wij halen, bewaren en brengen je motor

 

motorstalling huren in de Randstad

De dagen worden weer korter en natter. Oftewel: hoog tijd voor een motorstalling voor je trouwe ijzeren ros. Maar, rijd je hem daar zelf naartoe nadat je je motor netjes winterklaar hebt gemaakt? En als de motor netjes in de stalling staat, hoe kom je dan weer thuis? Zinloos gedoe! Daarom komen wij je motor gewoon bij jou thuis ophalen. En zijn de wegen weer ijs- en pekelvrij en begint het weer te kriebelen om te gaan toeren? Dan komen we hem gewoon weer bij je brengen. Gehaald, gestald, gebracht. Simpel!

reserveer nu een plek voor jouw motor!

tot eind oktober betaal je géén opstartkosten

Tot het einde van de maand betaal je nu eenmalig geen opstartkosten voor de huur van jouw plek in de motorstalling. Je betaalt dan alléén de vaste huur van €35,- per maand. Het halen en brengen van je motor is dan dus gratis. De minimale huurperiode bedraagt drie maanden, daarna is de motorstalling per maand opzegbaar.

Meer weten? Scroll verder naar beneden voor meer informatie over de voordelen van een motorstalling bij Inbox Storage:

  • geen gedoe
  • geen vreemden bij je motor
  • wel een professionele motorstalling

Of stel je vraag via het formulier bovenaan deze pagina!

De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft
Enthousiast geholpen met een positief en goed gevoel naar huis, met een stallingsplaats voor mijn Quad.
Antoinette, Gouda
Klantvriendelijkheid en bereikbaarheid is top.
Tina, Voorburg

motorstalling huren zonder gedoe

Zal je net zien. Heb je net je hele motor winterklaar gemaakt, keurig opgepoetst en blinkend. Alleen nog “even” naar de motorstalling rijden. En uitgerekend dan besluiten de weergoden dat het weer eens tijd is voor een oer-Hollandse plensbui. Daar gaat al je harde werk!

Daarom komen wij je motor bij jou thuis ophalen. Zodat hij nadat je hem helemaal hebt nagelopen, zelf geen meter meer hoeft te rijden.

teruggebracht waar en wanneer het jou uitkomt

Tijdens de gure wintermaanden staat je motor veilig in onze stalling. En laten de krokussen zich weer zien en kun je niet wachten om in de lentezon op weg te gaan? Dan komen we hem gewoon weer terugbrengen. Via je persoonlijke account geef je heel eenvoudig aan waar en wanneer je je motor weer nodig hebt.

geen vreemden bij je motor

Alleen de beheerder van de motorstalling heeft toegang tot de ruimte waar jouw motor staat. Er komen dus geen onbekenden binnen, die misschien niet zo zuinig met hun motor zijn als jij met die van jou.

De beheerder controleert meerdere keren per dag de stalling en het pand eromheen. Zo kun je er van op aan dat jouw motor onder optimale omstandigheden staat te overwinteren.

de stalling

Het spreekt natuurlijk voor zich, maar onze motorstalling wordt 24/7 maximaal beveiligd. Activiteiten in en rondom het pand worden geregistreerd met:

  • inbraakbeveiliging
  • camerabeveiliging
  • toegangscontrolesysteem en
  • brandmeldingsysteem