Beste prijs opslag van Nederland

Opslagruimte huren in Zoetermeer

Opslagruimte huren in Zoetermeer doe je bij ons! Wij bieden goedkope opslag en het vervoer ernaartoe voor tijdens je verhuizing, verbouwing of gewoon omdat je zakelijk of privé altijd een beetje extra opslagruimte nodig hebt. Of je nu in Zoetermeer of daar vlak buiten woont, wij zijn altijd de meest dichtstbijzijnde opslag oplossing. Want wij komen het bij jou vanuit huis ophalen en thuisbezorgen ook als je tussentijds je spullen nodig hebt; simpel!

Altijd direct jouw prijs!

Veiligste opslagruimte

Altijd opgehaald en thuisbezorgd

Berekenen jouw prijs!

Opslagruimte die het beste bij jou past

Opslag naar jouw wensen en behoeften

Terwijl de ruimte in de stad steeds schaarser wordt, wil jij je leefruimte behouden of zakelijk doorgroeien. Maak van je rommelkamer een nieuwe werkkamer en gebruik de bergruimte in je kantoor voor een extra werkplek.

Geef jezelf de ruimte

Geef jezelf thuis of op je werk de ruimte en huur een opslagruimte voor de spullen die je niet iedere dag nodig hebt, Onze opslagruimte die bij je past en die met je meegroeit of krimpt. Supermakkelijk! Altijd bij jou opgehaald en thuisbezorgd ook tussentijds als je bijvoorbeeld je kerstdecoratie of sneeuwski's weer nodig hebt. Dat maakt wonen en werken in Almere net even wat makkelijker.

Wonen en werken in Zoetermeer

Zoetermeer ligt midden in het Groene Hart. In Zoetermeer is de natuur je achtertuin en daarom geeft wonen hier rust. Het platteland is je achtertuin en daar ben je zo om even aan de bebouwing te ontsnappen. Hier kom je reigers, aalscholvers, zwanen en eenden tegen, die net als jij van hun rust genieten. In het Stadshart kun je terecht voor winkelen, eten en drinken. Of je ontspant met lekker weer aan de Zoetermeerse Plas.   Toch even behoefte aan de stad? Den Haag, maar ook Leiden en Delft liggen om de hoek. Zoetermeer is dan ook een ideale uitvalsbasis om af en toe het stadse leven mee te pakken of in de stad te werken.

Kijk hoe we onze klanten helpen

Richard over zijn ervaring met Inbox Storage:

Great service by Bob, Ruben and Alex, and the Inbox team! After having my household goods in storage at Inbox for nearly a year, they managed to efficiently sort out and deliver everything, including carrying it into the house, in under 2 hours! Not even a 4 VERY heavy antique piano was too much for them. Thanks guys, will definitely use your services again if required in future.

Meer klantverhalen zien?

Waarom kiezen voor Inboxstorage

Ga jij binnenkort verhuizen? Check dan onze betaalbare prijzen voor jouw persoonlijk beveiligde opslagruimte.

Tijdens het verhuizen kunnen er allerlei situaties voorkomen dat je opslagruimte nodig hebt. Ga je bijvoorbeeld tijdelijk in een kleiner huis wonen voordat je gaat verhuizen?

Verhuizen is een flinke klus en het kan natuurlijk voorkomen dat je je inboedel tijdelijk ergens kwijt moet. Denk aan een tijdelijke woning voordat je je nieuwe huis intrekt en je hebt geen plaats voor al je meubels. Of misschien verandert je woonsituatie wel helemaal, maar wil je wel graag je spullen houden.   Gelukkig huur je bij ons gemakkelijk en snel een opslagruimte. Voor een lange of korte termijn; het wordt allemaal afgestemd op jouw wensen. En verandert je situatie, dan verandert je opslagruimte gewoon met je mee. Zo kies je nooit verkeerd en betaal je nooit voor opslagruimte die je niet gebruikt.

Je huurt al opslagruimte vanaf 4m3 tot meer dan 200 m3.

