COVID-19 | Contactloos ophalen en bezorgen. Ook in deze periode kunnen wij gelukkig nog steeds onze diensten uitvoeren. Al onze service pakketten, zowel basis als premium, voeren wij contactloos en op een veilige afstand uit. Lees meer

De beste prijs voor jouw opslagruimte.

Binnen 1 minuut jouw persoonlijke voorstel in je mailbox!

Opslag in Amsterdam; wij zijn het makkelijkst!
Opslag in Amsterdam; wij zijn het makkelijkst!

Opslagruimte, een beetje anders.

Veilige opslagruimte. Thuisbezorgd en opgehaald. Verhuispakket naar keuze.

Self Storage
Opslag van je spullen
Ophalen/terugbrengen spullen
Tussentijds bezorgen spullen
Ervaren verhuishulp
Geen borg

Waarom opslagruimte van Inbox in Amsterdam

Wij zijn altijd de dichtstbijzijnde verhuurder. Je geeft gewoon vanaf de bank aan wat je wilt bewaren en wij komen het bij je voordeur halen. Makkelijker ga je het niet vinden! Opslag in Amsterdam, met de beste service van “Noord” tot “Zuid” & “Oost” tot “West”. Aan welke kant van het IJ je ook zit in Amsterdam. Dus of je nou in Nieuw-West woont of in Zuid-Oost: wij komen gewoon naar je toe als je opslagruimte nodig hebt. Van RAI tot Osdorp, de Pijp en de Kalverstraat. Ook als je naar een ander deel van de stad gaat, verhuist naar Amsterdam of er wegtrekt kun je je spullen door ons laten opslaan. Na je verhuizing op een ander adres de spullen weer komen brengen, is namelijk geen enkel probleem. Opslag in buurt van de Pilotenstraat, Isaac Gogelweg en de Joan Muyskenweg.

Simpel. Ruimte. Geregeld!

1. Prijs aanvragen

Ontvang direct je offerte.

2. Maak je keuze!

Kies het servicepakket dat bij je past.

3. Direct boeken

Binnen 72 uur opgehaald.

Binnen 1 minuut een voorstel!

We helpen je graag om verder te ontdekken welke opslagruimte het beste bij jouw behoefte past. Vraag nu jouw prijs aan en ontvang binnen 1 minuut een persoonlijk voorstel.

Vraag hier jouw prijs aan!