bedrijfsruimte huren?

bedrijfsruimte huren in Gouda, zonder langlopend contract

Op zoek naar passende bedrijfsruimte Gouda? Aan de Kampenringweg 26-28 hebben we diverse bedrijfsruimtes beschikbaar op het bedrijventerrein “De Goudse Poort”, direct grenzend aan het nieuwe winkelgebied Go Stores Gouda.


bedrijfsruimte Gouda bij Inbox Storage

Ben jij op zoek naar bedrijfsruimte in de regio Gouda, zonder contract voor meerdere jaren? Aan de Kampenringweg 26-28 heeft Inbox Storage diverse ruimtes beschikbaar op het bedrijventerrein “De Goudse Poort”, direct grenzend aan het nieuwe winkelgebied Go Stores Gouda. Door een parkeergarage en ruim parkeergebied voor het winkelgebied is er meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur.

De ruimtes bevinden zich op de begane grond met eigen overheaddeur grenzend aan een buiten gelegen laad- en losplek. Ook hier is tijdelijke huur uiteraard mogelijk, en door de verschillende beschikbare oppervlaktes huur je nooit meer dan nodig. Ideaal dus voor het opslaan van bedrijfsvoorraden, of als bijvoorbeeld een werkplaats bij het kantoor.

aparte kantoorruimte of opslag nodig?

Ook is het mogelijk een kantoorruimte te huren in hetzelfde pand, één verdieping hoger. Meer weten of foto’s bekijken? Lees meer over kantoorruimte Gouda of opslagruimte Gouda van Inbox Storage.

Bedrijfsruimte Gouda kampenringweg bedrijfsbox Bedrijfsruimte Gouda kampenringweg binnen Bedrijfsruimte Gouda kampenringweg box in gebruik Bedrijfsruimte Gouda kampenringweg box ingericht Bedrijfsruimte Gouda kampenringweg box met auto

Bedrijfsruimte Gouda kampenringweg verschillende ruimtes

kenmerken:

De bedrijfsruimtes bevinden zich op de begane grond, met eigen elektrisch bedienbare overheaddeur aan de buitenzijde, en hebben een oppervlakte van ca. 36 m² tot ca. 70 m²

Parkeervoorziening:

Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig met parkeergarage voor de deur.

Locatie/ Bereikbaarheid:

Centraal gelegen met uitstekende aansluiting op het wegennet. Het complex is gevestigd op bedrijventerrein “Goudse Poort”, direct aan de rijksweg A12.

Huurprijs vanaf € 315,– per maand, exclusief B.T.W. en exclusief verbruikskosten.

 

kom zelf kijken: de koffie staat klaar!

Natuurlijk is het mogelijk om een keertje te komen kijken. Je moet je namelijk wel prettig voelen op de plek waar je onderneming zich gaat vestigen. Santa en Jimmy van de klantenservice laten je graag de beschikbare ruimtes zien. Onder genot van een kopje koffie bespreken jullie daarna rustig jouw specifieke wensen, en wat wij hierin voor je kunnen betekenen.

Bedrijfsruimte Gouda kampenringweg boxen binnen Bedrijfsruimte Gouda kampenringweg buitenaanzicht Bedrijfsruimte Gouda kampenringweg hoogwerker

Binnen twee minuten weten welk abonnement je nodig hebt? Bereken het zelf Ik wil advies