opslagruimte huren in Delft

 

op zoek naar opslagruimte in Delft?

Je kelder of zolder in de cloud: bewaar je spullen met de bewaar-app. Dan kun jij je rommelkamer gebruiken voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski’s en kerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt bewaren wij wel voor je. Wij halen de spullen die je wilt opslaan gewoon bij je op. Als je ze nodig hebt komen we ze weer terugbrengen. Bekijk in het filmpje hoe het werkt.

Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
halen

bewaren

brengen

hoe werkt het?

Opslagruimte huren bij Inbox Storage

hoe werkt het?

opslagruimte Delft met de bewaar-app voor je spullen

In een stad als Delft – met de landelijk vermaarde Technische Universiteit – wordt er natuurlijk aan de lopende band verbouwd of verhuisd. In ieder geval wil de gemiddelde Delftenaar een moderne oplossing voor zijn of haar ruimte probleem. Inbox maakt opslagruimte Delft technisch eenvoudig en modern, met de cloud voor je fysieke spullen. Allemaal geregeld via de Inbox-app.

je kelder / zolder in de cloud

Opslagruimte Delft huur je bij Inbox Storage gewoon via de app. Daarna hoef jij je spullen alleen maar klaar te zetten. Waar je ook woont in Zoetermeer: wij komen je spullen bij je halen weer brengen wanneer je het nodig hebt. Den Hoorn, Het Haantje, Abtswoude en alles daar tussenin: wij parkeren onze citytruck gewoon bij de deur. Maak een foto van de spullen die je op wilt slaan, dan heb je daarna via onze app altijd digitaal overzicht in je opslagruimte. Ook één doos terug laten brengen is daarmee geen enkel probleem, waarmee we ons onderscheiden van andere aanbieders van mobiele opslagruimte.

hulp nodig bij het vinden van het abonnement dat bij jouw situatie past?

Bekijk hoe het werkt, of kies direct je abonnement en voeg je spullen toe! Nog niet zeker welk abonnement je nodig hebt? Wij denken met je mee. Laat via het formulier hierboven je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor vrijblijvend advies. Of neem zelf contact met ons op.

de bewaar-app voor je spullen

Opslagruimte Delft regel je heel eenvoudig bij Inbox Storage. Wij halen, bewaren en brengen je spullen. Met de Inbox-app heb je daarna altijd digitaal overzicht van de opgeslagen spullen. Met een paar klikken vraag je iedere doos, lamp of kunstkerstboom terug. Inbox Storage is de bewaar-app voor je spullen. Simpel!

Bekijk hoe het werkt, of kies direct je abonnement en voeg je spullen toe! Nog niet zeker welk abonnement je nodig hebt? Wij denken met je mee.

opslag in Delft: eenvoudig en overzichtelijk met inbox storage

Verhuizen? Verbouwen? Dozen vol archief die in de weg staan? Met de Inbox bewaar-app kun je alles wat je niet nodig hebt, even vergeten. Gebruik je rommelkamer, berging of zolder voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski’s en kerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt? Die bewaren wij wel voor je. Kies het abonnement dat bij je past. Of plan een (online) intake met onze opslagspecialist. Hij vertelt je hoeveel ruimte je nodig hebt. Wij halen de spullen op. We komen ze terugbrengen waar en wanneer je ze nodig hebt. Bekijk het filmpje, of lees meer over de bewaar-app voor je spullen.

24/7 digitaal inzicht in je opgeslagen spullen!

van opslagruimte tot motorstalling

wij halen, bewaren en brengen je spullen
Weten welk abonnement je nodig hebt?
bereken het zelf
  • app-only opslagruimte
  • overzichtelijk
  • simpel

klanten vertellen

De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam