Beeldschermen en tv vervoeren. Zo houd je ze heel

Je bent hier: Advies | Inpakken | Beeldscherm vervoeren

Niets zo lekker na een geslaagde verhuizing als even ontspannen voor de tv hangen, of de dag afsluiten met je favoriete game. Het laatste waar je op zit te wachten, is dat je beeldschermen met een flinke barst of dode pixels in je nieuwe huis aankomen.

Juist voor dit soort kwetsbare eigendommen, is de Inbox bewaar-app voor je spullen ideaal. Wij halen alles bij je oude adres op, bewaren je spullen tijdens de verhuizing in onze opslagruimte en brengen terug bij je nieuwe woning. Dan staan je kwetsbare spullen veilig tijdens de verhuizing.

In deze reeks inpaktips en tutorials laten we je zien hoe je je spullen optimaal beschermt. In deze tutorial laten we je zien hoe je hem zelf optimaal kunt verpakken, zodat je tv vervoeren niet eindigt in een versplinterd beeld van de werkelijkheid.

TV vervoeren en beeldschermen verpakken

Bij een verhuizing heb je niet alleen te maken met de abonnementen op internet en tv, maar ook met de schermen waar je dat op ontvangt. Om ervoor te zorgen dat je je favoriete programma’s ook straks zonder onderbreking (pun intended) kunt bekijken, laten we je in de video zien hoe je je tv en andere beeldschermen goed verpakt en beschermt.

Ben je niet per se visueel ingesteld, maar wil je wel je beeldscherm heelhuids vervoeren? Onderaan de pagina kun je het transcript van de video lezen.

Wist je dat je van sitcoms nog het nodige kunt leren op het gebied van ruimtelijk inrichten? Handig, om de spullen die je verhuizing straks allemaal glansrijk en breukloos hebben doorstaan efficiënt op te kunnen ruimen.

Bekijk ook eens onze andere inpaktips en tutorials, zodat je straks niet voor verrassingen komt te staan en goed voorbereid je verhuizing in gaat.

TV of beeldscherm vervoeren: best practices

1. Zorg voor een goede bescherming met verhuisdekens en/of oude lappen, ingewikkeld met wikkelfolie

2. Gebruik als het even kan de oude verpakkingen opnieuw: daar zaten ze niet voor niets in toen ze bij de fabrikant vandaan kwamen!

3. Kijk uit met schokken: rol liever niet met een karretje over een hobbelige weg, dat kan de interne elektronica al beschadigen. Beter tillen dan verrijden op een hondje of steekkar dus!

Beeldscherm of televisie vervoeren

Video transcript

Bij Inbox maken we verandering eenvoudig. We halen, bewaren en brengen je spullen, zonder dat je daar zelf de deur voor uit hoeft. Ik ben Rik, en ik ga je in deze tutorials helpen met het optimaal verpakken van je spullen.

Je beeldschermen zijn natuurlijk hartstikke kwetsbaar tijdens een verhuizing. Daarom is het belangrijk dat je ze goed beschermt. Het beste is als je de oude verpakkingen nog hebt. Heb je die mazzel niet? Dan kun je op deze manier je beeldschermen alsnog optimaal verpakken. Wij adviseren het gebruik van een opslagdeken. Maar heb je die niet, dan kun je ook noppenfolie gebruiken. De deken vouw je om het beeldscherm. Gebruik wikkelfolie om de deken op zijn plaats te houden.

Bedankt voor het kijken. Volg ons voor de nieuwste inpak- en opruimtips. Heb je vragen, opmerkingen, of wil je dat we iets anders inpakken? Laat het ons even weten in de comments.

Je beeldscherm verpakken doe je zo