Zakelijke opslagruimte
Opslag voor je bedrijf

Regel de opslag van je bedrijfsspullen vanaf het comfort van je eigen kantoor. Inbox haalt je spullen op en zet ze voor je in de Inbox app. We komen ze ook gewoon weer bezorgen wanneer jou dat het beste uitkomt. Zo hoef je nooit meer voor je eigen voorraad te zorgen!

Created with Sketch.

Wij weten als geen ander hoe het werkt

In deze aflevering van Ondernemen Doen We Zo – uitgezonden op RTL 7 op 24 december 2017 – legt Rik uit hoe wij This is Holland voorzien van hun eigen voorraad. Deze bioscoop in Amsterdam heeft door de ronde vorm van het gebouw weinig ruimte voor opslag.

Deze ondernemers gingen je voor

Cadeau Concepten

Soort bedrijf: verkoper cadeaubonnen
Behoefte ontstaan vanuit: chaos op de werkvloer en te zware belading van de vloer. Verwacht 1x in de maand bevoorrading nodig te hebben en hebben op basis hiervan een strippenkaart voor de extra bewegingen afgenomen.

Jordi – accountmanager Cadeau Concepten:
“Goede prijs/service verhouding. Voor ons was het ideaal om de grote ladingen op 1 centrale locatie te kunnen laten afleveren om het daarna in kleinere gedeeltes naar ons te laten bevoorraden. We zouden gek zijn het niet op deze manier te regelen.”

This is Holland

Soort bedrijf: toeristisch entertainment
Behoefte ontstaan vanuit: één locatie in Amsterdam Noord, met erg beperkte berging, maar veel merchandise materiaal voor de souvenirshop.

De grote voorraad wordt bij ons opgeslagen, met vaste herbevoorrading ritten naar de locatie van This is Holland.

PayPal

Soort bedrijf: online bank
Behoefte ontstaan uit: tekort aan ruimte in kantoor in Amsterdam in verband met een inpandige verhuizing.

Alle spullen die voor de verbouwing in de weg stonden werden gehaald en tijdelijk bewaard door Inbox, om na de verbouwing weer te worden teruggebracht.

Wat heb je nodig?

Archiefruimte

Veel bestanden zijn digitaal. Voor de rest, Inbox SmartStorage.
 
 
 

Lees meer»

Voorraadbeheer

Zelf te weinig ruimte voor je volledige voorraad? Kies opslag die meegroeit met je behoefte. Herbevoorraadden via de app!

Lees meer»

Palletopslag

Ook voor palletopslag ben je bij Inbox aan het juiste adres. Grote leveringen kunnen we ontvangen en in delen transporteren waar jij het nodig hebt.

Lees meer»