Opslagruimte Leiden: centraal in de sleutelstad

Inbox Storage maakt opslagruimte Leiden simpel en overzichtelijk. Of je nu op zoek bent in Leiden Centrum, De Waard, Noorderkwartier, Leiderdorp of Tuinstadwijk. Waar je ook woont, wij zijn altijd in de buurt. Onze opslagtruck rijdt namelijk gewoon tot aan je voordeur, zodat je zelf niet naar buiten hoeft om je spullen op te slaan. Dichterbij een eenvoudiger ga je het niet vinden!

Ook in de regio opslag Leiden

Andere plaatsen in door buurt van Leiden waar we actief zijn:

Alphen aan den Rijn

Katwijk

Noordwijk

Wassenaar

Sassenheim

Voorschoten

Daarnaast vind je ons in de hele Randstad, altijd onderweg om spullen te halen en brengen!

Het verschil met andere opslag Leiden

Meubels opslaan? Verbouwen of verhuizen? Wij zijn de opslagruimte die tot aan je deur komt. Tijdens de opslagperiode heb jij altijd overzicht van je spullen in onze handige bewaar-app. Dat betekent echter ook dat je niet zelf je opslagruimte kunt bezoeken.

Net even anders dus dan bij andere aanbieders, zoals Shurgard of Allsafe. Moet je wekelijks bij je opslag zijn, bijvoorbeeld omdat je als ondernemer een opslagruimte zoekt voor je voorraden? Dan ben je waarschijnlijk beter op je plek bij één van die klassieke aanbieders. Maar in de meeste gevallen, zul je zien dat wij eigenlijk veel beter passen bij de manier waarop mensen hun opslagruimte in de praktijk gebruiken.

Het grote verschil tussen self storage en onze opslagruimte

Bij self storage huur je een eigen opslagbox of een container. Je krijgt een eigen slot, en kunt je opslag dus wanneer je maar wilt bezoeken. Hiervoor hebben deze aanbieders veel verschillende vestigingen, verdeeld over het land. Vaak zitten die vestigingen – voor de bereikbaarheid – op dure locaties aan de snelweg, vlakbij grote steden.

Wij komen de spullen bij mensen thuis halen, zodat zij niet zelf naar de opslaglocatie hoeven. Alles wordt tegenwoordig bij je deur afgeleverd. Eten, elektronica, vermaak: je bestelt het inmiddels allemaal online of via een app. Nu kan dat dus ook met opslagruimte.

We zijn dus niet gebonden aan dure, goed bereikbare locaties. Daarom kunnen we meer service aanbieden voor een concurrerende prijs.

Zo bespaar je tijd en geld: je hoeft geen busje of aanhanger te huren voor het vervoer van je spullen. Je hoeft niet zelf heen en weer te rijden of vrienden of familie te vragen om te komen helpen sjouwen. Jij zet de spullen klaar, wij halen ze op en jij kunt direct weer verder met je drukke leven.

Verzekering opslag

Zolang je spullen verpakt zijn met het inpakmateriaal en volgens de instructies van Inbox Storage dan zijn ze tijdens het halen, brengen en 3 maanden bewaren verzekerd tot een maximale vervangingswaarde dekking van €5000,00. Na die periode wordt er maandelijks een bedrag van €2,50 per €1000 nieuwwaarde met een minimum van €10,00 aan je abonnement toegevoegd.

Gebruik je eigen inpakmateriaal, dan kunnen wij niet voor de kwaliteit hiervan instaan en is de verzekering niet inbegrepen. Je kunt er dan alsnog voor kiezen om je spullen voor €2,50 per €1000,- nieuwwaarde te verzekeren tegen vervangingswaarde.

Beveiliging opslagruimte

Onze opslagruimtes zijn voorzien van inbraak-, brand- en camerabeveiliging. Ook hebben andere huurders geen toegang tot de opslaglocatie. Alleen medewerkers van Inbox Storage kunnen hier binnenkomen, waardoor je spullen altijd veilig staan.

Daarnaast wordt de loods voortdurend gemonitord op temperatuur en luchtvochtigheid.

Over Leiden

Leiden staat bekend om de oude oude binnenstad. Je vindt er de oudste universiteit van Nederland, monumentale panden en sfeervolle grachten. Waar je in “De Sleutelstad” in ieder geval geen extra slot meer voor hoeft aan te schaffen, is je opslagruimte. Bij self storage units loopt de prijs al snel op door bijkomende kosten als hangsloten en het transport van je spullen naar de box. Opslag Leiden huren via Inbox betekent het complete pakket huren. Bij onze opslag abonnementen zit namelijk het vervoer al inbegrepen. Wij komen naar jou toe, zodat jij de deur niet meer uit hoeft om wat extra ruimte in huis te creëren!

Universiteit Leiden

Niet voor niets de oudste universiteit van Nederland. En niet voor niets met het motto “bij ons leer je de wereld kennen”. Op de universiteit verbreed je je horizon. En daarvoor hoef je niet eens student te zijn. De universiteit Leiden biedt namelijk samen met coursera gratis online cursussen aan. Ook kun je met “aanschuifonderwijs” of “studeren à la carte” al met een paar uur per week studeren. Flexibel studeren, noemen ze dat in Leiden. Daar zijn wij natuurlijk groot voorstander van!

Natural Biodiversity Center

Verandering en natuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In Naturalis bekijk je de evolutie van het leven op aarde. Vanaf het prille begin tot “ons”. Maar de natuur is ook een bron van inspiratie. Voor architecten, designers en kunstenaars. Dus wie weet, doe je tijdens je bezoek meteen nog leuke ideeën op voor het creatief gebruiken van je eigen ruimte. Nu je je rommelkamer dan toch hebt vrijgemaakt door je spullen via de app op te slaan.

Kringloopbedrijf Het Warenhuis

De lokale kringloopwinkel is de beste start bij het opruimen en/of opnieuw inrichten van je woning. Geef de spullen die je niet meer gebruikt een tweede leven. Is iemand anders er tenminste weer blij mee! Net zo blij als jij, wanneer je tijdens je eigen rondje door de winkel misschien nét die ene mooie tafel of spiegel op de kop tikt. Voor een habbekrats waarschijnlijk, want daar is het tweedehands voor nietwaar?