Opslagruimte Maassluis, meer informatie

Opslagruimte Maasluis huren wordt simpel en overzichtelijk met Inbox Storage. Nooit meer een busje huren en je spullen naar een garagebox op een afgelegen industrieterrein stapelen. Gewoon vanuit de warmte van je woonkamer aangeven wat je wilt bewaren.

Onze regio voor opslag Maassluis

Opslagruimte Gorinchem valt binnen de opslag regio Rotterdam. Andere steden binnen deze regio zijn onder anderen:

Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Ouderkerk aan den IJssel.

Hoek van Holland en Schiedam (en alles daartussenin)

Alle steden rondom de Maas: Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse en Hoogvliet.

De Drechtsteden zoals Barendrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Dordrecht.

En natuurlijk Ridderkerk en Bergschenhoek.

Maar wij halen, bewaren en brengen opslagruimte overal in Nederland.

Self storage of SmartStorage?

Meubels opslaan? Verbouwen of verhuizen? Wij zijn de opslagruimte die tot aan je deur komt. Tijdens de opslagperiode heb jij altijd overzicht van je spullen in onze handige bewaar-app. Dat betekent echter ook dat je niet zelf je opslagruimte kunt bezoeken.

Net even anders dus dan bij andere aanbieders, zoals Shurgard of Allsafe. Moet je wekelijks bij je opslag zijn, bijvoorbeeld omdat je als ondernemer een opslagruimte zoekt voor je voorraden? Dan ben je waarschijnlijk beter op je plek bij één van die klassieke aanbieders. Maar in de meeste gevallen, zul je zien dat wij eigenlijk veel beter passen bij de manier waarop mensen hun opslagruimte in de praktijk gebruiken.

Het grote verschil tussen self storage en onze opslagruimte

Bij self storage huur je een eigen opslagbox of een container. Je krijgt een eigen slot, en kunt je opslag dus wanneer je maar wilt bezoeken. Hiervoor hebben deze aanbieders veel verschillende vestigingen, verdeeld over het land. Vaak zitten die vestigingen – voor de bereikbaarheid – op dure locaties aan de snelweg, vlakbij grote steden.

Wij komen de spullen bij mensen thuis halen, zodat zij niet zelf naar de opslaglocatie hoeven. Alles wordt tegenwoordig bij je deur afgeleverd. Eten, elektronica, vermaak: je bestelt het inmiddels allemaal online of via een app. Nu kan dat dus ook met opslagruimte.

We zijn dus niet gebonden aan dure, goed bereikbare locaties. Daarom kunnen we meer service aanbieden voor een concurrerende prijs.

Zo bespaar je tijd en geld: je hoeft geen busje of aanhanger te huren voor het vervoer van je spullen. Je hoeft niet zelf heen en weer te rijden of vrienden of familie te vragen om te komen helpen sjouwen. Jij zet de spullen klaar, wij halen ze op en jij kunt direct weer verder met je drukke leven.

Verzekering opslagruimte

Zolang je spullen verpakt zijn met het inpakmateriaal en volgens de instructies van Inbox Storage dan zijn ze tijdens het halen, brengen en 3 maanden bewaren verzekerd tot een maximale vervangingswaarde dekking van €5000,00. Na die periode wordt er maandelijks een bedrag van €2,50 per €1000 nieuwwaarde met een minimum van €10,00 aan je abonnement toegevoegd.

Gebruik je eigen inpakmateriaal, dan kunnen wij niet voor de kwaliteit hiervan instaan en is de verzekering niet inbegrepen. Je kunt er dan alsnog voor kiezen om je spullen voor €2,50 per €1000,- nieuwwaarde te verzekeren tegen vervangingswaarde.

Beveiliging opslagruimte

Onze opslagruimtes zijn voorzien van inbraak-, brand- en camerabeveiliging. Ook hebben andere huurders geen toegang tot de opslaglocatie. Alleen medewerkers van Inbox Storage kunnen hier binnenkomen, waardoor je spullen altijd veilig staan.

Daarnaast wordt de loods voortdurend gemonitord op temperatuur en luchtvochtigheid.

Over Maassluis

Ga je verbouwen naar of binnen, of verbouwen in Maassluis? Wend je dan eerst tot de gemeente.

Maassluis dankt haar naam aan de sluis in de zeewering tussen de Noordzee en Rotterdam. Aanvankelijk heette de daar gevestigde nederzetting Maeslandsluys, maar na bevrijding van de Spanjaarden in 1614 ging het verder onder de naam Maessluis.

De lange financiële afhankelijkheid van de visserij is nog altijd terug te zien in het Nationaal Sleepvaart Museum.

Beroemde inwoners van Maassluis:
• Bas van Toor (1935), de clown van het duo Bassie en Adriaan en Aad van Toor (1942), de acrobaat van hetzelfde duo (1976-2015), voorheen The Crocksons (1955-1980)