Wij zijn Inbox SmartStorage. De nieuwste opslag ervaring van Haarlem

Opslag met 100% gemaksgarantie

Voor opslagruimte Haarlem hoef je de deur niet meer uit. Waar andere aanbieders stoppen, gaan wij verder. Wij halen je spullen op, en bezorgen ze waar en wanneer je ze weer nodig hebt. Ook als je één doos of je kunstkerstboom nodig hebt. Zo hoef jij nooit meer een opslaglocatie in Haarlem te bezoeken. Gegarandeerd de gemakkelijkste manier om opslag te huren.

Ontvang een prijsvoorstel per mail

  • Hoeveel m³ heb je ongeveer nodig?
  • Hoe lang heb je de opslag minimaal nodig?

Weet je niet hoeveel ruimte je nodig hebt?

Bereken het zelf
Liever iemand die meedenkt?
Bel mij terug

SmartStorage of self storage Haarlem?

Meubels opslaan? Verbouwen of verhuizen? Wij zijn de opslagruimte die tot aan je deur komt. Tijdens de opslagperiode heb jij altijd overzicht van je spullen in onze handige bewaar-app. Dat betekent echter ook dat je niet zelf je opslagruimte kunt bezoeken.

Bij self storage huur je een eigen opslagbox of een container. Je krijgt een eigen slot, en kunt je opslag dus wanneer je maar wilt bezoeken. Hiervoor hebben deze aanbieders veel verschillende vestigingen, verdeeld over het land. Vaak zitten die vestigingen – voor de bereikbaarheid – op dure locaties aan de snelweg, vlakbij grote steden.

We zijn dus niet gebonden aan dure, goed bereikbare locaties. Daarom kunnen we meer service aanbieden voor een concurrerende prijs.Zo bespaar je tijd en geld: je hoeft geen busje of aanhanger te huren voor het vervoer van je spullen. Je hoeft niet zelf heen en weer te rijden of vrienden of familie te vragen om te komen helpen sjouwen. Jij zet de spullen klaar, wij halen ze op. Simpel!

Opslag Haarlem en omstreken

Inbox is altijd de dichtstbijzijnde verhuurder van opslagruimte. Je geeft gewoon vanaf de bank aan wat je wilt bewaren, en wij komen het bij je voordeur halen. Makkelijker ga je het niet vinden!

Opslagruimte Waarderpolder Haarlem, Heemstede en Bloemendaal

Ook voor de plaatsen en gemeenten rondom Haarlem kun je gebruik maken van de service van Inbox. Bijvoorbeeld in Santpoort, Spaarnwoude of Vijfhuizen. Binnen Haarlem zelf komen we naar je toe van Schalkwijk tot de Leidsevaart en Oud Schoten en Spaarndam. Ideaal wanneer je gaat verhuizen binnen de regio en even je inboedel wilt opslaan omdat je wat tijd moet overbruggen. Gehaald op je oude adres, en weer gebracht in je nieuwe woning!

Motorstalling & seizoensproducten: onze voordelen

In sommige periodes gebruik je je motor of seizoensartikelen een stuk minder dan in andere. Zo staat in de zomer je snowboard of kunstkerstboom eigenlijk alleen maar in de weg. Bewaar die spullen in de bewaar-app. Kun je dat rommelhok mooi gebruiken voor een pooltafel of inloopkast. Zie ons als de virtuele kelder of zolder, zodat jij je kostbare woonruimte beter kunt gebruiken!

X Venster sluiten