel
  • Altijd het juiste formaat opslag
O.b.v. 6 maanden regio Randstad

Een opslagpakket bij Inbox bestaat uit:

Vervoer

Je spullen opgehaald en thuisbezorgd. Ook tussentijds.

Verhuishulp

Wij helpen je bij het professioneel en veilig inladen van je spullen.

Veilige opslagruimte

Inbraakalarm, 24/7 videobewaking en een gratis basisverzekering voor je spullen.

Wil je graag persoonlijk advies?

Soms kom je er gewoon even niet uit hoeveel ruimte je nodig hebt. Dat snappen we. Ons team staat voor je klaar om samen met jou te bepalen welk opslagpakket het beste bij je past.

Plan een belafspraak
 Self storage
Opslag van je spullen (waarde: €94,- p.m.)
Ophalen spullen (waarde: €75,-)
Verhuishulp (waarde: €50,-)
Thuisbezorgen van je spullen (waarde: €75,-)
Borg (waarde: 1x maandhuur)
Slot (waarde: €15,-)
Maandelijks*€94,- p.m.+ 309,- eenmalige kosten€94,- p.m.Geen eenmalige kosten
* Op basis van opslagpakket M voor 6 maanden, regio Randstad

Toen wij met het ophalen van onze spullen te maken kregen met Rene en zijn collega kregen wij het gevoel van DIT ZIJN ONZE HELDEN. Het is helemaal perfect gegaan. Professioneel, maar veel belangrijker – zeer klantvriendelijk.

Tineke, Utrecht
Inbox Storage wordt beoordeeld met een 8,8 (schaal 1 tot 10) gebaseerd op 334 reviews op Klantenvertellen.nl!
FAQ

Veelgestelde vragen over onze opslag

Heb je een andere vraag?

Het verschil met self storage Oosterhout

Als je extra ruimte nodig hebt, heb je misschien een loods in Oosterhout overwogen. Of een garagebox, of self storage opslagbox. Maar wat jouw reden voor extra opslagruimte ook is, je hebt al genoeg aan je hoofd. Daarom hoef je bij Inbox Storage de deur niet uit voor het huren van opslag. Waar je ook woont in Oosterhout, opslagruimte komt voortaan gewoon naar jou toe. Bij een loods of garagebox moet je alles zelf regelen, van de huur van een bestelbus tot het indelen van de ruimte. Bij ons hoef je de spullen alleen maar klaar te zetten. Wij halen en bewaren. De ruimte wordt daarbij veel efficiënter benut, zodat we meer service kunnen bieden voor een concurrerende prijs. En doordat je geen busje hoeft te huren ben je vaak nog goedkoper uit ook! Je spullen staan bij ons minstens even veilig als in Slotje Oosterhout.

Opslagruimte Oosterhout: simpel!

Verhuizen? Verbouwen? Een paar dozen archief, of op zoek naar volledige inboedelopslag Oosterhout? Gebruik je rommelkamer voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski’s die je maar een keer per jaar nodig hebt? Die bewaren wij wel voor je. Wij halen de spullen op en komen ze terugbrengen. Van Statendam Noord tot de Oosterhoutse Golf Club.

Meer service voor hetzelfde geld! Wij kunnen ons pakhuis efficiënter inrichten dan bij self storage units mogelijk is, Minder verlies van kostbare ruimte. Zo kunnen we meer service leveren en je spullen komen halen, tegen vergelijkbare kosten als self storage aanbieders als Shurgard en Allsafe!

Self storage of SmartStorage in Oosterhout?

Meubels opslaan? Verbouwen of verhuizen? Wij zijn de opslagruimte die tot aan je deur komt. Dat betekent echter ook dat je niet zelf je opslagruimte kunt bezoeken.

Net even anders dus dan bij andere aanbieders, zoals Shurgard of Allsafe. Moet je wekelijks bij je opslag zijn, bijvoorbeeld omdat je als ondernemer een opslagruimte zoekt voor je voorraden? Dan ben je waarschijnlijk beter op je plek bij één van die klassieke aanbieders. Maar in de meeste gevallen, zul je zien dat wij eigenlijk veel beter passen bij de manier waarop mensen hun opslagruimte in de praktijk gebruiken.

Het grote verschil tussen self storage en onze opslagruimte

Bij self storage huur je een eigen opslagbox of een container. Je krijgt een eigen slot, en kunt je opslag dus wanneer je maar wilt bezoeken. Hiervoor hebben deze aanbieders veel verschillende vestigingen, verdeeld over het land. Vaak zitten die vestigingen – voor de bereikbaarheid – op dure locaties aan de snelweg, vlakbij grote steden.

We zijn dus niet gebonden aan dure, goed bereikbare locaties. Daarom kunnen we meer service aanbieden voor een concurrerende prijs.

Zo bespaar je tijd en geld: je hoeft geen busje of aanhanger te huren voor het vervoer van je spullen. Je hoeft niet zelf heen en weer te rijden of vrienden of familie te vragen om te komen helpen sjouwen. Jij zet de spullen klaar, wij halen ze op en jij kunt direct weer verder met je drukke leven.

Ook in de opslag regio Oosterhout

Inbox Storage is actief in veel verschillende regio’s, door heel Nederland. Oosterhout valt bijvoorbeeld onder de service regio opslagruimte Breda. De andere steden in deze regio zijn onder andere:

Roosendaal

Gilze

Bergen op Zoom

Etten-Leur

Klaar voor de start?

We helpen je graag om verder te ontdekken welke opslag Oosterhout het beste bij jouw behoefte past. In een paar klikken kun je het - heel gemakkelijk - zelf berekenen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Vind jouw ideale opslagpakket