Packing tips

You are here: Advice | Packing tips

 
Het goed inpakken van je spullen kan best lastig zijn. Terwijl het juist zo belangrijk is om te zorgen dat ze schoon, heel en mooi blijven. Zeker wanneer je gaat verhuizen is het professioneel inpakken van je spullen de beste voorbereiding die je kan hebben. We helpen onze klanten hier graag mee, maar nog liever geven we je de gereedschappen om het zelf te kunnen. Daarmee bespaar je namelijk een hoop geld.

Daarom hebben we de onderstaande inpaktutorials gemaakt. In een korte video laat Rik je precies zien wat de best practices zijn voor het inpakken van de meest voorkomende spullen: van een bank, kast en matras tot beeldschermen en glaswerk.

Packing for a removal or storage

Glazen inpakken

Glas breekt natuurlijk snel bij vervoer. Gelukkig hebben we wat handige trucjes voor je, om ook breekbare spullen goed te verpakken.
 

Naar de tutorial »

Matras verhuizen

Zorg dat je matras netjes schoon en lekker fris blijft door hem goed te verpakken.
 
 
 

Naar de tutorial »

Koelkast verhuizen

Je koelkast heeft wat extra liefde nodig bij een verhuizing of opslag. Lees hier waar je op moet letten. Dan weet je zeker dat je hem in optimale conditie weer terugkrijgt.

Lees onze tips »

 

Kast vervoeren

Bij kasten lijkt misschien niet zoveel fout te kunnen gaan, maar toch zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Die zetten we voor je op een rijtje.

Naar de tutorial »

Boeken inpakken

Natuurlijk prop je je boekendozen niet te vol, maar hoe benut je dan toch de ruimte in die verhuisdoos optimaal?
 

Boeken inpakken tips »

Vervoer bank

Voorkom onnodige beschadiging of bevuiling van je bank. Zo pak je hem goed in voor vervoer of opslag.
 

Bekijk de tutorial »

 

Stoelen verpakken

Om er ook na je verhuizing goed bij te zitten, wil je natuurlijk wel dat je stoelen heel en schoon overkomen. In deze tutorial laten we je de best practice zien om daarvoor te zorgen!

Naar de tutorial »

Beeldscherm & TV

Met deze tips en tricks houd je ook je meest kwetsbare bezittingen veilig tijdens het vervoer.
 
 
 

Naar de tutorial »