Wij zijn Inbox. Jouw nieuwe manier van je spullen opslaan

8,8
(334) via klantenvertellen.nl

Ons verhaal

Inbox opslagruimte, wel zo makkelijk!

Opslagruimte huren doe je niet dagelijks. Het verhuizen en vervoeren van je spullen ook niet. En als je het dan nodig hebt is het vaak tijdens een stressvolle periode boordevol verandering. Dan zoek je een veilige, efficiente en gemakkelijke opslagruimte voor je spullen zodat jij je kan concentreren op de dingen die echt belangrijk zijn.

Bij Inbox maken we opslagruimte makkelijk. Je bepaalt welk opslagpakket je nodig hebt, kiest het servicepakket dat bij je past en boekt meteen online; transparante prijzen, geen borg en geen verborgen kosten.

Ons warehouse

Wij komen je spullen ophalen, tussentijds bezorgen en thuisbezorgen als je alles nodig hebt! We halen je spullen op met onze citytruck, maken je spullen vervoersklaar bij je voor de deur en slaan ze efficient op in de warehouse units. We vervoeren ze professioneel naar een van onze warehouses centraal in het land. Hier aangekomen rijden we de warehouse units uit de citytruck en slaan ze direct veilig voor je op. In onze warehouses heeft niemand toegang en houden we je spullen 24/7 in de gaten met o.a. video- en inbraakbeveiliging. Doordat we je spullen centraal opslaan kunnen we efficienter met de beschikbare ruimte omgaan, geven we minder geld uit aan dure

Ons Team

We hebben een jong en groeiend team. We helpen je graag zo goed als we kunnen. En als dat niet goed genoeg is horen we dat graag.

Ons Team
 Self storage
Opslag van je spullen (waarde: €94,- p.m.)
Ophalen spullen (waarde: €75,-)
Verhuishulp (waarde: €50,-)
Thuisbezorgen van je spullen (waarde: €75,-)
Borg (waarde: 1x maandhuur)
Slot (waarde: €15,-)
Maandelijks*€94,- p.m.+ 309,- eenmalige kosten€94,- p.m.Geen eenmalige kosten
* Op basis van opslagpakket M voor 6 maanden, regio Randstad

Klaar voor de start?

We helpen je graag om verder te ontdekken welke opslag Aalsmeer het beste bij jouw behoefte past. In een paar klikken kun je het - heel gemakkelijk - zelf berekenen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Vind jouw ideale opslagpakket