opslagruimte huren in Bodegraven

 

op zoek naar opslagruimte in Bodegraven?

Vanuit Bodegraven is het een kwestie van de Reeuwijkse plassen passeren, en je bent bij bedrijventerrein de Goudse Poort. Daar vindt je Inbox Storage. De aanbieder van extra opslagruimte in de regio met de beste klantwaardering. Direct aan de afrit Gouda centrum, dus perfect bereikbaar. Toch geen zin om zelf te rijden? Wij kunnen je spullen ook komen halen!

10
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
halen wij komen naar jou toe

wij halen je spullen

Opslagruimte bodegraven regel je – net als al het andere tegenwoordig – gewoon vanuit huis. We halen je spullen bij jou thuis op en brengen ze naar onze warehouse.

We rijden door heel Nederland.

bewaren eenvoudig via de inbox-app

wij bewaren je spullen

Je spullen staan veilig opgeslagen in onze opslagruimte. Niemand kan hier bij. Het spreekt voor zich dat de temperatuur en andere omstandigheden optimaal zijn.

Met je persoonlijke inlog voor de Inbox web-app kun je 24/7 je spullen inzien.

brengen doen wij wanneer het jou uitkomt

wij brengen je spullen

Vanuit de app plan je gemakkelijk je brengafspraak, waarna wij je spullen weer bij je thuis komen brengen.

Ook dat doen we door heel Nederland. Eventueel op een ander adres dan waar we de spullen gehaald hebben. Handig als je gaat verhuizen!

lees meer

hoe werkt het?

30 typen ruimte voor de opslag van je spullen

Elke situatie is anders, dus elke situatie heeft zijn eigen opslagruimte nodig. Bij Inbox Storage kies je daarom uit 30 verschillende boxen. We hebben units die variëren van 1m2 tot 150m2. De prijzen en afmetingen in kubieke meters vind je hiernaast. Voor de grootste ruimtes, mogelijk met eigen overhead deur, zijn de prijzen altijd op aanvraag. Je huurt bij ons al vanaf €22,50 per maand. De ruimtes zijn ideaal voor particulier gebruik of zakelijke opslag. Verhuizen, verbouwen, archiefopslag of voorraad beheer.

bereikbaarheid regio Bodegraven

Je vindt ons op het bedrijventerrein de Goudse Poort. In het meest noordelijke puntje van Gouda, direct naast de A12. Prima bereikbaar dus vanuit Waddinxveen. Toch geen zin om zelf naar ons toe te komen? Hieronder lees je meer over onze bewaar-app voor je spullen.

de prijzen van opslagruimte Bodegraven

kubieke meters: prijs per maand vanaf:
1 – 3 €22,50
4 – 8 €45,-
9 – 12 €75,-
13 – 18 €110,-
19 – 24 €135,-

Wij helpen je graag bij het kiezen van de opslagruimte die bij jouw behoeften past. Neem contact met ons op. Of laat ons je terugbellen via het formulier hierboven.

 • de voordelen van self storage
  Heb je veel toegang tot je spullen nodig? Dan is het huren van een self storage box voor jou de beste optie. Bij ons heb je dan 365 dagen per jaar van 06:00-23:00 gratis toegang tot je opslagruimte. Alle opslagruimtes hebben een eigen alarm. Het gebouw is daarnaast uitgerust met:  
  • Inbraakbeveiliging
  • Camera’s
  • Brandbeveiliging
  • Toegangscontrole
    Zes dagen per week zijn we bovendien zelf in het gebouw aanwezig.
 • of liever via de app?
  Heb je niet regelmatig toegang tot je opgeslagen spullen nodig? Of heb je gewoon geen zin om zelf met een busje heen en weer te rijden? Dan kun je ons de spullen ook laten ophalen. Onze ervaring leert dat mensen hooguit een paar keer per jaar fysiek bij hun opslagruimte komen. Daarom bieden wij nu ook de bewaar-app voor je spullen. 
 • wij halen, bewaren en brengen je spullen
  In plaats van te betalen voor fysieke toegang die je toch niet gebruikt, krijg je de extra service dat je spullen bij jou thuis worden opgehaald. Je houdt overzicht in onze app. En heb je je spullen weer nodig? Dan komen we ze gewoon weer terugbrengen. Voor die prijs kun je in ieder geval geen busje huren om je spullen zelf te vervoeren!
 • de bewaar-app voor je spullen
  Opslagruimte Bodegraven regel je heel eenvoudig bij Inbox Storage. Wij halen, bewaren en brengen je spullen. Met de Inbox-app heb je daarna altijd digitaal overzicht van de opgeslagen spullen. Met een paar klikken vraag je iedere doos, lamp of kunstkerstboom terug. Inbox Storage is de bewaar-app voor je spullen. Simpel! Bekijk hoe het werkt, of kies direct je abonnement en voeg je spullen toe!
veel of weinig spulen?
Bereken het zelf
 • we halen je spullen op
 • bewaren ze voor je
 • brengen ze terug*
 • 24/7 overzicht met de Inbox web-app

klanten vertellen

10
De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft
10
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
Binnen twee minuten weten welk abonnement je nodig hebt? Bereken het zelf Ik wil advies