Opslagruimte in Rotterdam: ervaringsverhaal

We laten graag onze klanten aan het woord. Waarom kozen ze voor ons? Wat waren voor hen de afwegingen bij de keuze tussen de verschillende aanbieders van opslagruimte? In dit artikel: een Rotterdamse winkeleigenares die verlegen zat om een stukje extra ruimte voor haar spullen. Lees hier haar zoektocht naar een passende opslagruimte in Rotterdam.

Geloof het of niet. Maar, ik ga ruimte creëren.  Mijn ruimte … waarin niets of niemand me meer in de weg staat. Weg met die voorraad uit mijn eigen huis. Ben er nu echt helemaal klaar mee. Jarenlang heb ik mijn winkelvoorraad in huis gehad. Nu droom ik van die ene plek waar ruimte letterlijk een begrip kan zijn.  Daarom ga ik mijn opslagruimte dus huren in Rotterdam. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Opslagruimte in Rotterdam;daar ben ik van!

Opslagruimte huren in Rotterdam

Binnen de mogelijkheden zijn de perken even onbeperkt als daarbuiten, volgens Jules D.  Typisch Rotterdams. Geen gelul, geen gedoe, maar denken in mogelijkheden. Ook daar hou ik van.  En van een eerlijke prijs natuurlijk! Het liefst een beetje snel ook.

Mijn vrienden raadden me aan te googelen opopslagbox, inbox, selfstorage, opslag etc. Maar, wat zijn er veel aanbieders om uit te kiezen. Pfff. Ben bang dat ik door de bomen het bos niet meer ga zien. Ik zou natuurlijk ook nog kunnen overwegen om mijn voorraad onder te brengen bij familie/vrienden, boer Harms of het verhuisbedrijf. Maar nee, ik wil er ook per moment weer over kunnen beschikken en van niemand afhankelijk zijn. Dus, dit lijkt me geen goede keuze.

Aanbieders van opslagruimte in Rotterdam

Dan toch maar de diepte in en een keuze maken uit alle aanbieders van opslagruimte in Rotterdam. In en nabij Rotterdam zijn dit bijvoorbeeld:

  • Allsafe
  • Shurgard
  • Inbox Storage

 
Gelukkig weet ik wat ik wil en waarnaar ik zoek en doe dit het liefste online vanuit mijn luie stoel. Ze komen maar naar mij met hun advies. Kunnen ze meteen iets meenemen om het allemaal in te stoppen en het weg te sjouwen. Ik kan/ken dit allemaal niet alleen. Ze moeten me maar helpen. Of zou er daarvoor ook zo’n app’ie bestaan? Tenslotte ben ik wel bij de tijd! En gemak dient de mens, ja toch?

Opslagruimte huren in Rotterdam

Het soort opslagruimte dat ik zoek …

Ik ga voor mijn winkelvoorraad op zoek naar een veilige opslag van 12 m² voor een koopie. Waar ze niet vies zijn van het woord “tijdelijk” en flexibiliteit. Ik weet nl. nog niet hoe mijn toekomstplannen zich ontwikkelen. Wie weet heb ik binnenkort een ander winkelpand met meer ruimte voor het onderbrengen van mijn voorraad. Tijdelijke opslag heeft voor dit moment in ieder geval de voorkeur.

Om erachter te komen hoe mijn spullen verzekerd zijn zal ik mijn polis er even op namoeten slaan en me door de maatschappij laten informeren over eventuele verhoging van de verzekerde waarde indien nodig. Tussen ons gezegd heb ik  eerlijk gezegd niet zo veel zin ook hier weer achteraan te bellen. Heb liever een klip en klaar antwoord op al mijn vragen in één keer.

Spullen inpakken voor de opslag

Want, ik zit ook nog met het inpakken. Waar haal ik zo snel dozen vandaan. Misschien kunnen/kennen ze die ook wel leveren?  En heb toch helemaal geen zin  ommet die ellende te gaan sjouwen. Zoals je weet is mijn luie stoel mijn favoriete plekje. En stel, ze sjouwen die voorraad mijn huis uit en slaan het op, dan heb ik er totaal geen zicht meer op. En wat als ik ze nodig heb. Hoe werkt dat dan?

Met deze overwegingen kwam ik uiteindelijk terecht bij Inbox Storage. In tegenstelling tot de andere aanbieders halen zij je spullen bij je thuis op, zodat je zelf niet moeilijk met een bus hoef te gaan rijden. Hoef ik die luie stoel dus niet uit. En als ik inderdaad weer winkelruimte heb, dan komen ze het daar gewoon weer brengen. Ideaal.

Geen eigen box waar ik altijd bij kan,  dat niet, maar dat vangen ze mooi op met de app waarin je toch altijd je spullen kunt zien. Als je er altijd fysiek bij kunt is iemand als Shurgard geschikter, maar voor mij biedt Inbox de ideale oplossing.

Over de autheur: Tim Lommerse

Tim studeerde Nederlandse en specialiseerde zich tijdens zijn master in fantasy literatuur. Nu werkt hij als content manager voor Inbox Storage, en freelance voor DigiBach en WorldBuildingNL. Ooit hoopt hij door te breken met zijn magisch realistische romans.