Heb jij ruimte in je pen?

Weet jij alles van de nieuwste trends op woongebied en wil je hier graag over gastbloggen? Of van onderwerpen als minimalistisch wonen, hoe je het maximale uit je woning haalt of slim opruimen en organisen? Heb je een bijzonder verhuis- of verbouwverhaal dat je met de wereld wilt delen? Heb je ook nog een beetje ruimte in je pen (en je agenda) om het op papier te zetten? Dan zoeken we jou!

Met onze blog willen we mensen inspireren op het gebied van ruimte. En ruimte is breed! Dus of je nu wilt schrijven over idee├źn hoe je je woonruimte kunt inrichten, of hoe je ruimte in je hoofd vrijmaakt met meditatie oefeningen: wij staan ervoor open.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar onze contentmanager: tim@www.inboxstorage.eu Vertel kort wie je bent, waarom je graag voor ons zou willen schrijven en wat de onderwerpen zijn die je zou willen behandelen.

Gastbloggen is leuk en aardig, maar... What's in it for you?

Op het moment hebben we helaas geen ruimte in ons blogbudget om je te betalen voor de aangeleverde stukken. Bevalt je schrijfstijl? Dan ben je natuurlijk de eerste die ervan profiteert wanneer dat verandert.

Wat we je wel nu kunnen bieden, is in elk artikel dat je schrijft de ruimte voor een link naar je eigen pagina om je te helpen bij je linkbuilding. Daarnaast krijg je een auteursbox waarin ook een link naar jouw website kan worden opgenomen. Zo scoor je dus met elk artikel minimaal twee backlinks vanaf ons domein (DA 28)

Tot snel?