wij halen, bewaren
en brengen je spullen

zoek een vestiging bij jou in de buurt
of bel met de klantenservice

hoe werkt het?

Bij Inbox Storage maken we het opslaan van je spullen overzichtelijk. Simpel en eenvoudig, zonder dat je er zelf de deur voor uit hoeft. Die ski’s en kerstspullen die je maar af en toe nodig hebt, die bewaren wij wel voor je!

halen en brengen

Huren bij Inbox Storage betekent nooit meer nadenken over het vervoeren van je spullen naar de opslag: wij halen de spullen bij je thuis op en brengen ze weer bij je terug wanneer je ze nodig hebt.

de cloud voor de spullen

Alles regel je simpel en snel in onze Inbox-app, waar je 24/7 een overzicht hebt van je opgeslagen spullen. We bieden verschillende, flexibele opslagabonnementen, zodat je altijd de opslagruimte hebt die bij jou past. Opslagruimte 2.0 noemen we dat: de cloud voor je spullen!

halen

wij komen naar jou toe

bewaren

eenvoudig via de inbox-app

brengen

doen wij wanneer het jou uitkomt

hoe werkt het?

Opslagruimte huren bij Inbox Storage

hoe werkt het?
  • wat doen wij?
    Inbox Storage maakt opslagruimte huren simpel en overzichtelijk. Voor het bewaren van spullen in een opslagruimte hoef je als klant van Inbox Storage je deur niet meer uit. Wij halen het bij je thuis op en brengen het weer bij je terug wanneer jij het weer nodig hebt. Allemaal geregeld via de app.
  • hoe doen wij dat?
    Wij richten ons pakhuis efficiƫnt in, waardoor er geen kostbare ruimte verloren gaat zoals bij standaard self storage units het geval is. Zo kunnen we meer service leveren en je spullen komen halen, tegen vergelijkbare kosten als aanbieders van self storage. Dat scheelt jou weer kostbare tijd en benzine. Bovendien is het huren van een busje ook bepaald niet gratis. Bij ons ben je vaak goedkoper uit, met meer service!
  • wie zijn wij?
    Inbox Storage is opgericht in 2006 en is sindsdien uitgegroeid tot een grote aanbieder van traditionele self storage. Ons kleine maar professionele team staat samen voor meer dan 60 jaar relevante ervaring en heeft er afgelopen jaar voor gezorgd dat wij de overstap konden maken naar een nieuwe vorm van opslagruimte aanbieden. Lees meer over ons team op de Over Ons pagina.
app-only opslagruimte
simpel
overzichtelijk
welk abonnement heb je nodig?
bereken het zelf
De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft

klanten vertellen

Ik ben zeer positief over de vriendelijkheid, duidelijkheid en klantgerichtheid van Jimmy; vanaf het moment dat ik een ruimte wilde huren tot het moment dat ik de opslag weer leeg opleverde is hij voorkomend en zeer hulpvaardig geweest. Hij is oprecht een visitekaart voor uw bedrijf!
Nuria, Gouda
Kon snel een afspraak maken. Meubels konden binnen paar dagen opgehaald worden. Kreeg advies over hoe de meubels beschermd konden worden. De meubels zijn niet beschadigd geraakt tijdens het halen, terug brengen en opslag. Goed via Whatsapp te communiceren. Ik ben goed geholpen met alles. Klantvriendelijk.
Jasper, Den Haag