10 halloweenkostuum ideeën van (verhuis-)dozen 

Eind oktober is het weer zover: Halloween. Het feest van jezelf zo eng mogelijk verkleden en pompoenen verminken tot de meest afgrijselijke gedrochten. Hoewel Halloween in Nederland (nog) niet zo groots gevierd wordt als in Amerika, is het voor veel mensen toch een reden om hun verkleedkleding weer uit de opslagruimte te halen. Maar je eigen halloween kostuum maken is natuurlijk nog leuker. Meer dan een verhuisdoos heb je daar niet voor nodig.

Na het samenstellen van het onderstaande lijstje weten wij in ieder geval hoe we gaan “trick or treaten” deze Halloween! De bedrijfskleding wordt tijdelijk veranderd naar een keuze uit één van deze ideeën voor een Halloween kostuum maken van verhuisdozen.

1) What’s in the box? WHAT’S IN THE BOX?! Maak de blits met jezelf in een doos, gedragen door jezelf. Zoals ze dat noemen: Een echte mindfuck. Aanrader voor mensen die vaak te horen krijgen “als je hoofd toch niet vast zat...”

Halloween kostuum om je hoofd erbij te houden

Bron

2) Deze vraagt misschien wat meer knutselwerk, maar dan heb je ook wat. Met wat doorzichtig folie en een stanleymes maak je ramen aan de zijkant van je verhuisdoos. Daarna is het een kwestie van je grijpmachine naar eigen inzicht mooi maken, oude knuffels erin, en klaar! Bijkomend voordeel: als je het mooi genoeg maakt, kun je dit kostuum ook na Halloween blijven gebruiken als sfeervolle opslagruimte voor je oude knuffelbeesten.

Halloween kostuum grijpmachine

Bron

3) Of ga dit jaar eens niet als sexy verpleegster of dokter, maar als sexy röntgenapparaat.Dat is weer eens een heel andere vorm van een kostuum dat veel blootgeeft.

Halloween kostuum idee

Bron

4) Niet dat je met een verhuisdoos als kostuum niet voor sexy kunt gaan natuurlijk. De suggestie van bloot is namelijk ook heel spannend, zoals deze uitbeelding van elke douchescène uit De Sims. En geen zorgen, deze blur is bestand tegen cheatcodes...

Halloween kostuum Sims

Bron

5) Of ga voor deze retro look: een iPhone met aansluiting voor je oortjes. Alle bezitters van de nieuwe iPhone 7 zullen met jaloezie naar dat gaatje op je schouder kijken. Draag er een echte iPod onder en je bent nog een wandelende partystarter ook.

Halloween kostuum idee: Ipod

Bron

6) Het is nog niet helemaal duidelijk of dit een foto is van iemand die zich klaarmaakt voor Halloween, of dat het gaat om een gelekte foto van de set van de nieuwe Transformers film. Hoe dan ook, van een verhuisdoos maak je dus supersimpel een geweldig Optimus Prime pak.

Halloween kostuum maken? Optimus prime pak!

7) Meer dan twee verschillende kleuren spuitbussen en iets ronds om de stippen af te plakken heb je voor dit Halloween kostuum niet nodig. Wel uit de buurt blijven van dronken mensen. Voor je het weet wordt er met je gegooid en ben je onderdeel van illegale gokpraktijken.

Halloween kostuum inspiratie: brutale dobbelsteen

8) Wil je graag samen met je geliefde een kostuum delen deze Halloween? Als jullie fan zijn van Star Wars veroveren jullie het feest met deze AT-AT Walker. Gaten voor je armen en hoofd, kleiner doosje met wat radartjes voorop, en zwarte kleding met zilverkleurige beplaksels en je bent klaar. Do or do not, there is no try, want dit is super simpel. Het oogt weliswaar een beetje krap, maar wij hebben in geval van nood nog wat extra tips voor het samenleven in een kleine ruimte.

Halloween kostuum honden

Bron

9) Leuk idee voor de alleenstaande vaders deze Halloween. Leer jezelf goochelen, verkleed je kind als harten twee en tover hem tevoorschijn nadat je een charmante dame haar kaart hebt laten kiezen. Gegarandeerd dat je ook haar hart ermee verovert.

Halloween kostuum voor hartenbrekers

Bron

10) Wij weten in ieder geval hoe bij Inbox verkleed gaan. Nog niet iedereen is het er hier mee eens, maar dit groepskostuum leek ons wel wat!

Halloween kostuum tetris

Bron

We hopen dat je geïnspireerd bent geraakt. Vergeet vooral niet je eigen waanzinnige creatie voor deze Halloween met ons te delen.

Meer lezen over slimme manier voor het opruimen van je woning of extra opslagruimte scheppen?

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste interieurtips en -tricks? Vergeet je dan niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Over de autheur: Tim Lommerse

Tim studeerde Nederlandse en specialiseerde zich tijdens zijn master in fantasy literatuur. Nu werkt hij als content manager voor Inbox Storage, en freelance voor DigiBach en WorldBuildingNL. Ooit hoopt hij door te breken met zijn magisch realistische romans.