Je bent hier: Advies | Je spullen opslaan bij Inbox | Haalafspraak voorbereiden

Je haalafspraak voorbereiden

Je hebt een abonnement bij ons afgesloten en onze chauffeur komt je spullen binnenkort bij jou thuis ophalen. Hoe kan je dit nu het beste voorbereiden? Hierbij delen wij een aantal tips om je haalafspraak zo soepel mogelijk te laten verlopen!

1. Pak je spullen goed in

Deze tip spreekt misschien voor zich, maar het komt vaak genoeg voor dat een stoel of tafel niet goed is ingepakt en dat deze daardoor lastig te vervoeren is. Bekijk onze inpaktips om je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden.

2. Breng al je spullen naar de begane grond

Om de haalafspraken zo efficiënt en snel mogelijk te laten verlopen hebben wij graag dat alle spullen op de begane grond staan – liefst al buiten. Op deze manier kunnen ze meteen in de truck worden geladen zodra de chauffeur op afgesproken tijdstip voor de deur staat.

3. Zorg voor genoeg sjouwhulp

Onze chauffeur staat op de klep van de truck klaar om je spullen in te laden, maar voor het tilwerk is het handig om van tevoren genoeg sjouwhulp in te schakelen.

4. Plan extra laadtijd in als je denkt dit nodig te hebben

De haalafspraak duurt 15 minuten. In het geval dat je denkt meer tijd nodig te hebben dan dit, dan is het verstandig om dit van tevoren vast in te plannen. Zo kom jij of onze chauffeur nooit voor vervelende verrassingen te staan.

5. Zorg dat je (op tijd) thuis bent voor je haalafspraak

We moeten de 15 minuten die standaard staan voor een haalafspraak strikt aanhouden, omdat onze chauffeur een strakke planning heeft. In het geval dat je te laat bent, wacht onze chauffeur deze 15 minuten wel en kom je binnen die 15 minuten thuis, dan kunnen de spullen alsnog worden ingeladen. Zodra de 15 minuten worden overschreden, moeten we €15,- per kwartier uitloop rekenen. Kom je niet opdagen, dan kost dit je een credit.

Zo lang je deze tips volgt bij het voorbereiden van je haalafspraak, zal het allemaal soepel verlopen. Neem vooral contact met ons op in het geval dat er nog iets onduidelijk is.