Vervoer bank: zo verpak je hem optimaal voor verhuizing

Je bent hier: Advies | Inpakken | Bank vervoeren

Inbox leert haar klanten kennen in tijden van verandering. En juist in die tijden van verandering, bijvoorbeeld een verhuizing of verbouwing, ontbreekt het je soms aan overzicht. Wij realiseren ons dat je in dergelijke tijden al aan heel veel moet denken maar je nergens druk over wilt maken. Daarom nemen wij je de zorg uit handen voor spullen die (tijdelijk) in de weg staan. Wij komen ze halen en bewaren ze voor je, zodat jij ze even kunt vergeten. Totdat je ze weer nodig hebt, want dan komen we het gewoon weer bij je brengen. In deze vervoer bank tutorial laten we je zien hoe je een bank optimaal beschermd voor verhuizing of opslag.

Vervoer bank? Verzorgd, verzekerd en verpakt in de opslagruimte

Om je te helpen de spullen optimaal te verpakken voor hun verblijf in onze opslagruimte hebben we een reeks filmpjes gemaakt die laten zien hoe je de door ons aanbevolen inpakmaterialen gebruikt. In deze tutorial laten we je zien hoe je een bank optimaal verpakt zodat hij zijn tijd in de opslagruimte fris en fruitig doorstaat.

Nog eens rustig de aanwijzingen nalezen zonder het hele filmpje opnieuw te bekijken? Onder de video vind je een transcript.

Meer inpak- en verhuistips

Ga je binnenkort verhuizen? Lees dan ook eens onze 21 verhuis- en inpaktips.

Bekijk ook eens onze andere inpaktips en tutorials, zodat je straks niet voor verrassingen komt te staan en goed voorbereid je verhuizing in gaat.

Kijk voor de andere instructievideo’s ook op ons Youtube kanaal. Bij gebruik van ons materiaal en onze instructies zijn je spullen bij ons direct verzekerd tijdens de opslag periode.

Video Transcript

Bij Inbox maken we verandering eenvoudig. We halen, bewaren en brengen je spullen, zonder dat je daar zelf de deur voor uit hoeft. Ik ben Rik, en ik ga je in deze tutorials helpen met het optimaal verpakken van je spullen.

Door je bank goed te beschermen, voorkom je dat deze stoffig of vies wordt. Of dat een hoek van de bank je muren beschadigd. Daarvoor gebruiken we deze meubelhoes. Vouw de meubelhoes helemaal uit, trek hem over de bank heen. Tape hem aan de onderzijde op een aantal punten aan elkaar vast zodat de meubelhoes strak om de bank zit. En dan houd je ruimte over voor ventilatie. Bestaat je bank uit meerdere delen, zoals deze, gebruik je gewoon één hoes per deel.

Bedankt voor het kijken. Volg ons voor de nieuwste inpak- en opruimtips. Heb je vragen, opmerkingen, of wil je dat we iets anders inpakken? Laat het ons even weten in de comments.

Bank vervoeren? Zo pak je hem goed in