opslagruimte huren in Den Haag

 

Opslagruimte Den Haag: simpel en overzichtelijk met Inbox

Wij zijn de verlenging van je woning. Laat ons je spullen opslaan, dan kun jij je rommelkamer gebruiken voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski’s en kerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt bewaren wij wel voor je. Maak heel eenvoudig een afspraak met onze opslagspecialist. Hij kan je precies vertellen hoeveel ruimte je nodig hebt. Wij halen de spullen die je wilt opslaan gewoon bij je op. Als je ze nodig hebt komen we ze weer terugbrengen. Bekijk in het filmpje hiernaast hoe het werkt, of lees meer over flexibele opslagruimte.

Daarnaast kunnen wij onze opslagruimtes efficiënter indelen dan klassieke self storage aanbieders. Daardoor krijg je bij ons meer service voor een concurrerend tarief.

hoeveel opslagruimte heb je nodig?

Wij vinden het belangrijk dat je alleen betaalt voor de opslagruimte die je ook echt gebruikt. Bereken het zelf of plan een telefonische adviesafspraak.

halen wij komen naar jou toe

wij halen je spullen

Opslagruimte den-haag regel je – net als al het andere tegenwoordig – gewoon vanuit huis. We halen je spullen bij jou thuis op en brengen ze naar onze warehouse.

We rijden door heel Nederland.

bewaren eenvoudig via de inbox-app

wij bewaren je spullen

Je spullen staan veilig opgeslagen in onze opslagruimte. Niemand kan hier bij. Het spreekt voor zich dat de temperatuur en andere omstandigheden optimaal zijn.

Met je persoonlijke inlog voor de Inbox web-app kun je 24/7 je spullen inzien.

brengen doen wij wanneer het jou uitkomt

wij brengen je spullen

Vanuit de app plan je gemakkelijk je brengafspraak, waarna wij je spullen weer bij je thuis komen brengen.

Ook dat doen we door heel Nederland. Eventueel op een ander adres dan waar we de spullen gehaald hebben. Handig als je gaat verhuizen!

lees meer

hoe werkt het?

hoeveel ruimte heb je nodig?

Weet je nog niet precies hoeveel ruimte je nodig hebt? Wij denken graag met je mee. Zo voorkomen we dat je straks voor verrassingen komt te staan. Omdat wij niet in boxen denken, huur je bij ons nooit te veel of te weinig ruimte. Altijd precies de opslag die bij jou behoefte past.

Bereken het zelf via de calculator hieronder, of maak een telefonische afspraak met Jimmy voor vrijblijvend persoonlijk advies!

Welk abonnement heb je nodig?
Bereken het zelf

hoe kunnen wij je helpen?

klanten vertellen

10
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
9,3
Doen wat ze beloven en je wordt zeer vriendelijk geholpen!
Arjens, Gouda
wij halen
bewaren
brengen
Binnen twee minuten weten welk abonnement je nodig hebt? Bereken het zelf Ik wil advies