Dit is SmartStorage, van Inbox
Opslagruimte voor Leiden met 100% gemaksgarantie

Opslagruimte Leiden huren met het gemak van Inbox

Opslag in Leiden nodig? Dan heb je vast al ontdekt dat je met van alles en nog wat rekening moet houden. Welke maat opslagbox heb je bijvoorbeeld nodig? En wat nou als blijkt dat straks de helft van je box leeg blijft, betaal je dan voor lege ruimte? En daar komen dan nog de extra kosten bij, zoals een slotje, borg. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de huur van een busje om je spullen door Leiden naar de opslag te vervoeren.

Dat kost niet alleen veel geld, maar ook een hoop gedoe en tijd. Daarom doen wij het net even anders.

Waar andere opslagaanbieders stoppen, gaan wij verder. Wil je zelf je spullen heen en weer rijden, en regelmatig komen kijken hoe je kasten erbij staan? Of wil je dat het vanaf je eigen voordeur allemaal voor je wordt geregeld? SmartStorage is de cloudoplossing voor je fysieke spullen. Wel de voordelen van self storage, niet de nadelen. Wel zo slim.

Blijkt bij het ophalen dat je toch wat minder ruimte nodig had? Geen probleem. Dan passen we het maandbedrag hier gewoon op aan.

Heb je tussendoor iets nodig? Dan komen we het brengen. Ook één doos. Gratis.

Heb je ons pas over een paar maanden nodig? Vraag dan naar de vroegboekkorting. Het kan maar alvast geregeld zijn, nietwaar?

Ontvang jouw persoonlijke prijsvoorstel per mail

  • Hoeveel m³ heb je ongeveer nodig?
  • Hoe lang heb je de opslag minimaal nodig?

Weet je niet hoeveel ruimte je nodig hebt?

Bereken het zelf
Liever iemand die meedenkt?

Bel mij terug

Net verhuisd naar Leiden? Dit helpt je verder!

X Venster sluiten