Je bent hier: Advies | Inpakken | Kast vervoeren

Bij Inbox maken we verandering eenvoudig. We halen, bewaren en brengen je spullen, zonder dat je daar zelf de deur voor uit hoeft. Met deze serie inpaktips en video’s, helpen we je om je spullen optimaal te verpakken. Dan weet je zeker dat ze goed de opslagruimte, of verhuiswagen ingaan. In deze tutorial laten we je zien hoe je dat aanpakt met je kasten. Je kast vervoeren lijkt een routineklusje, maar juist daarom ontstaat er snel stootschade. Dat wil je natuurlijk niet! Een beetje een open deur om in te trappen, maar dat is nou precies wat we verder willen voorkomen met deze tutorial.

Kast vervoeren? Pak hem in!

Een kast verhuizen lijkt heel eenvoudig, maar er zijn een paar dingen om rekening mee te houden. In onderstaande video zetten we die voor je op een rijtje. Weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Wat denk je van het ophalen van die kast, tijdelijk opslaan en na de verhuizing weer terugbrengen? Scheelt een hoop gesjouw op de verhuisdag zelf.

Als je nu weinig kastruimte hebt in je nieuwe woning heb je misschien iets aan deze handige IKEA hacks voor extra bergruimte.

Bekijk ook eens onze andere inpaktips en tutorials, zodat je straks niet voor verrassingen komt te staan en goed voorbereid je verhuizing in gaat.

Video transcript

Bij Inbox maken we verandering eenvoudig. We halen, bewaren en brengen je spullen, zonder dat je daar zelf de deur voor uit hoeft. Ik ben Rik, en ik ga je in deze tutorials helpen met het optimaal verpakken van je spullen.

Het verpakken van een kastje lijkt zo eenvoudig. Maar toch zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Zorg er allereerst voor dat het kastje leeg is. Leg een opslagdeken over de kast, zodat de hoeken zijn beschermd tegen stoten. Daarmee bescherm je ook meteen je muren tegen strepen en deuken. Gebruik wikkelfolie om de deken op zijn plaats te houden en ervoor te zorgen dat de lades gesloten blijven.

Bedankt voor het kijken. Volg ons voor de nieuwste inpak- en opruimtips. Heb je vragen, opmerkingen, of wil je dat we iets anders inpakken? Laat het ons even weten in de comments.

Kast vervoeren en inpakken

Poppetje gezien, kastje weg