Opslagruimte Delft zonder gedoe

Wij halen je spullen gratis op.

Bel ons
Waarom Inbox?

Opslagruimte zonder gedoe, met meer service voor je geld

Bij Inbox krijg je meer dan bij reguliere aanbieders van opslagruimte. Meer service, meer veiligheid, en meer zekerheid dat je alleen betaalt voor wat je echt gebruikt.

Je huurt niet alleen de opslagruimte. Je regelt alles in één keer: van het vervoer van je spullen tot de verzekering. Blijkt bij het ophalen dat je toch minder ruimte nodig hebt? Dan passen we je maandbedrag aan, zodat je nooit te veel betaalt.

Opslagpakket
  • Je spullen gratis gehaald en thuisbezorgd
  • Gratis basisverzekering
  • Geen borg
  • Betaal nooit te veel
  • Altijd het juiste formaat opslag
O.b.v. 6 maanden regio Randstad

Een opslagpakket bij Inbox bestaat uit:

Vervoer

Je spullen opgehaald en thuisbezorgd. Ook tussentijds.

Verhuishulp

Wij helpen je bij het professioneel en veilig inladen van je spullen.

Veilige opslagruimte

Inbraakalarm, 24/7 videobewaking en een gratis basisverzekering voor je spullen.

Wil je graag persoonlijk advies?

Soms kom je er gewoon even niet uit hoeveel ruimte je nodig hebt. Dat snappen we. Ons team staat voor je klaar om samen met jou te bepalen welk opslagpakket het beste bij je past.

Plan een belafspraak
 Self storage
Opslag van je spullen (waarde: €94,- p.m.)
Ophalen spullen (waarde: €75,-)
Verhuishulp (waarde: €50,-)
Thuisbezorgen van je spullen (waarde: €75,-)
Borg (waarde: 1x maandhuur)
Slot (waarde: €15,-)
Maandelijks*€94,- p.m.+ 309,- eenmalige kosten€94,- p.m.Geen eenmalige kosten
* Op basis van opslagpakket M voor 6 maanden, regio Randstad

Het verschil met self storage Delft

Opslagruimte Delft nodig? In een stad als Delft – met de landelijk vermaarde Technische Universiteit – wordt er natuurlijk aan de lopende band verbouwd of verhuisd. In ieder geval wil de gemiddelde Delftenaar een moderne oplossing voor zijn of haar ruimte probleem. Inbox maakt opslagruimte Delft technisch eenvoudig en modern, met de cloud voor je fysieke spullen. Allemaal geregeld via de Inbox-app.

Ook in de opslag regio van Delft

Delft valt bij Inbox Storage onder de opslagregio Den Haag. We komen je spullen onder andere halen en bewaren in:

Scheveningen, Nootdorp, en Rijswijk.

Of check zelf je postcode, dan zie je dat we altijd in de buurt zijn. We komen namelijk overal tot je voordeur, ook als die voordeur straks op een ander adres is. Ideaal dus bij verhuizen.

Self storage of Inbox?

Meubels opslaan? Verbouwen of verhuizen? Wij zijn de opslagruimte die tot aan je deur komt. We slaan alles op in ons goed beveiligde warehouse, vergelijkbaar met de voorraad stellingen van Ikea. Dat betekent echter ook dat je niet zelf je opslagruimte kunt bezoeken.

Net even anders dus dan bij andere aanbieders, zoals Shurgard of Allsafe. Moet je wekelijks bij je opslag zijn, bijvoorbeeld omdat je als ondernemer een opslagruimte zoekt voor je voorraden? Dan ben je waarschijnlijk beter op je plek bij één van die klassieke aanbieders. Maar in de meeste gevallen, zul je zien dat wij eigenlijk veel beter passen bij de manier waarop mensen hun opslagruimte in de praktijk gebruiken.

Klaar voor de start?

We helpen je graag om verder te ontdekken welke opslag Delft het beste bij jouw behoefte past. In een paar klikken kun je het - heel gemakkelijk - zelf berekenen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Vind jouw ideale opslagpakket