wij halen, bewaren en brengen je motor

 

motorstalling huren in de Randstad

De dagen worden weer korter en natter. Oftewel: hoog tijd voor een motorstalling voor je trouwe ijzeren ros. Maar, rijd je hem daar zelf naartoe nadat je je motor netjes winterklaar hebt gemaakt? En als de motor netjes in de stalling staat, hoe kom je dan weer thuis? Zinloos gedoe! Daarom komen wij je motor gewoon bij jou thuis ophalen. En zijn de wegen weer ijs- en pekelvrij en begint het weer te kriebelen om te gaan toeren? Dan komen we hem gewoon weer bij je brengen. Gehaald, gestald, gebracht. Simpel!

zo werkt het

 • Wij komen bij je voorrijden met onze citytruck

 

 • Jij zet je motor zelf vast op een unit. Als je wilt kun je een zegel plaatsen zodat je zeker weet dat je motor de unit niet verlaten heeft

 

 • Wij vervoeren de motor in de truck naar onze stalling

 

 • De stalling is optimaal beveiligd en alleen de beheerder heeft toegang. Geen andere huurders bij je motor dus

 

 • We komen de motor terugbrengen en jij haalt hem zelf weer van de unit

motorstalling-inbox-storage

reserveer nu een plek voor jouw motor!

bij langere stallingsperiode géén opstartkosten

Stal je je motor voor een langere periode – bijvoorbeeld voor de herfst en winter – dan is het halen en brengen naar de motorstalling inbegrepen. Je betaalt dan alléén de vaste huur van €35,- per maand. Het halen en brengen van je motor is dan dus gratis. Wil je korter huren? Dat kan natuurlijk ook! Je betaalt dan 35 euro per haal- en brengafspraak..

Meer weten? Scroll verder naar beneden voor meer informatie over de voordelen van een motorstalling bij Inbox Storage:

 • geen gedoe
 • geen vreemden bij je motor
 • wel een professionele motorstalling

Of stel je vraag via het formulier bovenaan deze pagina!

10
De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft
9,0
Enthousiast geholpen met een positief en goed gevoel naar huis, met een stallingsplaats voor mijn Quad.
Antoinette, Gouda
10,0
Klantvriendelijkheid en bereikbaarheid is top.
Tina, Voorburg

motorstalling huren zonder gedoe

Zal je net zien. Heb je net je hele motor winterklaar gemaakt, keurig opgepoetst en blinkend. Alleen nog “even” naar de motorstalling rijden. En uitgerekend dan besluiten de weergoden dat het weer eens tijd is voor een oer-Hollandse plensbui. Daar gaat al je harde werk!

Daarom komen wij je motor bij jou thuis ophalen. Zodat hij nadat je hem helemaal hebt nagelopen, zelf geen meter meer hoeft te rijden.

teruggebracht waar en wanneer het jou uitkomt

Tijdens de gure wintermaanden staat je motor veilig in onze stalling. En laten de krokussen zich weer zien en kun je niet wachten om in de lentezon op weg te gaan? Dan komen we hem gewoon weer terugbrengen. Via je persoonlijke account geef je heel eenvoudig aan waar en wanneer je je motor weer nodig hebt.

geen vreemden bij je motor

Alleen de beheerder van de motorstalling heeft toegang tot de ruimte waar jouw motor staat. Er komen dus geen onbekenden binnen, die misschien niet zo zuinig met hun motor zijn als jij met die van jou.

De beheerder controleert meerdere keren per dag de stalling en het pand eromheen. Zo kun je er van op aan dat jouw motor onder optimale omstandigheden staat te overwinteren.

de stalling

Het spreekt natuurlijk voor zich, maar onze motorstalling wordt 24/7 maximaal beveiligd. Activiteiten in en rondom het pand worden geregistreerd met:

 • inbraakbeveiliging
 • camerabeveiliging
 • toegangscontrolesysteem en
 • brandmeldingsysteem

 

 

Binnen twee minuten weten welk abonnement je nodig hebt? Bereken het zelf Ik wil advies