Opslagruimte huren in Gouda: de voordelen van Inbox

Gouda opslagruimte

  • Units vanaf 1 m² tot 87 m²
  • 24-uurs cameratoezicht, brand- en inbraakalarmen
  • Stevige aanhangwagen gratis te gebruiken
  • Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Overdekt laden en lossen in onze handige drive-in
  • Gelegen op bedrijventerrein de Goudse Poort

Ook beschikbaar voor:

Tijdelijke opslag Gouda

Bij Inbox huur je opslagruimte in Gouda en omliggende steden. We hebben 380 opslagruimtes en lockers van 1 m² tot 87 m². Zo hebben we dus altijd de passende opslag

Uit ervaring blijkt dat je vaak minder opslagruimte nodig hebt dan je vooraf dacht. Als je een indicatie wilt, maak dan gebruik van onze ruimtecalculator. Wil je gewoon een keer komen kijken? Plan dan een bezichtiging via de agenda bovenaan deze pagina.

Direct aan de A12, centraal in de regio Gouda

Inbox is goed bereikbaar. Je vindt ons op het bedrijventerrein de Goudse Poort. Gelegen aan de A12, direct naast de afslag Gouda. Perfect bereikbaar dus vanuit Gouda, maar ook voor mensen die opzoek zijn naar opslag Waddinxveen.

Voorzieningen van onze opslagruimte in Gouda

Ruime, overdekte parkeerplaats aan de achterzijde van het pand. Voorzien van een drive-in, zodat je gemakkelijk het pand binnen kunt rijden om overdekt de spullen uit te laden.

Er zijn karren beschikbaar om je spullen vanaf de losplaats naar je eigen box te vervoeren. Voor de hoger gelegen verdiepingen is er bovendien een goederenlift beschikbaar.

De opslagboxen zijn goed beveiligd. In de loods is camerabewaking aanwezig. Bovendien zijn er inbraak- en brandalarmen geïnstalleerd. De box sluit je af met een persoonlijk hangslot, waardoor zelfs het eigen personeel van Inbox geen toegang meer heeft tot de box.

Klanten hebben toegang tot ons terrein met een persoonlijke toegangscode.

Flexibele openingstijden

Je hebt bij ons 7 dagen per week, van 06:00 – 23:00 toegang.

Goedkoper opslagruimte Gouda?

Bij Inbox komen we je spullen bij jou thuis ophalen en weer terugbrengen, om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Wil je graag zoveel mogelijk besparen op je opslag? Dat snappen we natuurlijk ook. Daarom kun je je spullen ook gewoon zelf komen brengen. Je krijgt dan 20% korting op je opslagkosten. Bovendien hebben we een aanhanger staan, die je op aanvraag gratis kunt gebruiken.

Ook handig in Gouda

De woonwinkelier

Als je dan ruimte hebt gemaakt voor verandering, heb je misschien ook wel behoefte aan wat nieuw interieur. Daarvoor zit je bij De Woonwinkelier gebakken. Net als wij, combineren ze het gemak van online met de persoonlijke service van offline. Industrieel, urban of klassiek. Voor lampen, tafels, vloerkleden en poefen is dit je adres!

Professional Organizer – Carina Bezemer

Hulp nodig bij het sorteren van je spullen? Professional organizer Carina Bezemer kan jou hierbij helpen. Hierdoor bewaar je alleen de spullen die echt belangrijk voor je zijn en creëer je meer rust en overzicht in je huis.