Opslagruimte Nootdorp

Opslagruimte Nootdorp: leuker kunnen we het best maken, maar vooral makkelijk. Alles geregeld zonder dat je de deur uit hoeft. Met de Inbox-app heb je daarna altijd digitaal overzicht van je opslag. Met een paar klikken staat iedere archiefdoos, tuinset of snowboard binnen 48uur weer bij je voordeur. Simpel!

Verhuizen in of naar Nootdorp? Een paar dozen archief, of een volledige inboedel opslaan? Een garagebox huren past natuurlijk niet meer bij deze tijd, waarin alles via de app gaat. Zet je spullen in de virtuele berging!

Bij Inbox Storage regel je eenvoudig en snel een beetje extra ruimte. Zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Bekijk hoe het werkt, of kies direct je abonnement en voeg je spullen toe! Nog niet zeker welk abonnement je nodig hebt? Wij denken met je mee. We komen je spullen gewoon bij je voordeur halen. Gooland? Oudeweg? Molenweg? Braslaan? Hofweg? Langelandseweg? Geen probleem: alles bij je voordeur opgehaald.

Vergelijk het zelf met self storage Den Haag Binckhorst

Meubels opslaan? Verbouwen of verhuizen? Wij zijn de opslagruimte die tot aan je deur komt. Tijdens de opslagperiode heb jij altijd overzicht van je spullen in onze handige bewaar-app. Dat betekent echter ook dat je niet zelf je opslagruimte kunt bezoeken.

Net even anders dus dan bij andere aanbieders, zoals Shurgard of Allsafe. Moet je wekelijks bij je opslag zijn, bijvoorbeeld omdat je als ondernemer een opslagruimte zoekt voor je voorraden? Dan ben je waarschijnlijk beter op je plek bij één van die klassieke aanbieders. Maar in de meeste gevallen, zul je zien dat wij eigenlijk veel beter passen bij de manier waarop mensen hun opslagruimte in de praktijk gebruiken.

Het grote verschil tussen self storage en onze opslagruimte

Bij self storage huur je een eigen opslagbox of een container. Je krijgt een eigen slot, en kunt je opslag dus wanneer je maar wilt bezoeken. Hiervoor hebben deze aanbieders veel verschillende vestigingen, verdeeld over het land. Vaak zitten die vestigingen – voor de bereikbaarheid – op dure locaties aan de snelweg, vlakbij grote steden.

Wij komen de spullen bij mensen thuis halen, zodat zij niet zelf naar de opslaglocatie hoeven. Alles wordt tegenwoordig bij je deur afgeleverd. Eten, elektronica, vermaak: je bestelt het inmiddels allemaal online of via een app. Nu kan dat dus ook met opslagruimte.

We zijn dus niet gebonden aan dure, goed bereikbare locaties. Daarom kunnen we meer service aanbieden voor een concurrerende prijs.

Zo bespaar je tijd en geld: je hoeft geen busje of aanhanger te huren voor het vervoer van je spullen. Je hoeft niet zelf heen en weer te rijden of vrienden of familie te vragen om te komen helpen sjouwen. Jij zet de spullen klaar, wij halen ze op en jij kunt direct weer verder met je drukke leven.

Verzekering opslagruimte

Zolang je spullen verpakt zijn met het inpakmateriaal en volgens de instructies van Inbox Storage dan zijn ze tijdens het halen, brengen en 3 maanden bewaren verzekerd tot een maximale vervangingswaarde dekking van €5000,00. Na die periode wordt er maandelijks een bedrag van €2,50 per €1000 nieuwwaarde met een minimum van €10,00 aan je abonnement toegevoegd.

Gebruik je eigen inpakmateriaal, dan kunnen wij niet voor de kwaliteit hiervan instaan en is de verzekering niet inbegrepen. Je kunt er dan alsnog voor kiezen om je spullen voor €2,50 per €1000,- nieuwwaarde te verzekeren tegen vervangingswaarde.

Beveiliging opslagruimte

Onze opslagruimtes zijn voorzien van inbraak-, brand- en camerabeveiliging. Ook hebben andere huurders geen toegang tot de opslaglocatie. Alleen medewerkers van Inbox Storage kunnen hier binnenkomen, waardoor je spullen altijd veilig staan.

Daarnaast wordt de loods voortdurend gemonitord op temperatuur en luchtvochtigheid.

Ook in Nootdorp…

Nootdorp is de geboorteplaats van Jan Janssen, één van de snelste Nederlanders op de fiets ooit. Je bank of dressoir verkassen op de fiets, dát gaat hem natuurlijk niet worden. Maar moet je dan een bestelbus huren? Vrienden inschakelen? Extra heen en weer rijden naar je opslagruimte? Natuurlijk niet! Sla je spullen gewoon op met de bewaar-app. Wij komen wel naar jou toe!