klanten vertellen

klanten vertellen

10
De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft
10
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
8,3
Vijf jaar gebruikt. Steeds 24/7 beschikbaar. Goede ervaring.
JJH, Gouda
8.0
  • Goede service/heel klantvriendelijk. Zowel van Santa als van Jimmy.
  • Goed geregeld mbt vervoer.
  • Goed contact.
  • Goede informatie op de website en in reclames.
Anoniem, Gouda
9,0
Alles prima, alleen is tweede verdieping lastig bereikbaar.
Reinier, Reeuwijk
9,7
Hele vriendelijke ontvangst bij binnenkomst door Jimmy. Hij heeft ons de verschillende mogelijkheden laten zien, n.a.v. onze behoefte voor opslagruimte. Ook de prijsuitleg was duidelijk. Ook hier gewezen op bijvoorbeeld korting bij 12 maanden huur. Jimmy heeft alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden, zodat wij uiteindelijk een goede keuze hebben kunnen maken. TOP !!
Michel, Gouda
10,0
Goed geregeld, 24/7 kan je bij je spullen, prettige mensen, goede service, vriendelijk.
Arjen, Gouda
9,5
Ik ben geweldig geholpen met alles van de info vragen tot en met het terugbrengen. Alleen is er voor de volgende maand (maart) wederom €100,00 afgeschreven en de opgeslagen meubels zijn 27 februari teruggebracht. Verder is alles fantastisch verlopen. Ik zal jullie zeker promoten.
Magda, Bodegraven
9,2
Jimmy heeft mij erg goed geholpen bij het maken van de juiste keuze van de opslagbox. En een super service dat ik de stelling erbij kreeg!
Jiska, Gouda
10,0
Ik ben heel erg tevreden. Fijne vrouwelijke medewerker aan de balie, helaas weet ik haar naam niet meer.
Brigitte, Gouda
10,0
Jimmy heeft mij uitstekend ontvangen en alles heel helder uitgelegd. Een toppertje want je maakt geregeld andere personen mee als je ergens anders voor zoiets op bezoek bent. Tevens heeft voor mij een onverwachts probleem top opgelost en daar was ik zeer content mee.
Theo, Gouda
10,0
Ben zeer goed geholpen.
Raymond, Gouda
9,7
Ik ben zeer positief over de vriendelijkheid, duidelijkheid en klantgerichtheid van Jimmy; vanaf het moment dat ik een ruimte wilde huren tot het moment dat ik de opslag weer leeg opleverde is hij voorkomend en zeer hulpvaardig geweest. Hij is oprecht een visitekaart voor uw bedrijf!
Nuria, Gouda
8,5
Klantvriendelijk en behulpzaam team! Erg betrokken en maken graag een praatje. Als er iets is wordt dat snel opgelost.
Anoniem, Gouda
10,0
Net voor onze verhuizing (nov 2016) zijn we in contact gekomen met Jimmy. We wilden graag onze spullen tijdelijk opslaan via Inbox Storage en onze spullen dus 2x verhuizen (vanuit oude huis naar opslag en opslag naar nieuwe huis). Vanaf het begin super contact met Jimmy, erg behulpzaam, denkt goed mee, zeer professioneel en bovenal een hele gezellige, goede vent om mee samen te werken! Ik beveel Inbox Storage van harte aan maar in het bijzonder de werkwijze van Jimmy!
Jeroen, Rijswijk
7,0
Netjes en snel geholpen.
Marjolein, Gouda
10,0
Jimmy was erg vriendelijk tijdens de intake alsook bij het ophalen van de dozen. We zouden hem zeker aanbevelen!
Juliana, Den Haag
8,0
Kon snel een afspraak maken. Meubels konden binnen paar dagen opgehaald worden. Kreeg advies over hoe de meubels beschermd konden worden. De meubels zijn niet beschadigd geraakt tijdens het halen, terug brengen en opslag. Goed via Whatsapp te communiceren. Ik ben goed geholpen met alles. Klantvriendelijk.
Jasper, Den Haag
9,3
Doen wat ze beloven en je wordt zeer vriendelijk geholpen!
Arjens, Gouda
8,0
Prima.
Daphne, Gouda
9,8
Heel vriendelijke mensen die echt met je meedenken en verder is alles fantastisch geregeld, met een lift en karren om te lenen. Topervaring!
Yasmin, Woerden
8,0
Positieve ervaringen in contact, beschikbaarheid en bereikbaarheid van gebouw en opslagruimte. Temperatuur en luchtvochtigheid wat minder waardoor niet elk artikel er even goed kan worden opgeslagen. Rondom facturering en administratie verliep alles zeer goed.
Jeroen, Gouda
10,0
Santa heeft van het begin tot het einde onze opslagperiode uitstekend begeleid. Vooraf gaf ze vriendelijk correctie telefonische informatie en gedurende de opslagtijd altijd een vriendelijke groet of praatje. Jimmy hielp ons geheel vrijwillig toen ik met wat grote spullen aankwam zetten. We zijn zeer correct behandeld. Ook mochten we een keer iets laten afleveren zonder dat we zelf aanwezig waren. De storage is zeer schoon en goed onderhouden. We hebben met veel plezier de opslagbox gehuurd en mochten we weer eens opslagruimte nodig hebben, dan is voor ons de keuze snel gemaakt.
Els, Krimpen aan den IJssel
9,0
Prima service, ook bij opzeggen.
Rijsdijk Bestratingen, Gouda
9,3
Vanaf het begin tot nu goeie ervaringen. Goede service en qua klantvriendelijkheid kunnen sommige verkopers uit andere bedrijven nog een hoop van Santa en Jimmy leren. Ga zo door jongens.
Reza, Moordrecht
9,2
Wij waren pas om 17.30 uur bij de opslag voor de oplevering. Gelukkig waren Jimmy en zijn collega nog aanwezig en werden wij nog keurig geholpen! Terwijl de vestiging om 17.00 uur gesloten was en alle systemen waren afgesloten!
Robbert, Haastrecht
8,5
Super! Makkelijk en betrouwbaar.
Michelle, Gouda
10,0
Zeer goede ervaringen met Inbox. Snelle service, klantvriendelijk personeel, goede dienstverlening, goede opslagmogelijkheden onder geconditioneerde omstandigheden. Aanrader!
René, Alblasserdam
10,0
Zeer prettig, makkelijk en goed bereikbaar.
Laurens, Gouda
9,0
Zeer flexibel personeel, helder en duidelijk. Servicegericht. De opslagruimtes zijn perfect. Schoon, goede klimaatbeheersing en altijd toegankelijk. Pre is dat autoverhuur in het pand zit: I rent n Go. Ook goede service en perfecte auto's.
Art, Gouda
Binnen twee minuten weten welk abonnement je nodig hebt? Bereken het zelf Ik wil advies