zakelijke opslagruimte

 

De opslagruimte die met je bedrijf meegroeit

Als bedrijf is het belangrijk om niet in uw groei geremd te worden. De opslag van Inbox Storage groeit daarom met je behoefte mee, zodat er altijd voldoende ruimte is voor bedrijfsvoorraden, promotiemateriaal en archiefstukken. En gaat het even wat minder? Ook naar beneden wordt het gebruik gewoon bijgesteld. Zo betaal je nooit voor ruimte die niet wordt gebruikt.

Stap ook over!

Huur je al opslagruimte, maar ben je op zoek naar een betere oplossing? Dat is niet zo gek, want ook de vastgoedmarkt wordt steeds meer service georiënteerd. Ook van opslag mag tegenwoordig meer worden verwacht. Overstappen naar Inbox geeft je precies dat. Wij regelen de opzeg van de oude box, halen de spullen op en indexeren de spullen in een persoonlijk account. Zo heb je direct meer overzicht. Wil je iets toevoegen of terug ontvangen? Dan komen we het gewoon halen of brengen. Op kantoor, maar ook op de locatie van een beurs of promotie evenement.


 
 
 

halen

Regel de opslag van je bedrijfsspullen vanaf het comfort van je eigen kantoor. Inbox haalt je spullen op en zet ze voor je in de Inbox app. Het enige wat jij hoeft te doen is een parkeerplek reserveren voor onze citytruck!

 

 

brengen

We komen je spullen ook weer brengen wanneer jou dat het beste uitkomt. Door het slim inzetten van brengcredits hoef je nooit meer voor je eigen voorraad te zorgen.

 
 

inbox app

Altijd overzicht op je voorraad via de Inbox app. Zo vergeet je nooit het promotiemateriaal dat je al gedrukt hebt!

 

deze ondernemers gingen je voor

Wat heb je nodig?

Archiefruimte

Veel bestanden zijn digitaal. Voor de rest, Inbox SmartStorage.

Lees meer»

Voorraadbeheer

Zelf te weinig ruimte voor je volledige voorraad? Kies opslag die meegroeit met je behoefte. Herbevoorraadden via de app!

Lees meer»

Palletopslag

Ook voor palletopslag ben je bij Inbox aan het juiste adres. Grote leveringen kunnen we ontvangen en in delen transporteren waar jij het nodig hebt.

Lees meer»

verder lezen

Hoe ziet een adviesafspraak eruit?

In een adviesgesprek beoordeelt onze ruimte-adviseur Jimmy Soekhai welk abonnement het beste bij je past. Daarvoor hebben we verschillende mogelijkheden.

App ons een foto van je spullen
Stuur een foto, of foto’s, van de spullen die je op wilt slaan naar 06-22700183. Jimmy beoordeelt dan hoeveel ruimte die je nodig hebt. Hij neemt vervolgens contact op om …
lees verder

Opslag digitaal geregeld met de app van Inbox

Opslagplaats wordt steeds belangrijker, want ruimte wordt steeds kostbaarder. Letterlijk en figuurlijk. De krapte op de huizenmarkt neemt.

In Amsterdam is het dringen om geschikte kantoorruimte. Toch ontdekken juist steeds meer mensen het belang van ruimte in je leven. Een opgeruimde omgeving betekent een opgeruimde geest. Geen troep op kantoor verhoogt de productiviteit …
lees verder

Binnen twee minuten weten welk abonnement je nodig hebt? Bereken het zelf Ik wil advies