klanten vertellen 8,8

opslagruimte huren?

zoek een vestiging bij jou in de buurt
of bel met de klantenservice

De virtuele berging van SmartStorage: hoe werkt het?

Bij Inbox maken we het opslaan van je spullen overzichtelijk. Je zult nooit meer vergeten wat je in je opslag hebt staan. Wij halen je spullen op bij jou thuis, bewaren ze in onze warehouse, en brengen ze weer bij je terug zodra jij ze nodig hebt.

Wij bieden opslag in alle soorten en maten, zodat er altijd een opslag is dat past bij jouw situatie. Nog geen idee welke grootte je nodig hebt? Bereken dit dan zelf, of neem contact op voor een advies op maat.

huur opslag in

… en de omringende plaatsen: we rijden door heel Nederland

hoeveel ruimte heb je nodig?

Weet je nog niet precies hoeveel ruimte je nodig hebt? Wij denken graag met je mee. Zo voorkomen we dat je straks voor verrassingen komt te staan. Omdat wij niet in boxen denken, huur je bij ons nooit te veel of te weinig ruimte. Altijd precies de opslag die bij jou behoefte past.

Bereken het zelf via de calculator hieronder, of maak een telefonische afspraak met Jimmy voor vrijblijvend persoonlijk advies!

Welk abonnement heb je nodig?
Bereken het zelf

hoe kunnen wij je helpen?

opslagruimte zonder gedoe

Inbox is de bewaar-app voor je spullen. Het ideale alternatief voor die rommelkamer, zodat je daar wat leukers mee kunt doen.

Geen extra gedoe, gewoon ruimte voor verandering
Verbouwen, verhuizen, scheiding, samenwonen of rigoureus opruimen: Inbox leert haar klanten vaak kennen in tijden van verandering. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is extra gedoe. Daarom maken wij opslag eenvoudig, met advies op maat en het halen, bewaren en brengen van je spullen. Zo geregeld via de app!

hoeveel opslagruimte heb je nodig?

Je weet voor welke spullen je opslag zoekt, maar weet je ook hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt? Hoeveel kubieke meters wil je eigen opslaan? Bij Inbox heb je de keuze uit een aantal abonnementen, van extra small tot extra large. Onze ruimteadviseur helpt je graag met advies op maat. App ons een foto van de spullen die je op wilt slaan, of plan onderaan deze pagina een intake. Dat kan op locatie, maar indien gewenst ook via Facetime.

Door het persoonlijke advies krijg je altijd de juist opslagruimte en betaal je nooit voor meer ruimte dan je nodig hebt.

verzekering en beveiliging

verzekering tijdens de opslagperiode
Gebruik je inpakmateriaal en de instructies van Inbox? Dan kunnen wij instaan voor de kwaliteit, en zijn je spullen tijdens het halen, brengen en 3 maanden bewaren gratis verzekerd tot een maximale vervangingswaarde dekking van €5000,00. Na die periode wordt er maandelijks een bedrag van €2,50 per €1000 nieuwwaarde met een minimum van €10,00 aan je abonnement toegevoegd.

Gebruik je eigen inpakmateriaal, dan kunnen wij niet voor de kwaliteit hiervan instaan en is de verzekering niet inbegrepen. Je kunt er dan alsnog voor kiezen om je spullen voor €2,50 per €1000,- nieuwwaarde te verzekeren tegen vervangingswaarde.

beveiliging opslagruimte
Onze opslagruimtes zijn voorzien van inbraak-, brand- en camerabeveiliging. Ook hebben andere huurders geen toegang tot de opslaglocatie. Alleen medewerkers van Inbox kunnen hier binnenkomen, waardoor je spullen altijd veilig staan.

Daarnaast wordt de loods voortdurend gemonitord op temperatuur en luchtvochtigheid.

inpakken
We hebben een aantal tutorials gemaakt om je te helpen je spullen professioneel te verpakken. Die kun je vinden op advies pagina.

klanten vertellen

10
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
10
De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft

Kennisbank: alles over opslag

Tijdelijke opslag

Veel mensen hebben opslag tijdelijk nodig, bijvoorbeeld voor een verbouwing of verhuizing. Er zijn verschillende soorten oplossingen voor tijdelijke opslag van je inboedel.

tijdelijke opslag container

Je kunt ervoor kiezen om een tijdelijke opslag container voor de deur te laten plaatsen.

mobiele opslagruimte

Maar er zijn meer vormen van mobiele opslagruimte. Zo hebben wij er bij Inbox voor gekozen om dit niet te koppelen aan een vaste container, zodat je niet vast zit aan een bepaalde hoeveelheid ruimte.

kosten tijdelijke opslag inboedel

De kosten van tijdelijke opslag inboedel kunnen flink uiteen lopen. Vaak liggen de prijzen iets hoger dan bij self storage, maar omdat de prijs voor vervoer hierbij is inbegrepen, ben je meestal toch goedkoper uit.

Verhuis opslag

Binnen twee minuten weten welk abonnement je nodig hebt? Bereken het zelf Ik wil advies