Als je veel spullen hebt, kun je zelfs terecht voor het huren van opslagruimte van meer dan 200 m3.

Bereken direct je prijs

Verbouwen

Een verbouwing is dé situatie die vraagt om net een beetje meer ruimte. Bedenk maar eens hoe makkelijk het is als jij alle meubels uit je woonkamer bij ons kwijt kunt, terwijl je een nieuwe vloer aanlegt.

Ook bieden we de ruimte voor grote ladingen spullen, bijvoorbeeld wanneer je jouw hele bedrijfsruimte gaat verbouwen. Laat je spullen door ons ophalen, veilig opslaan en weer terugbrengen als je het weer nodig hebt.

Je huurt bij ons opslag voor minimaal een maand. En loopt je verbouwing onverwachts uit, dan wordt de huurperiode automatisch per maand verlengd. Daar hoef je niks voor te doen, wel zo makkelijk! Je huurt bij ons de opslag die bij jouw wensen past.

Bereken direct je prijs

Reizen naar het buitenland

Ga je de reis van je leven maken?

Of ga je naar het buitenland voor werk of studie?

Ga je een langere tijd van huis voor een wereldreis, een droombaan of studie in het buitenland? Dan wil je jouw spullen met zekerheid achterlaten. Bijvoorbeeld wanneer je je woning opzegt of ongemeubileerd onderverhuurt.

Wij halen je spullen op, bewaren ze goed voor je en komen ze bij thuiskomst weer bij je terugbrengen. Dat is nog eens makkelijk, veilig en slim opslag huren.   

Heb je het toch zo naar je zin dat je besluit in het buitenland te blijven? Dan kunnen we jouw spullen zelfs naar je opsturen. In dit geval werken we samen met een logistieke partner. Zo vind je bij Inbox voor elke situatie een passende opslagservice.

Bereken direct je prijs

Zakelijke opslagruimte in Zoetermeer

Groei je sneller dan je bedrijfsruimte of heb je ieder jaar een seizoen waarin je een plek zoekt voor jouw seizoensvoorraad? Bij Inbox huur je de zakelijk opslagruimte die je tijdelijk of permanent nodig hebt. Met een opslagcapaciteit van 1m2 tot 10.000m2 hebben wij altijd de opslagruimte die je nodig hebt.

    Opslagcapaciteit van 1m2 tot 10.000m2
    Pallets en goederen labelen, batchen en verzendklaar maken
    Ook voor opslag van apparatuur, promotiemateriaal of werkplek benodigdheden

De mogelijkheid tot een snel en eenvoudig opslagruimte huren kan essentieel zijn voor jouw onderneming. Er zijn een tal van situaties binnen zakelijke groei te bedenken.

Zo kan bijvoorbeeld je magazijn te klein worden, heb je nog geen magazijn of is er iets vervelend gebeurt met je eigen opslagruimte. Dan kan je jouw voorraad in onze opslagruimte kwijt.

Hetzelfde geldt voor uitbreiding van je kantoor, bijvoorbeeld wanneer je moet je wachten op een verhuizing naar een grotere ruimte. Of juist wanneer er verbouwd wordt op kantoor.

Zakelijke opslag aanvragen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je opslagruimte nodig hebt voor een tijdelijk project. Denk aan het opslaan van apparatuur, promotiemateriaal of tijdelijke werkplekken en -benodigdheden.

Ook in de culturele sector kan tijdelijke opslagruimte een oplossing zijn voor bijvoorbeeld muziekinstrumenten, decorstukken voor een theaterproductie of de opslag van kunst.

Los van de opslag van jouw pallets en goederen kunnen we ze ook in ontvangst nemen, labelen en (per batch) weer naar jou vervoeren of verzendklaar maken naar je klant. Opslagruimte is bij ons veilig, makkelijk en snel; helemaal naar jouw wensen.

Met cookies kun je onze website makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Om dat goed te kunnen doen slaan we je gegevens - tijdelijk - op.

Klik op de knop "accepteren" om alle cookies te accepteren