Dit is Thomas: onze ruimteadviseur in Gouda

Dit is Thomas, ruimteadviseur en manager van onze locatie in Gouda. Plan je een telefonische adviesafspraak of bezichtiging voor Gouda? Dan is de kans groot dat je hem aan de lijn krijgt. Leer hem alvast een beetje kennen.

Functie: Ruimteadviseur en sales manager

Hobby’s: Sporten en sleutelen aan zijn originele Kever uit 1967

Thomas Kools binnen Inbox

Goedemiddag, je spreekt met Thomas, van Inbox!

~ Thomas, van Inbox

 

Als je op zoek bent naar opslagruimte, is de kans groot dat deze vrolijke groet je ergens in die zoektocht wordt toegeworpen.

Thomas is het eerste aanspreekpunt binnen Inbox voor mensen die op zoek zijn naar opslagruimte. Zijn doel is om vanuit die rol mensen zo goed mogelijk verder te helpen bij het vinden van de juiste ruimte.

Vaak wordt hier de term "sales" op geplakt, maar zelf ziet Thomas het liever als mensen laten weten dat Inbox bestaat en een goede oplossing biedt voor de problemen waar zij tegenaan lopen.

Wie is Thomas?

Met zijn 24 jaar is Thomas, zoals je dat noemt, de Benjamin en het nieuwste lid van het Inbox team. Hij woont in Gouda en kende Inbox al zo'n twee jaar. Ook voordat hij er kwam te werken, was er al het nodige contact. Thomas:

Destijds liep ik tegen een aantal problemen aan in de opslagmarkt. Die wilde ik oplossen. Zodoende ben ik bij Rik op de bank beland. In onze gesprekken vertelde Rik hoe ook hij de opslagmarkt wilde gaan vernieuwen. We bleven aan de praat. Nadat ik eerst 3 jaar lang gebouwd heb aan HR-software, leek het mij een goed moment om bij Inbox aan te sluiten.

 

Inbox en Thomas kwam dus vanuit verschillende invalshoeken op dezelfde doelstelling met elkaar in contact. De logische vervolgstap was om de handen in elkaar te slaan. If you can't beat them...

En als Thomas niet bezig is met het optimaliseren van de dienstverlening naar de klanten van Inbox?

Dan verdeelt hij zijn tijd zo eerlijk mogelijk tussen zijn lieftallige vriendin, sport en zijn passie voor auto's. Thomas heeft een originele Kever uit 1967, waar hij regelmatig aan sleutelt. Ligt hij niet onder die auto, dan hangt hij rond op het circuit of in de kickbox ring.

Over de autheur: Thomas Kools