motorstalling huren?

motorstalling huren in Gouda

 

Je motor het hele jaar veilig in de stalling totdat het mooi weer is. Dan brengen we hem bij je thuis. Dan hoef jij alleen je rit nog maar te plannen!

Zuinig op je motor? Huur een motorstalling!  Kies voor 365 dagen GRATIS toegang, stroompunt voor druppellader en gratis beveiligd parkeren. Ideaal als je schuur of garage te klein is of niet goed te beveiligen is. Stal je motor super veilig in de motorstalling van Inbox Storage! Neem direct contact op en kom kijken voor uw plekje.

Motorstalling huren

Huur al vanaf EUR 40,00 per maand. Kies voor een superbeveiligde en goedkope motorstalling! Geen idee hoe lang je de motor wil stallen? Geen punt! De huur wordt telkens met 1 maand verlengd en de opzegtermijn is 16 dagen. Kies voor een privé opslagruimte of deel een ruimte met een select aantal (bekende) motorrijders. Neem contact op voor meer info.

365 dagen GRATIS toegang

Een lange rit willen maken op zondagmiddag? Je beste vriend ’s avonds je nieuwe motor laten zien? Met de motorclub erop uit met Pinksteren? Geen punt! Je kan bij Inbox gratis beveiligd parkeren en je hebt 365 dagen GRATIS toegang tot je motor.

Stroompunt voor druppellader

Eindelijk een mooie rij-dag? Zorg dat je accu in topconditie is en huur een extra aansluiting voor je druppellader. Geef jezelf de zekerheid van een startende motor of om je accu schadevrij de winterperiode door te laten komen! Bij Inbox Storage huurt u al voor EUR 5,00 p. 4 weken een aansluiting voor uw druppellader. Neem snel contact op voor meer informatie.

Gratis beveiligd parkeren

Kom met uw auto naar uw motorstalling en parkeer deze GRATIS nabij ons pand. Bij Inbox Storage is de motorstalling en zijn de parkeerplaatsen rondom het pand 24/7 maximaal beveiligd. Activiteiten in en rondom de motorstalling worden 24/7 geregistreerd met:

  • inbraakbeveiliging
  • camerabeveiliging
  • toegangscontrolesysteem en
  • brandmeldbeveiliging

Het Inbox Storage team doet de rest! Rik en Nico controleren dagelijks de motorstalling en de ruimten eromheen.

Een motorstalling bij Inbox Storage staat dus voor super veilig, 365 dagen GRATIS toegang, uw auto gratis beveiligd parkeren en een stroompunt voor druppellader. Geen zorgen meer over de veiligheid van uw motor? Huur dan bij Inbox Storage!