Opslagruimte in Leiden nodig?

Wij halen je spullen gratis op

8,8(333) op klantenvertellen.nl

 

Direct persoonlijk advies? Bel 085 30 30 880

Kies nooit het verkeerde formaat
De gemakkelijkste keuze
Geen borg. Gratis verzekering

Opslagruimte Leiden huren met het gemak van Inbox

Opslag in Leiden nodig? Dan heb je vast al ontdekt dat je met van alles en nog wat rekening moet houden. Welke maat opslagbox heb je bijvoorbeeld nodig? En als blijkt dat je toch wat minder ruimte nodig had, betaal je dan voor lege ruimte?

Daar komen nog extra kosten bij. Slotje. Borg. De huur van een busje om je spullen door Leiden naar de opslag te vervoeren.

Daarom doen wij het net even anders.

Wij halen je spullen gratis op, zodat jij nooit meer een opslaglocatie hoeft te bezoeken. Heb je tussendoor iets nodig? Dan komen we het brengen. Ook één doos. Gratis.

Zo betaal je niet voor de 24/7 toegang die je toch niet gebruikt. Je betaalt voor service waar je echt wat aan hebt.

Blijkt bij het ophalen dat je toch wat minder ruimte nodig had? Geen probleem. Dan passen we het maandbedrag hier gewoon op aan.

Weet je niet hoeveel ruimte je nodig hebt?

Bereken het zelf
Liever iemand die meedenkt?

Bel mij terug

De ervaring van Tineke

Toen wij met het ophalen van onze spullen te maken kregen met Rene en zijn collega kregen wij het gevoel van DIT ZIJN ONZE HELDEN. Het is helemaal perfect gegaan. Professioneel, maar veel belangrijker – zeer klantvriendelijk. Wij zijn mensen op leeftijd, weinig spierkracht maar dat was met deze helden geen probleem. En dan het terugbrengen! Dezelfde helden hebben ons er helemaal doorheen gesleept. Alles staat weer op zijn plek. Dank Dank Dank!!

– Tineke, Utrecht (Op Klantenvertellen.nl)

Hoe kunnen we je verder helpen?

X Venster sluiten