opslagruimte Leiden
meer weten?

 

Opslagruimte Leiden: simpel en overzichtelijk met Inbox Storage

Inbox Storage maakt opslagruimte Leiden simpel en overzichtelijk. Of je nu op zoek bent in Leiden Centrum, De Waard, Noorderkwartier, Leiderdorp of Tuinstadwijk. Waar je ook woont, wij zijn altijd in de buurt. Onze opslagtruck rijdt namelijk gewoon tot aan je voordeur, zodat je zelf niet naar buiten hoeft om je spullen op te slaan. Dichterbij een eenvoudiger ga je het niet vinden!

Doordat wij onze loods efficiënter indelen, kunnen we dat aanbieden voor een concurrerende prijs. Minder kostbare ruimte verloren = niet betalen voor wat je niet gebruikt.

hoeveel opslagruimte heb je nodig?

We snappen dat het lastig is om precies te bepalen hoeveel ruimte je nu eigenlijk nodig hebt. Daar helpen we je graag bij. Bereken het zelf of plan een telefonische adviesafspraak.

halen wij komen naar jou toe

wij halen je spullen

Opslagruimte leiden regel je – net als al het andere tegenwoordig – gewoon vanuit huis. We halen je spullen bij jou thuis op en brengen ze naar onze warehouse.

We rijden door heel Nederland.

bewaren eenvoudig via de inbox-app

wij bewaren je spullen

Je spullen staan veilig opgeslagen in onze opslagruimte. Niemand kan hier bij. Het spreekt voor zich dat de temperatuur en andere omstandigheden optimaal zijn.

Met je persoonlijke inlog voor de Inbox web-app kun je 24/7 je spullen inzien.

brengen doen wij wanneer het jou uitkomt

wij brengen je spullen

Vanuit de app plan je gemakkelijk je brengafspraak, waarna wij je spullen weer bij je thuis komen brengen.

Ook dat doen we door heel Nederland. Eventueel op een ander adres dan waar we de spullen gehaald hebben. Handig als je gaat verhuizen!

lees meer

hoe werkt het?

Opslagruimte Leiden: kosten

Weet je nog niet precies hoeveel ruimte je nodig hebt? Wij denken graag met je mee. Zo voorkomen we dat je straks voor verrassingen komt te staan. Omdat wij niet in boxen denken, huur je bij ons nooit te veel of te weinig ruimte. Altijd precies de opslag die bij jou behoefte past.

Bereken het zelf via de calculator hieronder, of maak een telefonische afspraak met Jimmy voor vrijblijvend persoonlijk advies! Via onze prijzenpagina vind je onze overzichtelijke tarieven.

Welk abonnement heb je nodig?
Bereken het zelf

hoe kunnen wij je helpen?

klanten vertellen

10
De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft
10
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
wij halen
bewaren
brengen

handige links

Binnen twee minuten weten welk abonnement je nodig hebt? Bereken het zelf Ik wil advies