Opslagruimte Dordrecht zonder gedoe

Wij halen je spullen gratis op.

Bel ons
Waarom Inbox?

Opslagruimte zonder gedoe, met meer service voor je geld

Bij Inbox krijg je meer dan bij reguliere aanbieders van opslagruimte. Meer service, meer veiligheid, en meer zekerheid dat je alleen betaalt voor wat je echt gebruikt.

Je huurt niet alleen de opslagruimte. Je regelt alles in één keer: van het vervoer van je spullen tot de verzekering. Blijkt bij het ophalen dat je toch minder ruimte nodig hebt? Dan passen we je maandbedrag aan, zodat je nooit te veel betaalt.

Opslagpakket
  • Je spullen gratis gehaald en thuisbezorgd
  • Gratis basisverzekering
  • Geen borg
  • Betaal nooit te veel
  • Altijd het juiste formaat opslag
O.b.v. 6 maanden regio Randstad

Een opslagpakket bij Inbox bestaat uit:

Vervoer

Je spullen opgehaald en thuisbezorgd. Ook tussentijds.

Verhuishulp

Wij helpen je bij het professioneel en veilig inladen van je spullen.

Veilige opslagruimte

Inbraakalarm, 24/7 videobewaking en een gratis basisverzekering voor je spullen.

Wil je graag persoonlijk advies?

Soms kom je er gewoon even niet uit hoeveel ruimte je nodig hebt. Dat snappen we. Ons team staat voor je klaar om samen met jou te bepalen welk opslagpakket het beste bij je past.

Plan een belafspraak
 Self storage
Opslag van je spullen (waarde: €94,- p.m.)
Ophalen spullen (waarde: €75,-)
Verhuishulp (waarde: €50,-)
Thuisbezorgen van je spullen (waarde: €75,-)
Borg (waarde: 1x maandhuur)
Slot (waarde: €15,-)
Maandelijks*€94,- p.m.+ 309,- eenmalige kosten€94,- p.m.Geen eenmalige kosten
* Op basis van opslagpakket M voor 6 maanden, regio Randstad

Het verschil met een opslagbox in Dordrecht

Je hebt opslag in Dordrecht nodig. Dan is het toch niet nodig om elke week te komen kijken of je bank nog recht staat, of wel soms? Juist. Die tijd kun je als moderne inwoner van Dordrecht wel beter besteden. Daarom komen wij naar jou toe, zodat jij nooit meer naar een afgelegen opslaglocatie hoeft. Ook als je tussendoor iets nodig hebt! Wel de voordelen van self storage Dordrecht, niet de nadelen.

Bij het ophalen van de spullen bepalen we hoeveel ruimte je uiteindelijk echt nodig hebt. Blijkt dat meer of minder te zijn dan je aanvankelijk dacht? Geen probleem, dan passen we de overeenkomst hier gewoon op aan. Zo betaal je uiteindelijk alleen voor wat je ook echt gebruikt. Onze adviseurs staan voor je klaar, om samen met jou te bepalen welke opslag het beste bij je past.

Doordat we niet met dure locaties en locatiemanagers werken, kunnen we de kosten laag houden. Zo bieden wij een concurrerende prijs met self storage Dordrecht, maar met veel meer service. Uiteindelijk ben je dan vaak zelfs veel goedkoper uit. Je hoeft immers geen busje te huren, en ook geen halve zaterdag op te offeren om al je spullen naar de opslagbox te brengen. Het inladen is met behulp van onze professionele verhuizers meestal in een kwartiertje gebeurd.

Bij een opslagbox heb je altijd fysiek toegang. Bij ons is dat niet zo. Dat lossen we op door middel van een persoonlijk account, waarmee jij altijd overzicht hebt van je opgeslagen spullen. Zo weet je altijd wat er in je opslag Dordrecht staat, zonder dat je daar zelf de deur voor uit hoeft. En heb je iets nodig? Laat het ons weten, en we komen het weer brengen. Ook tussentijds, ook als het maar één doos is. Gratis.

Klaar voor de start?

We helpen je graag om verder te ontdekken welke opslag Dordrecht het beste bij jouw behoefte past. In een paar klikken kun je het - heel gemakkelijk - zelf berekenen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Vind jouw ideale opslagpakket