Opslagruimte Zaandam zonder gedoe

Wij halen je spullen gratis op.

Bel ons
Waarom Inbox?

Opslagruimte zonder gedoe, met meer service voor je geld

Bij Inbox krijg je meer dan bij reguliere aanbieders van opslagruimte. Meer service, meer veiligheid, en meer zekerheid dat je alleen betaalt voor wat je echt gebruikt.

Je huurt niet alleen de opslagruimte. Je regelt alles in één keer: van het vervoer van je spullen tot de verzekering. Blijkt bij het ophalen dat je toch minder ruimte nodig hebt? Dan passen we je maandbedrag aan, zodat je nooit te veel betaalt.

Opslagpakket
  • Je spullen gratis gehaald en thuisbezorgd
  • Gratis basisverzekering
  • Geen borg
  • Betaal nooit te veel
  • Altijd het juiste formaat opslag
O.b.v. 6 maanden regio Randstad

Een opslagpakket bij Inbox bestaat uit:

Vervoer

Je spullen opgehaald en thuisbezorgd. Ook tussentijds.

Verhuishulp

Wij helpen je bij het professioneel en veilig inladen van je spullen.

Veilige opslagruimte

Inbraakalarm, 24/7 videobewaking en een gratis basisverzekering voor je spullen.

Wil je graag persoonlijk advies?

Soms kom je er gewoon even niet uit hoeveel ruimte je nodig hebt. Dat snappen we. Ons team staat voor je klaar om samen met jou te bepalen welk opslagpakket het beste bij je past.

Plan een belafspraak
 Self storage
Opslag van je spullen (waarde: €94,- p.m.)
Ophalen spullen (waarde: €75,-)
Verhuishulp (waarde: €50,-)
Thuisbezorgen van je spullen (waarde: €75,-)
Borg (waarde: 1x maandhuur)
Slot (waarde: €15,-)
Maandelijks*€94,- p.m.+ 309,- eenmalige kosten€94,- p.m.Geen eenmalige kosten
* Op basis van opslagpakket M voor 6 maanden, regio Randstad

Toen wij met het ophalen van onze spullen te maken kregen met Rene en zijn collega kregen wij het gevoel van DIT ZIJN ONZE HELDEN. Het is helemaal perfect gegaan. Professioneel, maar veel belangrijker – zeer klantvriendelijk.

Tineke, Utrecht
Inbox Storage wordt beoordeeld met een 8,8 (schaal 1 tot 10) gebaseerd op 334 reviews op Klantenvertellen.nl!
FAQ

Veelgestelde vragen over onze opslag

Heb je een andere vraag?

Het verschil met self storage Zaandam

Opslagruimte Zaandam nodig? Blijf lekker binnen, wij komen wel naar jou toe! Bij ons geen gedoe met het huren van een busje, heen en weer rijden en je spullen in een self storage box passen. Wat de reden ook is dat je ruimte nodig hebt, je hebt waarschijnlijk al genoeg aan je hoofd.

Ook in de regio

Zaandam valt in de Inbox regio Amsterdam. Andere steden waar we komen halen, bewaren en brengen zijn onder andere AmstelveenHaarlem en Hoofddorp.

Ideaal dus bij een verhuizing in de regio!

Inbox Storage is actief in de hele Randstad. Wil je zeker weten of we ook naar jouw voordeur komen? Doe dan de postcode check op de homepage, of neem contact met ons op.

Verzekering spullen tijdens opslag

Bij veel inboedelverzekeringen, zijn je spullen ook verzekerd wanneer deze tijdelijks elders staan opgeslagen. We raden onze klanten dan ook altijd aan om eerst te controleren wat voor dekking jouw inboedelverzekering hierbij biedt.

Extra verzekering nodig? Dit kun je via ons eenvoudig en voordelig afsluiten. Vraag hiernaar bij het afsluiten van jouw opslag.

Beveiliging van onze opslagruimte

Onze opslagruimtes zijn voorzien van inbraak-, brand- en camerabeveiliging. Ook hebben andere huurders geen toegang tot de opslaglocatie. Alleen medewerkers van Inbox Storage kunnen hier binnenkomen, waardoor je spullen altijd veilig staan.

Daarnaast wordt de loods voortdurend gemonitord op temperatuur en luchtvochtigheid.

Het verschil met self storage Zaandam

Of het nu gaat om wat archief, of een volledige inboedel. Een opslagcontainer, box of garage huren voor opslag in Zaandam past natuurlijk niet meer bij deze tijd.

Die kunstkerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt? Laat ons die maar bewaren.  Wij halen de spullen op en komen ze terugbrengen. Van de Zaanse Schans, oostzaan en westzaan. Ook opslagruimte Assendelft en opslagruimte Wormerveer.

Wij komen naar jou, dus jij hoeft niet heen en weer te rijden naar je opslag. Dat scheelt je dus tijd en benzine!

Maar boven alles betaal je bij ons nooit voor ruimte die je niet gebruikt. Wij kunnen onze facility veel efficiënter inrichten dan met self storage units of losse boxen mogelijk is. Daardoor gaat er zo min mogelijk kostbare ruimte verloren. Daardoor kunnen we je meer service bieden, voor hetzelfde geld als bijvoorbeeld Shurgard Zaandam.
Bij self storage huur je een eigen opslagbox of een container. Je krijgt een eigen slot, en kunt je opslag dus wanneer je maar wilt bezoeken. Hiervoor hebben deze aanbieders veel verschillende vestigingen, verdeeld over het land. Vaak zitten die vestigingen – voor de bereikbaarheid – op dure locaties aan de snelweg, vlakbij grote steden.

 

Klaar voor de start?

We helpen je graag om verder te ontdekken welke opslag Zaandam het beste bij jouw behoefte past. In een paar klikken kun je het - heel gemakkelijk - zelf berekenen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Vind jouw ideale opslagpakket