COVID-19 | Contactloos ophalen en bezorgen. Ook in deze periode kunnen wij gelukkig nog steeds onze diensten uitvoeren. Al onze service pakketten, zowel basis als premium, voeren wij contactloos en op een veilige afstand uit. Lees meer

Veelgestelde vragen

Je spullen worden opgeslagen in de centrale Inbox-warehouse. Deze is gelegen in Waddinxveen in de voormalige locatie van Intertoys. Dit gebouw is van alle beveiligingsmaatregelen voorzien waaronder brand-, camera- en alarmbeveiliging. Wil je een keer komen kijken? Maak dan een afspraak.

We komen je spullen (tussentijds) graag bij je thuisbezorgen of ophalen, dat is wat de hele dag doen. Maak hiervoor een afspraak via klantenservice@inboxstorage.eu. Natuurlijk ben je ook welkom om tussentijds langs te komen op de warehouse. Maak dan wel een afspraak zodat we de koffie voor je klaar kunnen zetten. Dit kan via klantenservice@inboxstorage.eu zodat we weten of je je koffie met suiker & melk drinkt.

JA! Bij Inbox Storage heb je (een paar) eigen opslagunit(s). Afhankelijk van de opslagruimte die je hebt geboekt nemen we 1 of meerdere opslagunits mee in de citytruck. Deze opslagunits zijn alleen voor jou. We maken ze - onder jouw toeziend oog - bij jou voor de deur vervoer klaar en vervoeren ze professioneel naar de warehouse. Daar aangekomen checken we ze in en slaan jouw opslagunits direct voor je op.

Bij Inbox kies je voor simpel en gemakkelijk. We halen je spullen op, slaan ze op en brengen ze terug - ook als je tussentijds wat nodig hebt. Geen busjes huren of achteruit rijden met kleine aanhangers. Bij Inbox boek je de ruimte die je denkt nodig te hebben en de service die je bij het ophalen wil hebben. Is het uiteindelijk toch meer of minder opslagruimte? Dan passen we je maandprijs gewoon aan. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt.

Nee, je hoeft niet mee naar de warehouse om je opslagunits uit te laden. Wij komen bij je voor de deur en helpen je veel of weinig (afhankelijk van je gekozen servicepakket) met het sjouwen van je spullen. We maken de opslagunits onder jouw toeziend oog vervoersklaar klaar en vervoeren ze professioneel naar de warehouse. Hier halen we de (mobiele) opslagunits uit de auto, checken ze in en slaan ze veilig voor je op.

Als we je spullen komen ophalen kun je ervoor kiezen of je veel of weinig helpen met het sjouwen van de spullen. Kies je voor de basis service dan komt er 1 chauffeur/verhuishulp die je met een aantal grote items kan helpen tillen die op de begane grond staan. Kies je voor de premium service dan komen we met 2 verhuishulpen die je spullen komen sjouwen vanaf maximaal 3 hoog. Bij zowel de basis+ als de premium-service moet je er zelf voor zorgen dat de spullen zijn ingepakt en verpakt zodat ze verhuis- en vervoerklaar zijn. Kijk hier voor naar de inpakinstructies.

Het goed beschermen van je spullen is super belangrijk om ze daarna weer in picobello staat terug te krijgen. Kijk naar de inpakinstructies en inpakvideo's om te zien hoe je je goed kan beschermen. Zorg ervoor dat bij het verpakken je spullen zodanig gedemonteerd zijn dat ze via de normale route trap-gang route naar buiten kunnen worden gesjouwd richting de citytruck.

Het huren van opslagruimte en het verhuizen van je spullen doe je niet dagelijks. Maar als het eenmaal zover is moet je met veel dingen rekening houden.
 • bepalen welke spullen je gaat verhuizen;
 • in- & verpakmateriaal kopen;
 • inpakken en verpakken van je spullen;
 • (inboedel)verzekeraar op de hoogte stellen;
 • (verhuis)Bus huren incl. borg, verzekering, brandstof;
 • verhuismaterialen zoals rolhondjes, karretjes, spanbandjes, dekens;
 • eventueel verhuislift;
 • eventueel verhuisvergunning;
 • verhuiskaartjes;
 • sjouwhulp (vrienden/familie), bier en ballen;
 • je biceps en triceps om het tilwerk te doen;
Bij Inbox regelen we het (meeste) voor je met 1 boeking zodat jij je bezig kan houden met alles dat NA de verhuizing moet gebeuren.

3000+ klanten ging je voor