opslagruimte huren in Ridderkerk

 

op zoek naar opslagruimte in Ridderkerk?

Op het gemeentewapen van Ridderkerk overwint Sint Joris de draak. Joris is te paard, maar tegenwoordig is de infrastructuur daar natuurlijk niet meer op berekend. Alles gaat tegenwoordig via de digitale snelweg. Al je aankopen doe je online en verschijnen daarna als bij magische toverslag in je woonkamer. Met de bewaar-app voor je spullen werkt dat nu ook de andere kant op, voor spullen die juist even in de weg staan. Opgehaald bij je voordeur: uit de weg zonder dat jij er omkijken naar hebt!

10
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
halen wij komen naar jou toe

wij halen je spullen

Opslagruimte ridderkerk regel je – net als al het andere tegenwoordig – gewoon vanuit huis. We halen je spullen bij jou thuis op en brengen ze naar onze warehouse.

We rijden door heel Nederland. Voer hieronder je postcode in en ontdek het zelf:

locaties

bewaren eenvoudig via de inbox-app

wij bewaren je spullen

Je spullen staan veilig opgeslagen in onze opslagruimte. Niemand kan hier bij. Het spreekt voor zich dat de temperatuur en andere omstandigheden optimaal zijn.

Met je persoonlijke inlog voor de Inbox web-app kun je 24/7 je spullen inzien.

brengen doen wij wanneer het jou uitkomt

wij brengen je spullen

Vanuit de app plan je gemakkelijk je brengafspraak, waarna wij je spullen weer bij je thuis komen brengen.

Ook dat doen we door heel Nederland. Eventueel op een ander adres dan waar we de spullen gehaald hebben. Handig als je gaat verhuizen!

lees meer

hoe werkt het?

bewaar-app voor je spullen

Opslagruimte huren in Ridderkerk wordt simpel met Inbox Storage. Gewoon via de app of telefonisch geregeld, met altijd advies op maat. Met de Inbox-app heb je altijd digitaal overzicht van de spullen in je opslag. Met een paar klikken vraag je iedere archiefdoos, tuinset of tuinkabouter terug. Simpel!

meer service voor hetzelfde geld!

Wij kunnen ons pakhuis efficiënter inrichten dan bij self storage units mogelijk is, Minder verlies van kostbare ruimte. Zo kunnen we meer service leveren en je spullen komen halen, tegen vergelijkbare kosten als self storage zoals Allsafe of Shurgard.

 

opslag huren in ridderkerk: eenvoudig en overzichtelijk

Verhuizen in of naar Ridderkerk? Onze service is ideaal bij een verhuizing. We komen je spullen halen op je oude adres en leveren ze na opslag weer af bij je nieuwe woning. Maar ook als blijft waar je bent kan de bewaar-app je wat extra ruimte geven. Als virtuele berging kunnen we de rol van je zolder of kelder overnemen!

gebruik je zolder voor wat echt belangrijk is

Die kunstkerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt? Laat ons die maar bewaren. Kies het abonnement dat bij je past. Of plan een (online) intake met onze opslagspecialist. Wij halen de spullen op en komen ze terugbrengen. Van Bolnes tot Oude-Molen en tussen Reyerparc en Oosterpark.

van opslagruimte tot motorstalling

wij halen, bewaren en brengen je spullen
veel of weinig spulen?
bereken het zelf
  • we halen je spullen op
  • bewaren ze voor je
  • brengen ze terug*
  • 24/7 overzicht met de Inbox web-app

klanten vertellen

10
De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.
Patty, Delft
10
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
Binnen twee minuten weten welk abonnement je nodig hebt? Bereken het zelf Ik wil advies