opslagruimte huren in Leiden

 

op zoek naar opslagruimte in Leiden?

Wij maken het huren van opslagruimte in Leiden simpel en overzichtelijk. Geen gedoe met hangsloten, het huren van een busje en je spullen in een kille garagebox op een louche industrieterrein stapelen. Gewoon vanuit de warmte van je woonkamer aangeven wat je wilt bewaren, inpakken, en klaarzetten in de gang. Wij halen, bewaren en brengen.

Kies hieronder de opslag die bij jouw situatie past. Weet je nog niet zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Dan denken we graag met je mee. Onze ruimteadviseur Jimmy plant graag een adviesafspraak met je.

Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
halen

bewaren

brengen

hoe werkt het?

Opslagruimte huren bij Inbox Storage

hoe werkt het?

bewaar-app voor spullen

Opslagruimte Leiden regel je, net als al het andere tegenwoordig, gewoon via de app. Wij halen, bewaren en brengen. Daarna heb je altijd digitaal overzicht van de opgeslagen spullen. Met een paar klikken vraag je iedere doos, lamp of kunstkerstboom terug. Simpel!

Meer service voor hetzelfde geld! Wij kunnen ons pakhuis efficiënter inrichten dan bij self storage units mogelijk is, Minder verlies van kostbare ruimte. Zo kunnen we meer service leveren en je spullen komen halen, tegen vergelijkbare kosten als self storage aanbieders als Shurgard en Allsafe!

opslagruimte Leiden: simpel!

Verhuizen? Verbouwen? Een paar dozen archief, of op zoek naar volledige inboedelopslag Leiden? Met de Inbox bewaar-app kun je alles wat je niet nodig hebt, even vergeten. Gebruik je rommelkamer voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski’s die je maar een keer per jaar nodig hebt? Die bewaren wij wel voor je. Kies het abonnement dat bij je past. Of plan een (online) intake met onze opslagspecialist. Wij halen de spullen op en komen ze terugbrengen. Van het Morsdistrict tot Rapenburg, Oegstgeest tot Leiderdorp en van het Rijksmuseum van Oudheden tot het LUMC.

van opslagruimte tot motorstalling

wij halen, bewaren en brengen je spullen
Weten welk abonnement je nodig hebt?
bereken het zelf
  • app-only opslagruimte
  • overzichtelijk
  • simpel

klanten vertellen

De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam

handige links