Leuker kunnen we het best maken. En makkelijker. Hoe we dat doen?

Opslagruimte huren met het gemak van vandaag

Waar self-storage stopt, gaan wij verder. Wij halen je spullen op en bezorgen ze weer thuis. Ook als je één doos nodig hebt. Ook op een ander adres. Zo hoef jij nooit meer een opslaglocatie te bezoeken. Net als al het andere in het leven, boek je ons gewoon via je tablet of smartphone.

De beloftes van Inbox

Halen en brengen

Wij halen zo’n beetje alles op en brengen het naar onze opslag. Jij hoeft dus geen duur busje te huren en heen en weer te rijden. Heb je iets nodig? Plan een brengafspraak en het wordt gratis bij je thuisbezorgd.

Full-service opslag

Wil je dat we je alles uit handen nemen? Ook dat kan. Sjouwhulp en inpakhulp is los bij te boeken. Vrienden en familie inschakelen kan ook: jij beslist de hoeveelheid service. Zo stel je zelf jouw ideale pakket samen.

Betaal alleen voor wat je gebruikt

Doordat wij onze warehouse efficiënt kunnen indelen betaal je nooit voor loze ruimte die je eigenlijk niet gebruikt. Zo bespaar je op je m³’s en dus ook op je maandelijkse kosten.

mobiele opslag

Overzicht over je spullen

Met de Inbox app hou jij altijd overzicht over je spullen en plan je gemakkelijk je haal- en brengafspraken. Zo zijn je spullen altijd binnen handbereik.

5 sterren service

Wij gaan altijd voor 5-sterren klanttevredenheid. Ons customer succes team staat in het hele proces voor je klaar. Van inpaktips tot antwoord op al je vragen.

Veilig en verzorgd

Brand- en inbraakpreventie, temperatuurregeling en luchtvochtigheidscontroles. Dat vinden we niet meer dan normaal. Ook de grootste risicofactor van self storage – je medehuurders – hebben wij weggenomen. Alleen geaccrediteerd personeel van Inbox heeft toegang tot de opslag. Daarnaast bieden we verschillende verzekeringsopties.