opslagruimte Berkel en Rodenrijs meer weten?

 

Opslagruimte Berkel en Rodenrijs: Simpel en overzichtelijk.

Het huren van opslagruimte Berken en Rodenrijs was nog nooit zo simpel. Bij ons hoef je de deur niet uit: wij komen wel naar jou toe. Zo zijn we dus altijd de dichtstbijzijnde opslagruimte. Tijdens de opslag heb jij altijd overzicht via een persoonlijk online account: je opslagruimte onder je vingertoppen!

Meer service voor hetzelfde geld, doordat wij onze opslagruimtes efficiënter kunnen indelen dan klassieke self storage aanbieders.

hoeveel opslagruimte heb je nodig?

Bij ons betaal je allen voor de opslagruimte die je ook echt gebruikt. Nooit meer een box huren die vervolgens maar half wordt gevuld. Bereken het zelf of plan een telefonische adviesafspraak.

halen wij komen naar jou toe

wij halen je spullen

Opslagruimte berkel-en-rodenrijs regel je – net als al het andere tegenwoordig – gewoon vanuit huis. We halen je spullen bij jou thuis op en brengen ze naar onze warehouse.

We rijden door heel Nederland.

bewaren eenvoudig via de inbox-app

wij bewaren je spullen

Je spullen staan veilig opgeslagen in onze opslagruimte. Niemand kan hier bij. Het spreekt voor zich dat de temperatuur en andere omstandigheden optimaal zijn.

Met je persoonlijke inlog voor de Inbox web-app kun je 24/7 je spullen inzien.

brengen doen wij wanneer het jou uitkomt

wij brengen je spullen

Vanuit de app plan je gemakkelijk je brengafspraak, waarna wij je spullen weer bij je thuis komen brengen.

Ook dat doen we door heel Nederland. Eventueel op een ander adres dan waar we de spullen gehaald hebben. Handig als je gaat verhuizen!

lees meer

hoe werkt het?

hoeveel ruimte heb je nodig?

Weet je nog niet precies hoeveel ruimte je nodig hebt? Wij denken graag met je mee. Zo voorkomen we dat je straks voor verrassingen komt te staan. Omdat wij niet in boxen denken, huur je bij ons nooit te veel of te weinig ruimte. Altijd precies de opslag die bij jou behoefte past.

Bereken het zelf via de calculator hieronder, of maak een telefonische afspraak met Jimmy voor vrijblijvend persoonlijk advies!

Welk abonnement heb je nodig?
Bereken het zelf

hoe kunnen wij je helpen?

weten wat anderen vonden?

9,7
Ik ben zeer positief over de vriendelijkheid, duidelijkheid en klantgerichtheid van Jimmy; vanaf het moment dat ik een ruimte wilde huren tot het moment dat ik de opslag weer leeg opleverde is hij voorkomend en zeer hulpvaardig geweest. Hij is oprecht een visitekaart voor uw bedrijf!
Nuria, Gouda
10
De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft
wij halen
bewaren
brengen
Binnen twee minuten weten welk abonnement je nodig hebt? Bereken het zelf Ik wil advies