Opslagruimte Leiden zonder gedoe

Wij halen je spullen gratis op.

Bel ons
Waarom Inbox?

Opslagruimte zonder gedoe, met meer service voor je geld

Bij Inbox krijg je meer dan bij reguliere aanbieders van opslagruimte. Meer service, meer veiligheid, en meer zekerheid dat je alleen betaalt voor wat je echt gebruikt.

Je huurt niet alleen de opslagruimte. Je regelt alles in één keer: van het vervoer van je spullen tot de verzekering. Blijkt bij het ophalen dat je toch minder ruimte nodig hebt? Dan passen we je maandbedrag aan, zodat je nooit te veel betaalt.

Opslagpakket
  • Je spullen gratis gehaald en thuisbezorgd
  • Gratis basisverzekering
  • Geen borg
  • Betaal nooit te veel
  • Altijd het juiste formaat opslag
O.b.v. 6 maanden regio Randstad

Een opslagpakket bij Inbox bestaat uit:

Vervoer

Je spullen opgehaald en thuisbezorgd. Ook tussentijds.

Verhuishulp

Wij helpen je bij het professioneel en veilig inladen van je spullen.

Veilige opslagruimte

Inbraakalarm, 24/7 videobewaking en een gratis basisverzekering voor je spullen.

Wil je graag persoonlijk advies?

Soms kom je er gewoon even niet uit hoeveel ruimte je nodig hebt. Dat snappen we. Ons team staat voor je klaar om samen met jou te bepalen welk opslagpakket het beste bij je past.

Plan een belafspraak
 Self storage
Opslag van je spullen (waarde: €94,- p.m.)
Ophalen spullen (waarde: €75,-)
Verhuishulp (waarde: €50,-)
Thuisbezorgen van je spullen (waarde: €75,-)
Borg (waarde: 1x maandhuur)
Slot (waarde: €15,-)
Maandelijks*€94,- p.m.+ 309,- eenmalige kosten€94,- p.m.Geen eenmalige kosten
* Op basis van opslagpakket M voor 6 maanden, regio Randstad

Toen wij met het ophalen van onze spullen te maken kregen met Rene en zijn collega kregen wij het gevoel van DIT ZIJN ONZE HELDEN. Het is helemaal perfect gegaan. Professioneel, maar veel belangrijker – zeer klantvriendelijk.

Tineke, Utrecht
Inbox Storage wordt beoordeeld met een 8,8 (schaal 1 tot 10) gebaseerd op 334 reviews op Klantenvertellen.nl!
FAQ

Veelgestelde vragen over onze opslag

Heb je een andere vraag?

Het verschil met self storage Leiden

Opslag in Leiden nodig? Dan heb je vast al ontdekt dat je met van alles en nog wat rekening moet houden. Welke maat opslagbox heb je bijvoorbeeld nodig? En als blijkt dat je toch wat minder ruimte nodig had, betaal je dan voor lege ruimte?

Daar komen nog extra kosten bij. Slotje. Borg. De huur van een busje om je spullen door Leiden naar de opslag te vervoeren.

Daarom doen wij het net even anders.

Wij halen je spullen gratis op, zodat jij nooit meer een opslaglocatie hoeft te bezoeken. Heb je tussendoor iets nodig? Dan komen we het brengen. Ook één doos. Gratis.

Zo betaal je niet voor de 24/7 toegang die je toch niet gebruikt. Je betaalt voor service waar je echt wat aan hebt.

Blijkt bij het ophalen dat je toch wat minder ruimte nodig had? Geen probleem. Dan passen we het maandbedrag hier gewoon op aan.

Opslagruimte Leiden: centraal in de sleutelstad

Inbox Storage maakt opslagruimte Leiden simpel en overzichtelijk. Of je nu op zoek bent in Leiden Centrum, De Waard, Noorderkwartier, Leiderdorp of Tuinstadwijk. Waar je ook woont, wij zijn altijd in de buurt. Onze opslagtruck rijdt namelijk gewoon tot aan je voordeur, zodat je zelf niet naar buiten hoeft om je spullen op te slaan. Dichterbij een eenvoudiger ga je het niet vinden!

Over opslag Leiden

Leiden staat bekend om de oude oude binnenstad. Je vindt er de oudste universiteit van Nederland, monumentale panden en sfeervolle grachten. Waar je in “De Sleutelstad” in ieder geval geen extra slot meer voor hoeft aan te schaffen, is je opslagruimte. Bij self storage units loopt de prijs al snel op door bijkomende kosten als hangsloten en het transport van je spullen naar de box. Opslag Leiden huren via Inbox betekent het complete pakket huren. Bij onze opslagpakketten zit namelijk het vervoer al inbegrepen. Wij komen naar jou toe, zodat jij de deur niet meer uit hoeft om wat extra ruimte in huis te creëren!

Klaar voor de start?

We helpen je graag om verder te ontdekken welke opslag Leiden het beste bij jouw behoefte past. In een paar klikken kun je het - heel gemakkelijk - zelf berekenen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Vind jouw ideale opslagpakket