Woonwinkel Gouda: de 5 leukste op een rij

Ben je op zoek naar een gezellige, mooie en niet al te grote stad om een dagje te gaan winkelen? Dan is Gouda een leuke optie! Een oude stad met veel historie, terrasjes, een mooi stadhuis en veel leuke winkels. Wij geven je een aantal leuke adresjes van woonwinkels in Gouda die je niet mag missen. Maar ook voor inwoners van bijvoorbeeld Waddinxveen, Bodegraven, Alphen of Zoetermeer is het zeker de moeite een dagje Gouda op de planning te zetten als je een nieuwe inboedel zoekt. En laat Gouda nu net onze thuishaven zijn. Woonwinkel Gouda: de favorieten van Inbox.

De tafel van 10

De Tafel van 10 is een mooie woonwinkel met veel verschillende merken zoals Ferm Living, HK Living, Flow, Zuiver en noem het maar op. Daarnaast vind je ook veel onbekende merken in deze woonwinkel en stuit je weer eens op iets nieuws. Koop bijvoorbeeld een leuke nieuwe lamp en sla de oude lamp op in een virtuele berging. Op die manier maak je plaats voor iets nieuws maar hoef je het oude niet weg te gooien.

Woonwinkel Gouda. De tafel van 10

Juffrouw Saartje

Juffrouw Saartje is een klein maar zeer kleurrijk winkeltje waar je al gauw geneigd bent iets te kopen. Van prachtige serviezen, kaartjes, lampjes, kussens tot tassen. Je kan er eigenlijk voor alles terecht. Zeker wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeautje voor iemand anders.

Karakter

Een woonwinkel maar tevens ook een kledingwinkel. Van lampen, serviezen tot jassen en riemen. Een mooie combinatie van beide en ideaal om eventjes doorheen te lopen op zoek naar iets leuks voor jezelf. Je kunt zien dat alles van goede kwaliteit is en dat Karakter alleen verkoopt wat zij echt mooi vinden.

WoonDecor Gouda

Ben je op zoek naar interieur advies door een professional? Loop dan eens binnen bij WoonDecor. Naast diverse meubel merken zoals Eijffinger en Kobe, kan je hier dus ook terecht voor uitgebreid advies voor jouw eigen interieur. Zij kijken met een professionele blik en gevoel voor stijl naar hoe ze jou kunnen helpen jouw droominterieur te realiseren.

Volero: dé online woonwinkel Gouda.

Deze winkel richt zich op online, maar met een thuisbasis in Gouda mag Volero daarom juist niet ontbreken. Net als wij, combineren zij het gemak van online met de persoonlijke service van offline. Gewoon vanuit je luie stoel op zoek naar die ene lamp, poef of vloerkleed die je interieur helemaal af maakt? Dan ben je hier aan het juiste (web)adres!

Van kleine tot grote woonwinkel Gouda

Daarnaast bevinden zich in de zijstraatjes van het centrum ook nog vele andere leuke winkeltjes met interieur accessoires, mode, boeken en hebbedingetjes. Ben je juist op zoek naar de grotere winkelketen? Ga dan eens langs bij de Karwei, Kwantum, GoStores Gouda of Duijvendijk Wonen.

Mocht je nou teveel leuke spulletjes hebben gekocht of nog geen afscheid hebben kunnen nemen van je oude spullen, dan kun je misschien gebruik maken van de tijdelijke opslag van Inbox Storage. Door het gemak van de halen, bewaren en brengen service hoef je nooit zelf om te kijken naar het vervoer van de spullen en heb je altijd inzicht over wat je precies in de opslagruimte hebt gestald via onze app.

Neem je liever het heft in eigen hand? Bekijk dan eens onze doe-het-zelf meubelprojecten. Wist je trouwens dat je ook van je fiets een meubelstuk kunt maken?

Mocht je nou graag meer huishoudtips en meubelideeën ontvangen via je e-mail, schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Je krijgt dan van ons elke week een handig artikel toegestuurd die je kan helpen bij het opruimen van je huis.

Over de autheur: Claudia Arends