wij halen, bewaren
en brengen je spullen

zoek een vestiging bij jou in de buurt
of bel met de klantenservice

hoe werkt het?

Bij Inbox Storage maken we het opslaan van je spullen overzichtelijk. Je zult nooit meer vergeten wat je in je opslagruimte hebt staan. Wij halen je spullen op bij jou thuis, bewaren ze in onze warehouse, en brengen ze weer bij je terug zodra jij ze nodig hebt.

Wij bieden verschillende opslagabonnementen, zodat er altijd een abonnement is dat past bij het aantal spullen die jij wilt opslaan. Nog geen idee welke grootte je nodig hebt? Bereken dit dan zelf met onze ruimtecalculator, of neem contact op met onze ruimteadviseur voor een advies op maat.

halen

bewaren

brengen

hoe werkt het?

Opslagruimte huren bij Inbox Storage

hoe werkt het?

opslagruimte zonder gedoe

Inbox Storage is de bewaar-app voor je spullen. Het ideale alternatief voor die rommelkamer, zodat je daar wat leukers mee kunt doen.

Geen extra gedoe, gewoon ruimte voor verandering
Verbouwen, verhuizen, scheiding, samenwonen of rigoureus opruimen: Inbox Storage leert haar klanten vaak kennen in tijden van verandering. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is extra gedoe. Daarom maken wij opslag eenvoudig, met advies op maat en het halen, bewaren en brengen van je spullen. Zo geregeld via de app!

hoeveel opslagruimte heb je nodig?

Je weet voor welke spullen je opslag zoekt, maar weet je ook hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt? Hoeveel kubieke meters wil je eigen opslaan? Bij Inbox heb je de keuze uit een aantal abonnementen, van extra small tot extra large. Onze ruimteadviseur helpt je graag met advies op maat. App ons een foto van de spullen die je op wilt slaan, of plan onderaan deze pagina een intake. Dat kan op locatie, maar indien gewenst ook via Facetime.

Door het persoonlijke advies krijg je altijd de juist opslagruimte en betaal je nooit voor meer ruimte dan je nodig hebt.

wij zijn actief in

… en de omringende plaatsen.

klanten vertellen

Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft
Weten welk abonnement je nodig hebt?
bereken het zelf
  • app-only opslagruimte
  • overzichtelijk
  • simpel