Opslagruimte Delft

Opslagruimte Delft nodig? In een stad als Delft – met de landelijk vermaarde Technische Universiteit – wordt er natuurlijk aan de lopende band verbouwd of verhuisd. In ieder geval wil de gemiddelde Delftenaar een moderne oplossing voor zijn of haar ruimte probleem. Inbox maakt opslagruimte Delft technisch eenvoudig en modern, met de cloud voor je fysieke spullen. Allemaal geregeld via de Inbox-app.

Ook in de opslag regio van Delft

Delft valt bij Inbox Storage onder de opslagregio Den Haag. We komen je spullen onder andere halen en bewaren in:

Scheveningen, Nootdorp, en Rijswijk.

Of check zelf je postcode, dan zie je dat we altijd in de buurt zijn. We komen namelijk overal tot je voordeur, ook als die voordeur straks op een ander adres is. Ideaal dus bij verhuizen.

Self storage of SmartStorage?

Meubels opslaan? Verbouwen of verhuizen? Wij zijn de opslagruimte die tot aan je deur komt. Tijdens de opslagperiode heb jij altijd overzicht van je spullen in onze handige bewaar-app. Dat betekent echter ook dat je niet zelf je opslagruimte kunt bezoeken.

Net even anders dus dan bij andere aanbieders, zoals Shurgard of Allsafe. Moet je wekelijks bij je opslag zijn, bijvoorbeeld omdat je als ondernemer een opslagruimte zoekt voor je voorraden? Dan ben je waarschijnlijk beter op je plek bij één van die klassieke aanbieders. Maar in de meeste gevallen, zul je zien dat wij eigenlijk veel beter passen bij de manier waarop mensen hun opslagruimte in de praktijk gebruiken.

Het grote verschil tussen self storage en onze opslagruimte

Bij self storage huur je een eigen opslagbox of een container. Je krijgt een eigen slot, en kunt je opslag dus wanneer je maar wilt bezoeken. Hiervoor hebben deze aanbieders veel verschillende vestigingen, verdeeld over het land. Vaak zitten die vestigingen – voor de bereikbaarheid – op dure locaties aan de snelweg, vlakbij grote steden.

Wij komen de spullen bij mensen thuis halen, zodat zij niet zelf naar de opslaglocatie hoeven. Alles wordt tegenwoordig bij je deur afgeleverd. Eten, elektronica, vermaak: je bestelt het inmiddels allemaal online of via een app. Nu kan dat dus ook met opslagruimte.

We zijn dus niet gebonden aan dure, goed bereikbare locaties. Daarom kunnen we meer service aanbieden voor een concurrerende prijs.

Zo bespaar je tijd en geld: je hoeft geen busje of aanhanger te huren voor het vervoer van je spullen. Je hoeft niet zelf heen en weer te rijden of vrienden of familie te vragen om te komen helpen sjouwen. Jij zet de spullen klaar, wij halen ze op en jij kunt direct weer verder met je drukke leven.

Verzekering opslagruimte

Zolang je spullen verpakt zijn met het inpakmateriaal en volgens de instructies van Inbox Storage dan zijn ze tijdens het halen, brengen en 3 maanden bewaren verzekerd tot een maximale vervangingswaarde dekking van €5000,00. Na die periode wordt er maandelijks een bedrag van €2,50 per €1000 nieuwwaarde met een minimum van €10,00 aan je abonnement toegevoegd.

Gebruik je eigen inpakmateriaal, dan kunnen wij niet voor de kwaliteit hiervan instaan en is de verzekering niet inbegrepen. Je kunt er dan alsnog voor kiezen om je spullen voor €2,50 per €1000,- nieuwwaarde te verzekeren tegen vervangingswaarde.

Beveiliging opslagruimte

Onze opslagruimtes zijn voorzien van inbraak-, brand- en camerabeveiliging. Ook hebben andere huurders geen toegang tot de opslaglocatie. Alleen medewerkers van Inbox Storage kunnen hier binnenkomen, waardoor je spullen altijd veilig staan.

Daarnaast wordt de loods voortdurend gemonitord op temperatuur en luchtvochtigheid.

Eenvoudige opslag Delft

Opslagruimte Delft huur je bij Inbox Storage gewoon via de app. Daarna hoef jij je spullen alleen maar klaar te zetten. Waar je ook woont in Zoetermeer: wij komen je spullen bij je halen weer brengen wanneer je het nodig hebt. Den Hoorn, Het Haantje, Abtswoude en alles daar tussenin: wij parkeren onze citytruck gewoon bij de deur. Maak een foto van de spullen die je op wilt slaan, dan heb je daarna via onze app altijd digitaal overzicht in je opslagruimte. Ook één doos terug laten brengen is daarmee geen enkel probleem, waarmee we ons onderscheiden van andere aanbieders van mobiele opslagruimte.

Je kelder of zolder in de cloud: bewaar je spullen met de bewaar-app. Dan kun jij je rommelkamer gebruiken voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski’s en kerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt bewaren wij wel voor je. Wij halen de spullen die je wilt opslaan gewoon bij je op. Als je ze nodig hebt komen we ze weer terugbrengen. Bekijk in het filmpje hoe het werkt.