opslagruimte huren in Hoofddorp

 

op zoek naar opslagruimte in Hoofddorp?

Hoofddorp is de afgelopen jaren ontzettend snel gegroeid. Zo snel zelfs, dat er stemmen opgingen om de naam te veranderen in Meerstad. Want Hoofddorp, dat is toch eigenlijk geen passende naam meer voor een “dorp” dat inmiddels is uitgegroeid tot een “stad”? Hoe je het ook noemt, door een goede aansluiting op het wegennet, de snelle busverbinding R-Net en de trein waarmee je in een paar minuten op Schiphol zit is Hoofddorp ideaal bereikbaar. Geen wonder dus, die explosieve groei. Opslagruimte huren wordt nu zelfs nog beter bereikbaar. Wij zijn altijd het dichtst bij, want wij komen tot aan je voordeur!

10
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
halen wij komen naar jou toe

wij halen je spullen

Opslagruimte hoofddorp regel je – net als al het andere tegenwoordig – gewoon vanuit huis. We halen je spullen bij jou thuis op en brengen ze naar onze warehouse.

We rijden door heel Nederland.

bewaren eenvoudig via de inbox-app

wij bewaren je spullen

Je spullen staan veilig opgeslagen in onze opslagruimte. Niemand kan hier bij. Het spreekt voor zich dat de temperatuur en andere omstandigheden optimaal zijn.

Met je persoonlijke inlog voor de Inbox web-app kun je 24/7 je spullen inzien.

brengen doen wij wanneer het jou uitkomt

wij brengen je spullen

Vanuit de app plan je gemakkelijk je brengafspraak, waarna wij je spullen weer bij je thuis komen brengen.

Ook dat doen we door heel Nederland. Eventueel op een ander adres dan waar we de spullen gehaald hebben. Handig als je gaat verhuizen!

lees meer

hoe werkt het?

bewaar-app voor je spullen

Opslagruimte huren in Hoofddorp doe je voortaan gewoon via de app. Bovendien krijg je altijd advies op maat. Digitaal overzicht van de spullen in je opslag. Met een paar klikken vraag je iedere verhuisdoos terug. Je ski’s weer in de gang als het wintersportseizoen begint. Of je motor uit de motorstalling en weer bij jou voor de deur als er mooi weer wordt voorspeld!

goedkope opslagruimte Hoofddorp

Wij kunnen ons pakhuis efficiënter inrichten dan bij self storage units mogelijk is. Minder verlies van kostbare ruimte. Zo kunnen we meer service leveren en je spullen komen halen, tegen vergelijkbare kosten als self storage zoals Allsafe of Shurgard. Dat scheelt jou bovendien kostbare tijd en benzine. En een busje huren is ook bepaald niet gratis. Bij ons ben je vaak zelfs goedkoper uit, met meer service!

opslag in Hoofddorp: ideaal voor je verhuizing

Of je nu één doos met boeken hebt op te slaan of een verzameling bierglazen. Of ga je verhuizen van of naar Hoofddorp? Met de bewaar-app kun je alle kanten op. Laat ons je spullen ophalen en bewaren totdat je ze weer nodig hebt. Terugbrengen doen we ook op andere adressen in Nederland!

opslagruimte Nieuw-Vennep en omgeving

Ook in bijvoorbeeld Nieuw-Vennep en Noordwijk is self storage niet meer de enige optie. Onze service is niet gebonden aan de locaties van grote en dure opslag loodsen. Daarom zijn we altijd het dichtste bij. Onze opslagruimte komt namelijk tot je voordeur!

welke opslag heb je nodig?
Bereken het zelf
  • we halen je spullen op
  • bewaren ze voor je
  • brengen ze terug*
  • 24/7 overzicht met de Inbox web-app

klanten vertellen

10
De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft
10
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
Binnen twee minuten weten welk abonnement je nodig hebt? Bereken het zelf Ik wil advies