Team

Wij staan dagelijks voor je klaar. Voor wat meer uitleg, professioneel advies en natuurlijk om je spullen veilig en professioneel te bewaren!

Thomas Kools

Sales manager

BIO
Thomas is onze sales manager. Eigenhandig heeft hij het hele sales proces in elkaar gezet en inmiddels loopt het als een geoliede machine. Momenteel is hij bezig met het uitbreiden van zijn sales team en het optimaliseren van de resultaten. Een mooie uitdaging bij een dynamisch bedrijf als Inbox. Geen dag is hetzelfde hier. Hoe je Thomas kan herkennen? Een goedlachse krullenbol met een overdosis energie!

WEETJES
> Met mooi weer rijdt hij graag in zijn VW kever uit 1967
> Thomas staat ook zijn mannetje in de kickbox ring
> Gaat graag naar feestjes op IBIZA !!!

Douglas Gerken

Marketing manager

BIO
Douglas is een commerciële kracht met een hands-on mentaliteit. Officieel gekomen als marketing manager, maar in werkelijkheid bezig met allerlei commerciele projecten binnen de organisatie. Ondernemend ingesteld en altijd op zoek naar resultaat. Van google ad-words campagnes tot een geslaagde review! Op dit moment word er keihard gewerkt aan de ultieme customer journey, uiteraard in combinametie met de hoogst mogelijke conversie!

WEETJES
> Is gek op succes, en vooral het vieren ervan 🙂
> is de oudste vrijgezel van de organisatie
> Was vroeger gek op sporten, kijkt nu graag naar sport!

Aron

Sales executive

BIO
Dat leeftijd geen rol speelt bewijst Aron. Met zijn 21 jaar is hij de jongste medewerker bij ons op kantoor. Hier merk je echter weinig van. Super punctueel en altijd klaar om onze klanten van het beste advies te voorzien. Naast zijn werk bij Inbox volgt Aron een studie bedrijfskunde en dit komt bij veel zaken goed van pas. Interesse in de diensten van Inbox? Dan is de kans groot dat je Aron binnenkort aan de lijn heb!

WEETJES
> Aron is helemaal gek van Kaas
> Sporten & koken is hij gek op
> Aron houdt van mooie kleding!

Ibrahim Tarabishi

Financieel medewerker

BIO
Ibrahim is onze rots in de branding op de financiele afdeling. Onverstoorbaar, accuraat en vol passie voert hij dagelijks zijn werk uit. Ibrahim is 5 jaar geleden gevlucht uit Syrië en heeft gekozen voor een nieuwe toekomst in Nederland. Bij Inbox heeft Ibrahim zijn plek helemaal gevonden qua werk en collega’s. In Syrië heeft hij zijn universitaire accountancy diploma gehaald en wil in Nederland nog voor zijn Master gaan. Een inspirerende collega met een mooi verhaal!

WEETJES
> Al zijn collega’s noemen hem ‘Ibi’
> Zijn bureau is onze voorraadkast, zit altijd vol met eten en drinken ( bedankt man 😛 )
> Ibi kan fantastisch koken en neemt graag iets mee voor zijn collega’s

Rene van Westerhuizen

operational, logistics & warhouse manager

BIO
Rene is onze logistieke duizendpoot. Planning, verhuizen of het indelen van de warehouse. Rene kan je overal voor inzetten. Een keiharde werker met een groot hart voor Inbox. Vroeg weg, laat thuis ? Rene hoor je zelden klagen. Rene komt ook geregeld langs kantoor om wat planning zaken te regelen, maar meestal is hij met uurtje weer weg. Stil zitten behoort niet tot de mogelijkheden. Handen uit de mouwen, er is werk aan de winkel!

WEETJES
> Rene is gek op cabaret voorstellingen ( een man met humor )
> Hij tilt in z’n eentje een 3-zits bank
> Hij is 2 keer zo groot als zijn vrouw

Rick Snelleman

eigenaar, ruimte adviseur

BIO
De man waarbij het allemaal begon. De bedenker van Inbox en uiteraard ook de directeur. Een ras optimist met een spirit waar je U tegen zegt. Zijn sportieve verleden zie je direct terug in zijn zakendoen. Resultaat gericht en altijd strevend naar succes.

WEETJES
> Rik fietst zeker 150 km per week op zijn racefiets
> Hij is doorgaans als eerste op kantoor
> Rik is Nederlands kampioen waterskiën