Boeken inpakken: zo til je je geen breuk aan die bladzijden

Je bent hier: Advies | Inpakken | Boeken inpakken

Boeken inpakken | Til je geen breuk aan die pagina's

Bij Inbox Storage leren we onze klanten kennen in tijden van verandering. Juist tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing kun je wel wat extra overzicht gebruiken. Daarom nemen we je niet alleen alle zorg rond het tijdelijk opslaan van je spullen uit handen, maar geven we je ook stap voor stap tips om je spullen zo goed mogelijk te verpakken. Zodat ze straks ook weer heel en schoon de opslag of verhuiswagen uit komen. En bij deze boeken inpakken tutorial laten we je zien hoe je ook je eigen rug heel houdt.

Boeken inpakken

Je boeken bewaren in de bewaar-app opslagruimte van Inbox

Puilt je boekenkast uit, of heb je zoveel boeken dat er straks in de verhuiswagen geen ruimte meer is voor je bank? Je kunt natuurlijk beginnen met je boekenkast opruimen, om de hoeveelheid terug te dringen. Blijf je daarna nog steeds met teveel titels zitten waar je geen afscheid van kunt nemen? Sla je boeken dan digitaal top, net zoals je e-books! Met de Inbox Storage bewaar-app voor je spullen huur je online heel eenvoudig opslagruimte, en je spullen worden gewoon opgehaald en weer teruggebracht. Zelfs als je maar één boekendoos weer nodig hebt!

Boeken inpakken: prop je verhuisdoos niet doelloos vol

Bij het inpakken van je boeken, is het vooral van belang om ervoor te zorgen dat je de dozen niet te vol doet. Hoe je de ruimte in de verhuisdoos zo efficiënt mogelijk kunt benutten, laten we je zien in onderstaande tutorial. Liever lezen, als de boekenwurm die je bent? Onderaan deze pagina vind je de uitgeschreven versie van de video.

Bekijk ook eens onze andere inpaktips en tutorials, of de verhuistips, zodat je straks niet voor verrassingen komt te staan en goed voorbereid je verhuizing in gaat.

Transcript video

Bij Inbox maken we verandering eenvoudig. We halen, bewaren en brengen je spullen, zonder dat je daar zelf de deur voor uit hoeft. Ik ben Rik, en ik ga je in deze tutorials helpen met het optimaal verpakken van je spullen.

Voordat je gaat beginnen met het inpakken van je boeken, selecteer je eerst welke boeken je wilt bewaren, en welke je wilt weggooien. Check daarvoor ook onze blog. De boeken die uit de kast komen selecteer je vervolgens eerst op grootte. Alle boeken van hetzelfde formaat doe je aan de onderkant van de doos. Daarmee creëer je een bodem van boeken die allemaal ongeveer even groot zijn. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de doos niet te vol doet met boeken want anders wordt hij ontilbaar. Dus nu heb ik een bodem vol met boeken en die vul ik op met bijvoorbeeld een kussen, waardoor ik een doos heb die optimaal is voor vervoeren en bewaren.

Bedankt voor het kijken. Volg ons voor de nieuwste inpak- en opruimtips. Heb je vragen, opmerkingen, of wil je dat we iets anders inpakken? Laat het ons even weten in de comments.