Boek je verhuizing en opslag in één

Bij Inbox leren we onze klanten kennen in tijden van verandering. Juist omdat mensen in die tijden al genoeg aan hun hoofd hebben, richt onze manier van werken erop om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. Jij geeft aan wat je op wilt slaan en pakt je spullen in, wij regelen de rest!

Bijvoorbeeld bij een verhuizing, zijn er meerdere scenario’s waarbij opslagruimte van pas kan komen.

  • Tijdelijke overbrugging nodig
  • Niet alles kan in één keer mee
  • Breekbare spullen een veilige plek geven tijdens de verhuizing

Of misschien wil je gewoon de kans dat potentiële kopers verliefd worden op je woning door voorafgaand aan de bezichtiging wat persoonlijke spullen elders te stallen. Het minder persoonlijk maken van je woning, vergroot namelijk de kans dat kijkers zichzelf er kunnen “zien” wonen en zich er thuis voelen.

Aanbieding voor klanten van Cocq Makelaars

Als klant van Cocq Makelaars krijg je nu 50% korting op de verhuiskosten van je spullen. En maak je minimaal 6 maanden gebruik van de opslag? Dan is de verhuizing van de spullen zelfs gratis.

Daarmee ben je al snel (veel) goedkoper uit dan wanneer je opslagruimte huurt bij een verhuizer, of beide los boekt. Regel je zelf je verhuizing, maar wil je daarnaast tijdelijk wat spullen opslaan? Ook dan ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je zelf een opslagbox huurt.

Meer informatie?