Opslagruimte huren in Gouda

Op zoek naar opslagruimte in Gouda?

Op het bedrijventerrein de Goudse Poort ligt de thuisbasis van Inbox Storage. Ooit begonnen als klassieke aanbieder van self storage ruimtes. Nu komen we door het hele land naar je toe om je spullen op te halen. De bewaar-app voor je spullen: volgens ons de toekomst van opslagruimte. Toch bieden we in Gouda nog steeds de mogelijkheid je spullen zelf te komen brengen

Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
halen

wij komen naar jou toe

bewaren

eenvoudig via de inbox-app

brengen

doen wij wanneer het jou uitkomt

hoe werkt het?

Opslagruimte huren bij Inbox Storage

hoe werkt het?

Self Storage opslagruimte in Gouda

Inbox Storage heeft 30 verschillende typen opslagruimten met 365 dagen per jaar gratis toegang en eigen alarm. Ideaal bij een verhuizing of verbouwing, of wanneer je voorraden of archief van je eigen bedrijf op wilt opslaan. Vanuit heel Gouda ben je met de auto binnen 10 minuten bij onze opslag facility. Je vindt ons direct op afslag 9 van de A12, “Gouda Centrum” achter de Go Stores, Gamma en kampeerhal de Vrijbuiter in Gouda. Op het bedrijventerrein de Goudse Poort.

Boxen in alle maten

Bij Inbox Storage hebben we veel verschillende boxen: van 1 tot 150m2. Hier zit ook de perfecte opslagruimte voor jou bij. Je huurt bij ons al vanaf €22,50 per maand.

De prijzen van opslagruimte Gouda

kubieke meters: prijs per maand vanaf:
1 – 3 €22,50
4 – 8 €45,-
9 – 12 €75,-
13 – 18 €110,-
19 – 24 €135,-

Wij helpen je graag bij het kiezen van de opslagruimte die bij jouw behoeften past. Neem contact met ons op. Of laat ons je terugbellen via het formulier hierboven.

 • De voordelen van self storage
  Heb je veel toegang tot je spullen nodig? Dan is het huren van een self storage box voor jou de beste optie. Bij ons heb je dan 365 dagen per jaar van 06:00-23:00 gratis toegang tot je opslagruimte. Alle opslagruimtes hebben een eigen alarm. Het gebouw is daarnaast uitgerust met:  
  • Inbraakbeveiliging
  • Camera’s
  • Brandbeveiliging
  • Toegangscontrole
    Zes dagen per week zijn we bovendien zelf in het gebouw aanwezig.
 • Of liever via de app?
  Heb je niet regelmatig toegang tot je opgeslagen spullen nodig? Of heb je gewoon geen zin om zelf met een busje heen en weer te rijden? Dan kun je ons de spullen ook laten ophalen. Onze ervaring leert dat mensen hooguit een paar keer per jaar fysiek bij hun opslagruimte komen. Daarom bieden wij nu ook de bewaar-app voor je spullen. 
 • Wij halen, bewaren en brengen je spullen
  In plaats van te betalen voor fysieke toegang die je toch niet gebruikt, krijg je de extra service dat je spullen bij jou thuis worden opgehaald. Je houdt overzicht in onze app. En heb je je spullen weer nodig? Dan komen we ze gewoon weer terugbrengen. Voor die prijs kun je in ieder geval geen busje huren om je spullen zelf te vervoeren!
 • De bewaar-app voor je spullen
  Opslagruimte Gouda regel je heel eenvoudig bij Inbox Storage. Wij halen, bewaren en brengen je spullen. Met de Inbox-app heb je daarna altijd digitaal overzicht van de opgeslagen spullen. Met een paar klikken vraag je iedere doos, lamp of kunstkerstboom terug. Inbox Storage is de bewaar-app voor je spullen. Simpel! Bekijk hoe het werkt, of kies direct je abonnement en voeg je spullen toe!

Van opslagruimte tot motorstalling

wij halen, bewaren en brengen je spullen
Weten welk abonnement je nodig hebt?
bereken het zelf
 • app-only opslagruimte
 • overzichtelijk
 • simpel

Klanten vertellen

De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam