Opslagruimte Hoofddorp nodig?

Wij halen je spullen gratis op

8,8(333) op klantenvertellen.nl

 

Direct persoonlijk advies? Bel 085 30 30 880

Kies nooit het verkeerde formaat
De gemakkelijkste keuze
Geen borg. Gratis basisverzekering

Weet je niet hoeveel ruimte je nodig hebt?

Bereken het zelf
Liever iemand die meedenkt?
Ja, bel mij terug

De ervaring van Tineke

Toen wij met het ophalen van onze spullen te maken kregen met Rene en zijn collega kregen wij het gevoel van DIT ZIJN ONZE HELDEN. Het is helemaal perfect gegaan. Professioneel, maar veel belangrijker – zeer klantvriendelijk. Wij zijn mensen op leeftijd, weinig spierkracht maar dat was met deze helden geen probleem. En dan het terugbrengen! Dezelfde helden hebben ons er helemaal doorheen gesleept. Alles staat weer op zijn plek. Dank Dank Dank!!

– Tineke, Utrecht (Op Klantenvertellen.nl)

Goedkope opslagruimte Hoofddorp

Wij kunnen ons pakhuis efficiënter inrichten dan bij self storage units mogelijk is. Minder verlies van kostbare ruimte. Zo kunnen we meer service leveren en je spullen komen halen, tegen vergelijkbare kosten als self storage zoals Allsafe of Shurgard. Dat scheelt jou bovendien kostbare tijd en benzine. En een busje huren is ook bepaald niet gratis. Bij ons ben je vaak zelfs goedkoper uit, met meer service! Meer weten? Lees meer op onze goedkoop opslagruimte huren pagina.

Opslag in Hoofddorp: ideaal voor je verhuizing

Of je nu één doos met boeken hebt op te slaan of een verzameling bierglazen. Of ga je verhuizen van of naar Hoofddorp? Met onze service kun je alle kanten op. Laat ons je spullen ophalen en bewaren totdat je ze weer nodig hebt. Terugbrengen doen we ook op andere adressen in Nederland! Lees meer over verhuizen met opslag.

Opslagruimte Hoofddorp altijd dichtbij

Opslagruimte nodig in Hoofddorp? Wij zijn altijd bij je in de buurt. Onze citytruck rijdt namelijk gewoon tot aan je voordeur, zodat je zelf de deur niet meer uit hoeft. Precies de opslag die je nodig hebt, zonder heen en weer rijden. Die tijd kun je vast wel beter besteden! Bovendien ben je al snel goedkoper uit dan wanneer je zelf een busje moet huren.